Vocea spaniolă

677 44 3
                                    

Am studiat la o universitate foarte veche. A fost construită în secolul al 15-lea, iar unele dintre cele mai bune structuri sunt încă intacte. Am auzit o mulțime de povești cu fantome în fiecare clădire a universității. Desigur, ca un important psiholog, nu credeam acestă mediocritate. Am crezut întotdeauna că simțurile acelor oameni le jucau trucuri. Totuși, această părere s-a schimbat. Și n-am greșit niciodata așa de grav în toată viața mea. Profesorul nostru a decis să ne dea drumul devreme pentru că a terminat deja ultimul subiect pentru acea materie. El a cerut ca o parte din colegii mei să rămână în clasă pentru că el avea de gând să le dea niște note. Prietenii mei au decis să meargă în mall pentru a cumpăra niște cadouri pentru petrecerea următoare la care vom participa, dar l-am cumpărat deja pe al meu așa că mi-au cerut să-i însoțeasc. Le-am spus să meargă fără mine pentru că planificam să urmăresc tot sezonul al lui Blue Exorcist. Dupa conversația noastră, am ieșit din cameră și m-am dus până la cel mai apropiat W.C.
Întotdeauna am obiceiul să mă verific în fața oglinzii înainte de a părăsi clădirea. Cum am ajuns la toaletă, m-am uitat dacă m-ai sunt și alte persoane înauntru. Nu mă simt deosebit de confortabil cu cei din jur în timp ce eu mă uit în fața oglinzii. Mulțumit să aflu că am toată baia pentru mine, am stat în fața oglinzii și mi-am periat părul. Asta e atunci când s-a întâmplat. Am fost luat prin surprindere când cineva a început dintr-o dată să șoptească. Nu am putut înțelege cuvintele lui, pentru că vocea lui era atât de înceată și accentul lui a fost diferit.
Am folosit reflexia oglinzii pentru a vedea dacă era cineva care a venit înainte de a verifica. Nu a fost nimeni acolo și a fost destul de ciudat pentru mine, în acest timp, deoarece persoana încă șoptea. Ce e ciudat este că el șoptea din nou și din nou același lucru. "E cineva?" am spus. In loc să-mi răspundă, persoana a continuat să vorbească și de data asta mai tare. Atunci mi-am dat seama că vorbea în spaniolă. Eu încă tot nu înțelegeam ceea ce spunea el, pentru că nu vorbesc limba. Am verificat fiecare cabină, dar nu era nimeni acolo. M-am uitat înapoi și în jur și n-am găsit nimic. Atunci mi-am dat că nu sunt singura persoană de aici și o altă persoană nu este umană.
Speriat, m-am repezit din baie și am fugit înapoi în clasă. Profesorul meu și un cuplu de colegi de ai mei erau încă acolo, și au fost confuzi de intrarea mea bruscă. De asemenea, au observat că arătam, de parcă aș fi văzut o fantomă. Le-am spus repede despre vocea spaniolă pe care am auzit-o în baie, când am știut că eram singur. Profesorul a întrebat ce spunea vocea deci i-am spus că am înțeles neclar. "Fiule," A spus profesorul în timp ce se uita la mine, expresia sa era destul de îngrozitoare. "Fraza spaniolă, când este tradusă în engleză, înseamnă "Privește în sus."

LegendeWhere stories live. Discover now