O nouă specie hibridă - copiii oamenilor și ai extratereștrilor pe Pământ

3.4K 84 4
                                    

O explicație a răpirilor oamenilor de către extratereștri stă în dorința celor din urmă de a crea o nouă specie, superioară, de hibrizi. Acești indivizi rezultați din materialele genetice ale ființelor umane combinate cu cele ale ființelor extraterestre ar poseda calități excepționale moștenite de la ambele specii.

Cazurile de răpiri implică deseori experimente, testări pe oameni. Scopul prim al acestora ar fi, conform teoriei, cel de a descoperi dacă rasa umană este compatibilă cu cea extraterestră. Se pare că rezultatele au fost pozitive și că extratereștrii au început să creeze hibrizi.

De ce ar dori extratereștrii să aibă copii cu oamenii?

Aceștia sunt o rasă cu cunoștințe și abilități superioare ființelor umane. Se pare însă că au și defecte, în principal în ceea ce privește capacitatea lor de reproducere. Extratereștrii nu se pot reproduce sexuat și nu pot crea suficienți indivizi pentru a asigura continuitatea speciei lor.

O altă ipoteză este cea că extratereștrii doresc și alte abilități specific umane; o caracteristică pe care ei nu o posedă ar fi personalitățile distincte, chiar și emoțiile. Copiii rezultați din împreunarea ambelor rase ar fi specimene superioare ambelor.

Conform unor teorii, însăși extratereștrii sunt rase rezultate din manipularea genetică efectuată de o altă rasă superioară. Așadar, și ei sunt hibrizi și au unele defecte; nu au unele dintre organele vitale, inclusiv cele de reproducere. Doresc să creeze o specie cu abilități mai diverse și mai complexe. Puținele cazuri de copii ai extratereștrilor născuți pe Pământ arată că, într-adevăr, acești copii au caracteristici uimitoare.

Teoria spune că extratereștrii au trecut prin multiple etape în crearea noii specii de hibrizi.În primele etape, materiale genetice provenite de la femei și bărbați sunt combinate cu cele ale extratereștrilor creându-se un ovul ce este implantat într-o gazdă femeie (proces similar cu fertilizarea in vitro și însămânțarea artificială). După ce se dezvoltă suficient, fetusul este extras din femeie și este transportat într-un mediu artificial, unde este hrănit cu lichide nutritive, până ce se dezvoltă complet.

Ipotetic, de abia după câteva etape de combinare a materialelor genetice ale hibrizilor rezultați cu cele ale oamenilor se nasc copii care să arate mai mult ca oamenii, care să posede abilități excepționale și care să se poată reproduce sexual cu femeile.

Acești hibrizi moștenesc toate calitățile rasei extraterestre combinate cu caracteristicile oamenilor, dintre care cea mai importantă este cea de reproducere sexuată. Aceștia sunt cei care coboară din cer și se împreunează cu femeile, pentru a avansa crearea noii rase.

Au existat câteva cazuri de copii de extratereștri născuți pe Pământ, deși chiar și acestea au fost prea puțin accesibile opiniei publice. În Italia se pare că a fost născut un copil care avea o inimă artificială care funcționa perfect. Însă știința oamenilor nu ar putea crea un astfel de mecanism. Oricum, bebelușul s-a născut cu acea inimă, iar medicii au declarat că acesta este absolut normal și sănătos.

Un caz oarecum mai cunoscut este cel alNepalului. În satele izolate din munții Himalaya poți auzi des povești ale localnicilor care spun că oameni veniți din cer se împreunează cu fetele. Un doctor ce a vizitat regiunea a declarat că a văzut cu ochii săi un copil al extratereștrilor, ce arăta destul de normal, însă nu avea nici inimă, nici plămâni. Avea în schimb un organ necunoscut. Fata care născuse copilul i-a spus doctorului că misiunea ei este să aibă mare grijă de copil și că tatăl său este un bărbat palid și frumos coborât din cer.

Copiii extratereștrilor și oamenilor au un aspect mai apropiat de cel uman, singurele caracteristici ce ar ieși în evidență fiind silueta mai subțire, pielea palidă, ochii mai mari și capul ceva mai mare.

LegendeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum