24. Bölüm '2.Sezon'

2.4K 139 60
                                    

03 Ay Sonra

Genç kız alarmının çalmasıyla isteksiz bir şekilde yataktan kalktı ve gözleri yarı açık bir şekilde banyoya ilerledi. Kısa bir süre sonra özensiz bir şekilde hazırlanip pencere kenarına oturdu. Biraz düşündükten sonra dolabında kazaklarının altında olan kilitli kutuyu alıp içinde ki kitabı çıkardı. Bir of çektikten sonra kitabın sayfalarını incelemeye başladı. Bı kaç sayfa ilerledikten sonra karşısına çıkan fotoğraf ile gülümsedi. Fotoğrafı her gördüğünde ilk defa görüyormuş gibi seviniyordu genç kız."Ahh Fethi Kulaksız ah! Napicam ben sensiz o okulda. Sensiz o kadar boş ki."dedi kendi kendine. Saate baktığında telaşla kutuyu kilitleyip yerine koydu. Çantasını alırken "Off dalmışım ya" diye söylendi.

Genç kız kantin de her zamanki yerinde oturup nazlıyı beklemeye başladı. Arada gözü kapıya kayıyordu. "Off eylem saçmalama kızım. Sanki gelecek" diye söylenirken biraz ileride gülüşen ateş ve nazlıyi gördü. "Ohh biz burda kızı bekliyelim. O orda fingirdeşsin". Sınıfa doğru çıkarken arkadan nazli'nin seslenmesi ile durdu. "Eylem dursana kızım". Kolundan tutunca eylem durdu. "Bitti mi konuşmanız Nazlı hanım"dedi trip atar bir tavırla. "Ne bu tavırlar,ne oluyor". Eylem merdivenlerden çıkmaya devam edince birden durdu. "Ya sen bana bakma, canım sıkkın" diyince nazlı gülümsedi.

Biyoloji hocası her zaman ki gibi okulun ilk günü ders işlerken çoğu kişi dinlemek yerine başka birşey ile uğraşıyordu. Eylem kafasını sıraya koymuş biseyler karalarken nazlı da onu izliyordu. Bir süre sonra nazlı eylemin saçını okşamaya başlarken eylem tebessüm etti. Nazlı karaladigi şeye baktığında fethi yazısini görünce içi cız etti.
"Bebeğim" diye başladı konuşmasına nazlı. "Hala aklında mı?" diye sorunca eylemin gözünden yaş geldiğini fark etti. Nazlı hem eylemin üzüntüsünü gidermeye hem de hocaya çaktırmadan konuşmaya çalışıyordu. "Ama canım zaten yaz tatilinde 3 ayy boyunca heba ettin kendini. Yapma artık böyle" dedi sırtını sıvazlayarak. "Elimde değil nazlı. Unutamıyorum". Defteri karalamaya devam ederken nazlı durdurdu. "Böyle yaparsan tabii unutmazsin. Ya tatilde seni ne zaman görsem, resmine bakıyodun, instagramdan stalkliyodun. Ama bir resim bile paylaşmadi diye için içini yedi. Belki bir gün karşılarız diye umutlandın. Ama ateş sayesinde yurtdışın da  olduğunu öğrenince dünyan başına yıkıldı. Ya her gün sana verdiği kitabı okudun. Sıkılmadan. Ben saydım 12 defa okudun. Ha bu arada o kilitli kutuya sakladığını biliyorum. Her buluştuğumuz da bana son öpüşmenizi anlattın. Yani eylemcim sen böyle unutamazsın" diyince eylem gözünden akan bir damla yaşı sildi ve "Unutmak isteyen kim" dedi.

Son iki ders matematik ti. "Off şimdi özgür hocamı olcak matematikçimiz" dedi nazlı sıkkın bir şekilde. "Maalesef" dedi eylem gözünü yerden ayırmadan.
"Matematik hocamız özgür hoca değil" dedi bağırarak sınıfın dedikoducu kızı olan emine. "Kim peki" dedi eylem belki fethi olur umuduyla. "Belki odur. Geri dönmüştür" dedi büyük bir heyecanla nazlıya dönüp elini tutarak. "Saçmalama eylem. Kadrolu bile değildi o" diyince eylem göz devirdi.
"Kimin olduğunu bilmiyoruz. Özgür hoca başka okula gitmiş" dedi emine tekrar bağırarak. "Ooo bu ne oğlum. Tüm matematikçiler tek tek gidiyor. Önce fethi hoca sonra özgür" dedi sınıfın serseri genci enes.

Son 2 saat matematik dersi boş geçtikten sonra çıkış zili ile beraber eylem öğretmenler odasına gitmişti. İçinde belki gelmiş umuduyla içeriye göz gezdirdi. Nazlı da eylemin arkasında durup Fethi'yi aradığını fark edince göz devirdi.
N:"Yaa eylem. Etrafa bakınıp durma. Gelmicegini ikimiz de biliyoruz." dedi hafif bağırarak.
E:"Ya içimden bir ses gelcek diyor nazlı" diyince nazlı tekrar göz devirdi.

"Akşam bana gel" dedi eylem nazlıya bakıp gülerek. Nazlı da kahkaha atarak "Ne o bütün gece Fethi'yi mi anlatcaksin bana" diyince eylemin yüzü düştü. "Onu anlatacak kadar çok iyi tanımaya fırsatım olmadı" diyince eylem elini omzuna attı ve yürümeye başladilar.

