41. Bölüm

2.2K 128 71
                                    

Eylemin bakışları fethi'nin gözünden ayrilmazken fethi'nin bakışlari çoktan eylemin dudaklarına inmişti. Fethi yavaş yavaş yaklaşırken zilin çalması bir oldu.

"Kim şimdi bu münasebetsiz" Fethi homurdanarak kapıya doğru ilerlerken genç kız tepsiyi alıp mutfağa gitti. Genç adam kapıyı açmasıyla ateşi gördü ve göz devirdi. "Naber dayıoğlu... Dersim bitti ben de sana geliyim dedim..!" Hem konuşup hem salona doğru ilerlerken fethi arkadan bıkkın bir şekilde yürüyordu. Eylem ise mutfakta ateşin konuşmalarini dinleyip kıkırdıyordu. "Hasta olmuşsun... Geçmiş olsun kardeşim..!" Fethi de karşısındaki koltuğa oturdu. "Eyvallah..!" Kafasını sallayarak konuşurken ateş etrafı kokluyordu. "Lan oğlum... Sen çorba mı yaptın..? Sende ne maharetler varmış... Koş bi kase de bana koy...Okulda bsiey yemedim... Acım vallahi..!" Elini karnına götürerek konuşurken fethi kahkaha attı. Eylem mutfaktan çıkıp salona gelince ateş güldü. "Kokunun nerden geldiği anlaşıldı... Eylem harika kokuyor..!" diyince eylem de güldü. "Ben size de getireyim hocam..!" diyip tekrar mutfağa gidince fethi ofladi. "Ne be oğlum... Yemedik sevgilini,bı çorba getirecek" art arda konuşması ile fethi tekrar ofladi. "Güzel anlarımın katilisin be oğlum" diyince ateş pis pis güldü.

Bir süre sonra eylem elinde tepsi ile gelince ateş gülümsedi. "Sağol eylem... Çok açıkmıştım" Eylem gülümseyip fethi'nin yanındaki yerini alınca fethi hemen elini eylemin omzuna atıp kendine yakislastirdi. "Ne yapıyorsun..!" Eylem fısıldar şekilde konuşup karşısında ki istahla çorbasını yiyen adamı gösterince fethi omzunu silkti. "Boşver,fark etmez o" diyip eylemin boynuna bir öpücük kondurunca eylem kıkırdadı. Bu anı bozan ateşin yalancı öksürüğü oldu. "Napiyonuz lan... Aile var burda..!" diyip tekrar çorbasını yemeye başladı. Fethi tam bisey diyecekken eylemin eli ile agzini kapamasıyla eline öpücük kondurdu. Merdivenden gelen pati sesleri ile eylem kocaman gülümserken fethi hayranlıkla onu izliyordu. "Gece hanım uyandı" Fethi'nin lafının bitmesiyle gece koşarak eylemin kucağına atladı. Eylemin yüzünü yalarken eylem koca bir kahkaha attı. "Ya... Canım benim... Unutmamış beni..!" diyip fethi'ye baktı. "Bu güzelliği kim unutabilir ki..?" Fethinin lafı ile eylem kocaman gülümserken ateş çaktırmadan üçünün fotoğrafını çekiyordu. "Ya tabi 3 ay boyunca ben stalkladım eylemi..!" Ateşin lafı ile eylem gülerek fethi'ye baktı. "Her gün senin fotoğraflarına bakıyordu gece ile birlikte... O yüzden unutmamış" Ateşin konuşmaya devam etmesi ile fethi yerinden doğruldu ve ateşe gözlerini büyüttü. Ateş masum bir kedi gibi bakarken fethi ölümcül bakışlar atıyordu. Eylem de onları gülerek izliyordu. "Yalnız eylem,instagramda bir fotoğrafın var... Taş gibi çıkmışsın..!" Ateş lafını bitirdikten sonra ıslık çalması ile fethi homurdandı. "Ne diyon lan sen..!" Fethi'nin kıskanç tavırlarına eylem gülerken ateş göz devirdi. "Kıskanç Fethi online..!" Ateşin lafı ile eylem büyük bir kahkaha atarken fethi göz devirdi.

