Apartamentul 666

1.8K 51 0
                                    

"Intr-o zi de iarnă , prin decembrie , o femeie care era in anul I de facultate , îsi căuta un apartament în care sa stea cu chirie. A cautat tot felul de anunturi in ziar dar nimic .
Într-o dimineaţă , pe la ora 9 , şi-a cumpărat un ziar local unde scria : "Căutam un chirias care să stea într-un apartament cu 3 camere ." . Fetei i s-a parut foarte interesant si in acelasi timp ciudat deoarece era foarte ieftin , dar a acceptat să meargă sa îl viziteze deoarece nu strica.
Cand a ajuns acolo , proprietarul apartamentului era foarte fericit ca a găsit un doritor , atât de naiv ca Liliana(fata cu pricina). Când a intrat, a simţit o prezenţă stranie , dar nu i-a dat atentie deoarece apartamentul era mirific si într-o stare foarte bună. Nu îi venea să creadă ca a găsit un loc atat de bun si la un pret foarte mic.
Dupa semnarea actelor , ea s-a decis sa se mute acolo în timpul facultătii. c
Ciudat este faptul ca de câte ori o întrebau vecinii : "Unde te-ai mutat?",ea răspunzând cu o mândrie inocenta : "In apartamentul 666". De fiecare data vecinii erau uimiti de locul pe care fata îl închiriase . Au încercat sa îi explice ca acel apartament a apartinut unei persoane foarte sadice care s-a spânzurat si de atunci nimeni nu a rezistat mai mult de 6 zile în acel apartament . Acea entitate stranie făcea totul strict legat de numarul 6. Fetei nu i-a pasat de ce spunea lumea , dar avea sa experimenteze pe pielea ei toate aceste crude adevăruri .
Pe data de 6 decembrie , seara , fata se băgă în pat . Era ora 23:06. Nu putea dormi deoarece avea o presimtire foarte stranie înăuntrul ei , aşa că a mers sa-si faca o cafea pe la 23:50 .
Exact la ora 00:06 , când femeia se uita la televizor , ea fiind pasionată de filmele de groază , se aude un ciocănit la uşă . Cu cât secundele treceau , cu atât acesta se auzea din ce în ce mai tare . Bineînteles , persoana bătea de 6 ori.
Liliana se uita pe vizor si văzu o privire inocenta de femeie , cu vârsta cam de 20-30 de ani , foarte albă si cu ochii rosii. Nu se sperie deoarece persoana părea a avea nevoie de ajutor , nicidecum nu părea vreo spărgătoare , aşa că îi deschide uşa si îi spuse : "Te pota ajuta cu ceva?" . Femeia devenea din ce în ce mai agitată , având o privire tot mai bizară. "Intră, te rog!" îi spune victima , nestiind ce o asteaptă .
-Te rog sa ma scuzi , sunt Dana şi am venit sa-mi iau studiile pentru facultate . Când m-am mutat , am uitat sa le iau deoarece a fost o mutare foarte în graba..
-Totusi , am auzit că în acest apartament a locuit o fata care am inteles ca era foarte sadica si a omorat o persoana in aceasta casa. Este adevarat?
- Nu, nu este adevarat...sunt numai povesti care nu îşi au rostul , spuse femeia , din ce în ce mai agitată .
Discutia se sfarseste pe la ora 01:06 , asa ca presupusa Diana pleacă , spunându-i ca i-a părut bine de cunoştinţă , numai că de atunci apărea în fiecare seară , exact la aceeaşi oră , spunând ca isi tot uita studiile la Liliana.
Fata nu vroia sa o jignească , asa că acceptă vizita Danei . Toate aceste vizite au durat însă până când , Liliana s-a săturat sa tot stea treaza pana la ora 1 , deşi i se parea foarte ciudat faptul ca făcea totul în numar de 6, aşa că a intrat în bănuieli .
Intr-o dimineaţă , a dat de administrator care a încercat sa ii explice ca acea fata este moarta si că nu are cum sa vina la ea deoarece a murit acum 6 ani .
- Domnule , eu nu sunt nebună , ştiu ce am vazut . Daca nu ma credeti, v-as ruga sa veniti în această noapte , la ora 00:06 la mine sa va arat că nu am halucinatii si nici nu sunt nebuna deoarece studiez la facultatea de psihologie...
- Cum spuneti dumneavoastra . Eu am sa vin . De la fiecare persoana care a locuit in acel apartament , am primit plângeri , până când , acele persoane au murit.
A venit si seara si fata isi astepta "prietena" , numai că , în acea seară , Dana vine mult mai schimbată . Avea o privire foarte sadică , ca si cum ar vrea sa te omoare pe loc . Ochii erau mai roşii , mult mai plini de mânie ca niciodată şi faţa alba că zăpada , dar nu cea din povesti , ci cea parca desprinsa fin filmele horror .
Liliana o întrebă pe fata de ce arata asa , dar nu primeşte niciun răspuns. În acea seară , Dana era foarte tăcuta şi supărata pe ceva. Tot repeta cuvintele : "Nu vreau sa fac asta...vreau ca cineva sa ma salveze!"
Precum o gazda politicoasa , Liliana încercă sa îi ofere o tigara.
-Nu multumesc , nu vreau . Fumam şi eu înainte , dar m-am lăsat pentru ca nu îmi făcea bine la piele . Am anumite arsuri .
-Nici macar o gura de cafea? Stiu ca e tarziu , dar nu am altceva cu care sa te servesc...
-Bine , o sa iau şi ţigara si cafeaua , dar sa stii ca o sa ma schimb si o sa imi apara o reactie alergica pe faţă .
Fata crezu că Dana glumeste , numai ca s-a înşelat . După ce a tras 6 fumuri de tigara si dupa ce a băut 6 guri din cafea , faţa Danei începu să i se schimbe si sa aiba trasaturi diabolice ca un demon .
- Ce ti se intampla?! întrebă Liliana speriată , cu ochii larg deschisi .
Demonul îi răspunse :
-Vezi , proasto ? E numai vina ta ! Am vrut sa te avertizez . Am vrut să ma salvezi! Dacă tu n-ai ascultat atunci , poate ai sa asculti de cealaltă latură a mea!
Dintr-o dată , demonul începuse să o strângă pe fată de gât , până la sângerare . Cu o privire oribilă , demonul îi spuse ca va muri in 6 chinuri groaznice: prima oara îi va tăia 6 degete de la mână , a doua oara o va înjunghia de 6 ori în picioare , a treia oara îi va smulge tot parul din cap pana la ultimul fir , a patra oara îi va tăia buzele în 6 parti , a cincea oara ii va rupe ambele brate numai sa o vada cum sufera pana aproape de moarte , şi in ultimul rand o va privi cu un amuzament desăvârsit cum moare , chinuindu-se .
Toate acestea sunt gândurile unei fantome sadice , fără milă, care nu poate trece pe partea cealaltă , deoarece îi place iadul si tot ce îi oferă el .
Toate aceste lucruri au fost tragica imagine a mortii Lilianei , o fată de numai 20 de ani .
Fantoma încă mai face victime într-un apartament din Piteşti , toate aceste lucruri fiind spuse din jurnalul fetei care , cu o minte bolnavă , a fost pusa să-şi scrie în jurnal , chiar si pe patul mortii , numai pentru a-si imagina satisfacţia de a vedea o victima scriindu-şi sfârsitul..."

LegendeWhere stories live. Discover now