79. Bölüm 'İlklerim'

902 48 33
                                    


01 Ay Sonra

   Genç kız sessiz sessiz yürürken nazlı kafasını çevirip ona baktı. "Neyin var eylem..?" Eylem omzunu silkti. "Bir ay geçti ve fethi ile en son o dağ evinde romantik bir an geçirdik. En son orda yalnız kaldık. Bir aydır sadece mesajlaşıyoruz ha bir de derslere de arada birbirimizi görüyoruz. Noldu böyle bize ya..?" Nazlı elini eylemin sırtına götürdü. "Bizde ateşle aynı durumdayız. Ama neden böyle davrandıklarını anladım. Eylem yan gözle nazlıya baktı. "Nedenmiş..?" "Biz sınava çalışalım diye yaptılar. Eylem 1 hafta sonra liseden mezun oluyoruz. 2 hafta sonra üniversite sınavımız var. Biz doğru düzgün çalışmadık. Neden? Bu adamlar yüzünden. Neler yaşadık bu sene ya. Bu bir ay iyi geldi bence dördümüze. Bi dinlendik. Doğru düzgün sınava çalıştık..!" Eylem kafasını salladı. "Haklısın canım. Ama ben sınava hazır hissediyorum kendimi. E fizik desen sen çalıştırdın. Matematiğim zehir gibi. Türkçeyi yapamayanda ne biliyim, diğerlerini de bir şekilde hallederiz artık. Bekle bizi üniversite hayatı..!" Eylem son cümlesini bağırarak söylerken nazlı ile kocaman bir kahkaha attı. İkisi de aklına aniden gelen düşünce ile birbirlerine baktılar. "Üniversite hayatı iyi, hoş, güzelde. Bizimkilerden nasıl ayrılacak..?" Eylemin cümlesi ile nazlı sıkıntılı bir nefes verdi. "Kızım sanki temelli ayrılıyoruz. İstabul içi bir üniversite tutturusak yine bi aradayız.." Eylem düşünceli bir şekilde yürümeye devam etti. "Ya tutturamazsak..!" Nazlı kafasını sağa sola salladı. "Tuttururuz rahat ol..!" Eylem kafasını salladı. "Eylem sen söylücek misin fethiye artık..?" Eylemin yüzünde büyük bir gülümseme oluşurken heyecandan nefesi kesildi. "Daha değil, çünkü ben daha sindiremedim varlığını..!" Nazlı kocaman güldü. "Eylem bi kaç ay sonra saklayamayacaksın haberin olsun da. Annen baban da var hani..!" Eylem kafasını salladı. "Biliyorum ama istiyorum, ne olursa olsun..!" Nazlı eyleme sarıldı. "Ne karar verirsen ver ben senin hep yanındayım..!" Eylem de sıkı sıkı nazlıya sarılırken "İyiki varsın..!" diye mırıldandı.

Genç adam zilin çalmasıyla hızlı adımlarla sınıftan çıkarken matematik sınıfına doğru ilerledi. Kilidi çevirip kapıyı açmasıyla gördüğü kişi ile yutkundu. "Eylem..!" Eylem kaşlarını havalandırdı. "Canım ne işin var burda bişey mi oldu..?" Fethi sorusunu sorarken kapıyı kapatıp kilitledi. "Fethi iyi misin..? Her zaman geldiğim yer, neden geldin diye soruyorsun..!" Fethi şaşkınlıkla kaşlarını havalandırdı. "Sende haklısın bir aydır bu sınıfın önünden bile geçmiyorum..!" Fethi elindekileri masaya bıraktı. "Canım..!" Fethi elini eylemin beline dolarken eylem de ellerini fethinin omzuna koydu. "Noldu bize Fethi..!" Fethi Eylemin saçlarını okşadı. "Bişey olmadı eylem, sadece görüşemedik. Sınavına iki hafta kaldı, artık yolun sonu. Sen rahat rahat çalış diye hepsi. Senin güzel bir geleceğin olsun diye..!" Eylem hayranlıkla Fethiye baktı. "Benim geleceğim de sende varsın fethi..!" Fethi Eylemin dudağından öperken çalan zille ayrıldılar. "Bu zil ne zaman bizim aramıza girmekten vazgeçecek..?" Fethinin sorusu ile eylem kahkaha attı. "Ben mezun olunca heralde..!" İkisi de kocaman gülerken eylem kapıya doğru yöneldi. "Ha bu arada akşam hazırlan, seni her zaman aldığım sokaktan alacağım..!" Eylem şaşkınlıkla baktı. "Nereye gidiyoruz..?" Fethi tekrar ellerini Eylemin beline sardı. "Bir ay hasret kaldım sana. Güzel sevgilimi yemeğe çıkarıcam, biraz vakit geçirelim..!" Eylem kafasını salladı. "Benimde zaten sana söylemek istediğim birşey vardı..!" Fethi kafasını salladı. "Ne söylüceksin..?" Eylem omzunu silkti. "Akşam söylücem..!" Cümlesini bitirdikten sonra fethinin gamzesine bir öpücük koyup sınıftan çıktı. Eylemin içi içine sığmazken elini karnına götürdü. "Akşam babanla tanışacaksın bebeğim..!" Mırıldanmasıyla birlikte koridorda yavaş adımlarla yürümeye başladı.

   Genç kız hızlı adımlarla karşıda bekleyen arabaya doğru ilerlerken Fethi eylemi görmesiyle arabadan indi. "Canım.. çok güzel olmuşsun..!" Eylem kahküllerini geriye atıp kocaman gülümsedi. "Annene ne dedin..?" "Nazlılara gidiyorum dedim..!" Fethi kahkaha attı. "Nazlı için fazla abartılı değil misin..?" Eylem göz devirdi. "Ya gülme... burda senşnle buluşabilmek için yalan söylüyorum annemlere..!" Fethi kafasını sallayıp "Tamam tamam kızma. Gel buraya da rujunu bozayım..!" Fethi eyleme doğru eğilirken eylem geri çekildi. "Vallahi ben çok açım, hadi gidelim..!" Eylem arabaya binerken Fethi de binip sürmeye başladı. "Ne yemek istersin..?" Eylem aklına gelen fikir ile gülümsedi. "Fethi hani bir gün konuşmuştuk ya..!" Fethi gülümsedi. "Suşi..!" İkisi de aynı anda dediği kelime ile gülerken Fethi Eylemin elini öptü. "Aşkım emin misin..? Açım dedin, sen sevmezsin suşi, aç kalırsın..!" Eylem omzunu silkti. "Yapmadığım, yemediğim şeyleri ilk seninle yapmak istiyorum ben. İlklerim seninle olsun istiyorum..!" Fethi eylem cümlesi ile mest olurken arabayı birden durdurup Eylemin dudağına yapıştı. "Dayanamadım öpmeden..!" Eylem gülümsedi.

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Where stories live. Discover now