"Sen kendi sevgilinin instagramina baksana..!" Fethi'nin lafı ile ateş susarken eylem ateşi izliyordu. "Ateş hocam sorun nedir..?" Eylem bir an cesaretle sorusunu sorunca ateş yerinde kipirdandi. "Ne sorunu eylem'cim..?" Ateşin soruya soru ile karşılık vermesi eylemi güldürdü. "Nazlı..!" diyince ateş tekrar yerinden kipirdandi. "Bir sorun yok..!" Ateşin gözlerini kaçırarak konuşması eylemi de rahatsız etmişti. "Emin misiniz..?" Eylemin sorusu ile ateş pes etti. Fethi ise onları izliyordu. "Aslında var..!" Eylem gülümseyince fethi de güldü. "Bize anlatmak ister misiniz..?" Ateş evet anlamında başını salladı.  "Geçen gün simge ile dilek yanıma geldi" Simge lafı geçince eylem fethi'ye bir bakış atıp tekrar ateşe döndü. Fethi ise kendi kendine gülmeden edemedi. "Eee..!" Eylem'in aceleci tavırları fethi'yi yeniden güldürdü. "Sonra işte nazlı hakkında saçma sapan birsuru biseyler dediler..!" Ateş iyice koltuğa yerleşti. "Ne dediler... Ay hocam catlatmayin insanı hızlı hızlı anlatın..!" Eylemin lafı ile ateş ve fethi büyük bir kahkaha attı. "Şey dediler... Nazlı seni parmağında oynatıyor felan... Bende sinirledim..!" Eylem yalandan bir kahkaha attı. "Hocam nasıl inandınız onlara..? Nazlı kaç gündür ne halde haberiniz var mı..? Sizi her kızların yanında gördüğünde kahroldu..!" Eylemin hafif bağıran sesi ile gece uyanıp yanına geldi. Fethi de sakin olması için kolunu okşadı. "Biliyorum eylem... Üstüme gelme... Bugün buraya gelmeden önce karşılaştım... Bitik durumda ama bende ondan farksız değilim..!" diyince eylem göz devirdi. "Yarın konuşcam, merak etme... Bende ondan ayrı kalmaya dayanamıyorum" diyince fethi eli ile alkış çalıp "tamam olay çözüldü" dedi. "Ben gidiyim artık dayıoğlu... Eylem gel seni de bırakıyim" diyince eylem kafasıyla onayladı. "Ya gidiyo musun..?" Fethi'nin tatlı sesi ile eylem gülümsedi. "Gitmek zorundayım... Yarın geliyorsun değil mi..?" Eylem'in sorusu ile fethi başını salladı. "Seni görmeden dayanamam... Tabiki geliyorum" diyince eylem kocaman gülümsedi. "Siz burda vedalaşın... Ben arabada bekliyorum" ateşin konuşması ile eylem ve fethi'nin bakışlari ona kaydı. Ateş evden çıkınca eylem konuşmaya başladı. "Fethi... Eğer benim hakkımda sana bişey derlerse lütfen ilk gel bana sor... Böyle ateş hoca gibi yapma" Fethi tebessüm ederek eylemin ve kafasını çenesinden tutarak kaldırdı. "Tamam..!" diyip yanağından kocaman öptü. Eylem tam sarilacakken ateşin kornoya basmasıyla geri çekildi. "Dur be oğlum..!" diye bağırıp eyleme sıkı sıkı sarıldı.

Yarın sabah eylem nazlıyı matematik sınıfına çağırınca ateşi de oraya yönlendirdiler. Bir süre sonra nazlı sınıfa girince ateşi görmesi ile geri çıkacakken eylem durdurdu. "Nazlı konuşmanız lazım..!" Nazlı kolunu eylemden kurtarıp konuşmaya başladı. "Konuşacak bsiey yok eylem... Bırak..!" Sert sesi ile eylem geri çekilip ateşe baktı. "Nazlı beni dinle..! Sonra ne yapiyosan yap... Trip mi atarsın... Kızar mısın... Ne yaparsan yap..!" Nazlı bir an duraksayip ateşe doğru döndü. "Sizde burda kalacaksınız ama..!" Bakışları eylem ve fethi'ye dönünce ikisi de başı ile onayladı. "Anlat bakalım..!" diyip kollarını göğsünde birleştirdi. "Nazlim... Söyle oturalım mı..!" Eli ile koltuğu gösterince nazli da oturdu. "B-ben özür dilerim..!" Ateş nazli'nin elini tutarak konuşmaya başladı. Nazlı ise yüzüne bakmamak için sınıfın her bir yerine tek tek göz gezdirdi. "Gaza geldim... O kızlarla felan takilmam hep sen kiskan diye... Saçmalıktı yani" ateş art arda konuşunca eylem sessiz bir şekilde güldü. "İyi yani saçmalık yaptığını anladın... Bu da iyi birşey" diyip elini çekince ateş geri tuttu. Nazlı bir süre ateşin gözlerine baktıktan sonra gülümsedi. "Şu bakışına dayanamıyorum Ateş Açar..!" diyip dudaklarına bir öpücük bıraktı. Ateş bir süre gözlerine baktıktan sonra tekrar dudaklarına yapıştı. Eylem ile fethi onlara bakarak konuşmaya başladı. "Bende senin şu kokuna dayanamıyorum biliyor musun..?" Eylem kocaman gülümseyip gamzesine bir öpücük bıraktı. "Benim neye dayanamadığımı biliyorsun Fethi Kulaksız..!" diyince fethi gamzelerini belli ede ede güldü. "Ohoo bizi baristircaklardi bunlar aşk tazeliyo" Ateş ve nazlı büyük bir kahkaha atınca eylemle fethi göz devirdi.
"Ya bakın ne dicem..!" Nazli'nin heyecanlı sesi ile ateş kıkırdadı. "Söyle nazlim... Söyle bitanem" diyip nazli'nin yanağından öptü. "Eylem keşke bunları barıştırmasaydık... Her dakka öpüş kokuş" diyince eylem kahkaha attı nazlı ve ateşte göz devirdi. "Susun Nazli'm bişey dicekti..!" diyince herkes sustu. "Hafta sonu pikniğe gidelim mi..? Çocuksu sesi ile ateş güldü. "Aynen güzel fikir" Ateşte onaylayinca nazlı gülümsedi. Eylem ve fethi'de başı ile onaylayinca nazlı "tamamdır... Organizasyon bende" diyip koltuktan kalkti. İki kız da sevdiği adamı yandığından öpüp sınıflarına doğru gittiler.

BÖLÜM SONU

Umarım beğenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💬

Sınır 60 vote 💜+ 30 yorum

1089 kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin