O lume paralela este ascunsa in interiorul Terrei

1.8K 50 1
                                    

Oamenii de stiinta gasesc din ce in ce mai multe dovezi care sa demonstreze existenta lumilor paralele. Fizicienii de la Stanford University  au calculat care ar putea fi numarul de Universuri formate ca rezultat al Big Bangului. Ipoteticul numar pe care l-au descoperit este de 10 la puterea1016. O cifra de-a dreptul impresionanta, ea insasi un univers in sine. Este foarte posibil, spun specialistii ca astfel de universuri sa coexiste, sa existe unul in interiorul celuilalt. Asa ca, este foarte probabil ca sa existe un alt Pamant in interiorul planetei Pamant, afirma fizicienii de la Stanford.

Si asa apare, iata, din nou teoria Pamantului gol pe dinauntru, cel despre care exista dovezi din antichitate, despre lumile fabuloase din Shambala, sau Agartha. Mai nou, geofizicenii au descoperit ca in interiorul pamantului ar exista un reactor nuclear urias, cu reactie de fisiune, ceea ce ar fi ca si cum am avea un alt "soare" in inima Terrei.

Civilizatiile antice credeau ca in interiorul Pamantului exista o lume intreaga paralela, cu personaje, cu creaturi aparte, care au fost cuprinse in povestioare, in isorisirile orale. In Grecia Antica se vorbea despre Tartar - despre lumea subpamanteana.

Filosoful Anaxagoras a construit un model al Creatiei bazat pe pamantul plat care era inconjurat de o sfera de aer si de nori, numita eter. In acelasi timp, el a scris despre existenta unei lumi paralele care continea fiinte, orase, constructii etc. atat celeste, cat si subpamantene, aflate pe cealalta fata a pamantului plat. 

Teorii ale existentei pamantului din interiorul pamantului au aparut si la Galilei, Franklin and Lichtenberg. In 1818, John Cleves Symmes a incercat sa demonstreze ca pamantul este constituit dintr-o serie de sfere concentrice, dar care toate au o deschidere la suprafata in zona polilor terestri. De aia se si spune ca in zona Polului Nord exista o intrare speciala spre centrul Pamantului, spre toate acele lumi subterane.

Academicianul sovietic V. Obruchev a dus mai departe aceste ipoteze. El a spus ca este posibil ca un meteorit gigant sa se fi prabusit inspre interiorul Pamantului, in timpuri imemoriale. Acesta e posibil sa fi patruns prin scoarta terestra si sa creeze "pamantul gol pe dinauntru".

Cel care insa a uimit lumea a fost cercetatorul american Cyrus Teed. Acesta a sustinut ca ceea ce noua ni se pare exteriorul Planetei sa fie de fapt interiorul acesteia. Teoria acestuia a devenit cunoscuta drept "Pamantul gol in interior concav". In acest caz, noi toti am locui, de fapt, in interiorul unui pamantu o scoarta concava.

Bineinteles ca, la creme de la creme a acestei teorii este cea legata de Agartha sau de Shambala, de lumile subterane, despre care s-au scris milioane de materiale si care toate demonstreaza existenta unei lumii subterane, pe care si religia budista, ori cea crestina, ori cea islamica o aseamana cu un iad, dominat de diavolii de sub pamant.

LegendeWhere stories live. Discover now