Akşam

"Oo cephane hazırlanmış" dedi nazlı eliyle masanin üstünde ki abur cuburlari göstererek. "Ee uzun bir gece olacak" dedi eylem sandalyesine iyice yerleşerek.
N:"Ee başla bakalım." dedi elini çenesine koyarak.
E:"Çok özledim be nazlı. Hiç aklımdan çıkmıyor. Tamam çok güzel şeyler yaşamadık. Sevgili olmadık ama büyük bir iz bıraktı hayatımda." Camdan dışarı bakarak konuşuyordu.
N:"Haklısın bebeğim." dedi çaresiz bir şekilde.
E:"Ama en azından bir kere bile sarilmadim demicem. Bi kere bile gözlerine doya doya bakmadım demicem. Bi kere bile birlikte, omzunda uyumadım demicem. Bi kere bile öpmedim demicem" dedi. Bunları derken gözünden yaş geldiğini fark etmemişti bile. Nazlı ise üzülerek onu izliyordu.
N:"Böyle konuşuyorsun ya. Hıçkıra hıçkıra ağlayasim geliyor" dedi elini tutarak.

Sabah

Eylem yine üzgün ve isteksiz bir şekilde tek başına okula giriyordu. Yavaş yavaş ve kafası eğik bir şekilde merdivenlerden çıkarken sert bir gövdeye çarpmasıyla durdu. Kim olduğu bakmadan yere düşen dosyaları aldığında "Eylem" diye tanıdık bir sesin seslenmesi ile duraksadi.
"Fethi..!!" diye bağırdı kocaman gülerek. Hemen boynuna atlayinca fethi de kocaman sarıldı ona. Eylem daha sonra okulda olduğunu fark edince geri çekilip belinin üstündeki adamın elini de ittirdi.
E:"Her zaman ki gibi fazla sevindim yine" diyince fethi kocaman bir kahkaha attı.
F:"Her zaman ki gibi çok güzel sevindin" diyince kahkaha atmak sırası eyleme geçti.
E:"Ee siz yurtdışında değilmiydiniz? Dünde yoktunuz."dedi meraklı gözlerle bakarak.
F:"Dün döndüm. Okula gelmeye fırsat bulamadım." dedi. Genç kızın meraklı gözlerine bakarak.
E:"Nasıl yani. Geri mi döndünüz. Yine bu okuldamisiniz." dedi gözleri parıldayarak.
F:"Yani. Belli değil. Özgür hocanın gelmiyecegi kesinleşince kadrolu olarak başlıcam. Şuan dersler boş geçmesin diye geldim" diyince genç kız üzüldü.
E:"Keşke hep kalsaniz". Biraz daha yaklaştı genc adama. Genç adam önce etrafa baktı. Sonra o da yaklaştı kıza. Gözleri dudaklarına kaydığı an kendinden geçmişti çoktan. Bunu fark eden genç kız hemen geri çekilip konuşmaya başladı.
E:"Siz burda öğretmenlik yapmak istiyormusunuz?" İmalı bir bakış attı ardından.
F:"Tabi. Beni buraya bağlayan çok şey var."
E:"Gece napiyo" dedi. Kocaman gülerek.
F:"Ben nereye o oraya. Evde şimdi" dedi. Eylem gibi gülerek. Zilin çalmasıyla ikisi de üzüldü.
E:"Eee ben gidiyim" dedi isteksiz bir şekilde.
F:"Git tabi. Derste görüşürüz zaten" dedi geriye doğru bir kaç adım atarak.

Eylem koşar adımlarla sınıfa girdi ve nazlıyi sınıftan çıkararak koridora girdi.
N:"Kız noluyo be! Bi dakika senin yüzün gülüyo. İlk defa noldu" dedi şaşkın bir şekilde bakarak.
E:"Evet çünkü çok mutluyum." dedi çığlık atarak.
N:"Ne çığlık atıyon. Herkes bize bakıyor" dedi etrafa göz gezdirerek.
E:"Ya ben çığlık atmiyim de kim atsın." dedi tekrar çığlık atarak.
N:"Ne olduğunu artık söylücek misin?" dedi bıkkın bir şekilde.
E:"Yaa fethi gelmiş. Okulda şuan" dedi yerinden zıplayarak.
N:"Nee oha. Gerçekten mi" dedi o da eylemle beraber zıplayarak.
E:"Evt ama geçici sanırım. Ay dua et özgür hoca gelmesin. Eğer gelmezse kadrolu olarak çalışacakmis."
N:"Canım benim senin adına çok sevindim." dedi sırtını sıvazlayarak.
E:"Ya nazlı hayatta en çok istediğim şey oldu. Onu son bir kez görebilmek. Biliyorum belki gidebilir ama gördüm ya bana yeter" dedi gözleri cama kayarak.
N:"Canım sen yine çok fazla baglanmamaya bak. Yine çok üzülürsün " diyince eylem göz devirdi.

Fethi çalışma odasında oturup bugün eylem ile olan karşılaşmasını düşünürken kapının çalmasıyla irkildi. Ateşin olduğunu düşünüp yavaş adımlarla kapıya doğru ilerlerken gecenin de peşinden gelmesine güldü. Yavaş hareketlerle kapıyı açtı ve karşında gördüğü kişi ile şok oldu.

BÖLÜM SONU

Yeni sezonun ilk bölümü 💫

Umarım beğenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💬

Sınır 25 yorum+45vote💜

1158 Kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Where stories live. Discover now