62. Bölüm 'Bitti'

1.8K 135 52
                                    


Genç kız sakin adımlarla okula girerken merdivenlere doğru ilerledi. Fethi'yi görmesiyle kocaman gülümserken fethi de gülümsedi. Koridordan Kübra'nın çıkması ile eylem aniden yüzünde ki gülümsemeyi kaybederken hızla fethi'nin yanından geçerek merdivenlerden çıktı. Fethi durumu anladığın da sıkıntılı bir nefes verirken Kübra ona doğru yaklaştı. "Hala unutamadın heralde, hala gülümseyerek baktığına göre..!" Fethi takmamişcasina histerik bir şekilde gülümserken etrafa baktı. "Unutmamı mı bekliyorsun..? Bişey diyim mi sana kötü bir haberim var..!" Kübra'nin merakla kaşları havalanırken dört kulakla fethi'yi dinliyordu. "Ömrünün sonuna kadar bekliceksin..!" Mırıldanmasıyla birlikte Kübra'nin yanından hızla uzaklaşırken Kübra arkasından bakakaldı. Sinirle topuklu ayakkabısini yere vururken saçlarını geriye attı.

Eylem önünde ki boş kağıda tebessüm ederek biseyler karalarken sınıfa fethi'nin girmesi ile yüzünde ki tebessüm büyüdü. Dikkatle fethi'ye bakıp portreyi büyük bir özenle çizmeye çalışırken nazlı ona bakıp gülümsedi. Fethi her zaman ki gibi erkek öğrencilerle futbol tartışmasına girerken eylem büyük bir hayranlıkla onu izliyordu. Adamın Beşiktaş'ı çok sevdiğini bildiği için kara kalem çalışması ile çizmeye çalışırken fethi hala erkek öğrencilerle hararetli bir konuşmanın içindeydi. Kısa bir süre sonra fethi derse geçerken eylem karaladığı kağıdı defteri arasına koydu. Fethi sıraların arasından geçip eylemin yanına gelince eylem kocaman gülümsedi. Fethi çaktırmadan defterin arasında ucu gözüken kağıda bakarken eyleme gülümsedi. Kağıdı almak için yollar düşünürken sınıfta volta atmaya başladı. Aklına gelen fikirle tekrar sıraların arasına geçip eylemin yanına geldi. Sıranın üzerinde ki kalemligi yere düşürürken "pardon..!" diye mırıldandı. Eylem yere eğilip kalemligini alırken fethi hızla defterin arasında ki kağıdı alıp öğretmenler masasına doğru ilerledi. Kendi kitabının arasına koyup dersi anlatmaya devam ederken eylem kağıdın yokluğundan habersizdi. Zilin çalması ile fethi hızla sınıftan çıkarken matematik sınıfına doğru ilerledi. Sınıfa girip elinde ki kitapları masaya bırakırken hemen kağıda baktı. Gördüğü portre ile kocaman gülümserken "seni seviyorum eylem..!" diye mırıldandı.

Genç adam öğle arasının gelmesiyle gülümserken eylemlerin sınıfına doğru ilerledi. Eylem sınıfta tıka basa yemek yerken fethi kapının eşiğinden onu izledi. Eylem onu görmesiyle ağzında ki lokmayı zorlukla bitirirken fethi'nin gel işareti ile kafasını salladı. Eylem koşar adımlarla fethi'yi takip ederken bahçeye çıktılar. "Fethi hocam..!" Eylem'in seslenmesiyle fethi duraksarken etrafa baktı. "Fethi nereye götürüyorsun beni..!" Fethi tekrar etrafa bakıp çapkın bir şekilde gülümserken eyleme yaklaştı. "Seninle yalnız kalmak istiyor olamaz mıyım..?" Eylem bir anlığına gülümserken hemen anın büyüsünden çıkıp geri çekildi. "Fethi yapmaa, bahçedeyiz..!" Fethi göz devirip yürümeye devam ederken eylem de peşinden gitti. Arabaya binip sahile geldiklerin de eylem gülümserken fethi arabayı park edip çıktı. Eylem de yavaş adımlarla kapıyı açıp arabadan çıkarken bagaja doğru giden fethi'nin yanına durdu. Fethi arabanın bagajından siyahlı beyazlı örtüyü çıkarırken eylem kocaman gülümsedi. Örtüyü alıp arabanın önüne doğru ilerlerken fethi de elinde 2 tane termosla yanına gitti. Eylem örtüyü açarken fethi önce onun sonra kendi omzuna örttü. "Nerden çıktı şimdi bu..?" Eylem'in sorusu ile fethi eylemi daha çok kendine çekerken termosu da eline verdi. "Çizdiğin resimleri gördüm, ne güzel çizmişsin beni..!" Eylem gözlerini kocaman büyütürken fethi'ye baktı. "Yaaa niye baktın, daha bitmemişti..!" Fethi omzunu silkip eylemi tekrar koltuk altına alırken çayından büyük bir yudum aldı.

Eylem fethi'nin göğsünde huzurlu bir şekilde denizi izlerken birden yanından kalkmasıyla fethi şaşkınlıkta ona baktı. "Eylem ne oluyor..?" Fethi'nin sorusu ile eylem karşıya bakıp rahat bir nefes alırken saçlarını geriye attı. "Ay şu geçerken bize bakan kadını Kübra sandım..!" Eylem'in lafı ile fethi göz devirirken eylem volta atmaya başladı. "Şu güzel anlarımızın içine kübra'yi sokmasan olmaz zaten demi..!" Fethi'nin sert sesi ile eylem'in yüzü düşerken fethi omzunda ki örtüyü attı. "Ya fethi korkuyorum anlasana..! Her yerde bizi izliyormuş gibi hissediyorum..!" Fethi sıkıntılı bir nefes verirken arabaya yaslandı. "Ya sana rahat ol diyorum, sen böyle yaptıkça daha çok karşımıza çıkıyor..!" Eylem sinirle karışık gülüp kafasını sallarken "Rahat oluyim ha..!" diye mırıldandı. "Bu sabah biraz rahat oluyim dedim..! Az daha gülüşürken yakalanıyorduk. Bu ne demek oluyor..? Barıştığımızı anlıcaktı..!" Fethi arabadan kalkıp kumsala doğru giderken eylem de peşinden gitti. "Onuda mı yapmıyalım eylem, birbirimizi görünce yüzümüzü mü çevirelim, yabancı gibi..!" Eylem kollarını göğsünde birleştirirken kafasını salladı. "Gerekirse evet..!" Mırıldanmasıyla birlikte fethi kafasını aniden ona çevirirken gözlerinden ateş çıkıyordu resmen. "Gerekirse evet..! Tamam bundan sonra öyle yaparız eylem, seni görünce yüzümü çeviriyim..!" Eylem dolan gözlerini kırpıstırırken akan gözyaşını fethi fark etmeden sildi. "Fethi ben onu mu dedim..! Eylem hafiften bağırirken fethi ona döndü.

"Tam olarak bunu demeye çalıştım eylem..! Gerçekten istediğin buysa yaparım..!" Eylem soğuktan kızarmış burnunu çekerken konuşmak için dudaklarını araladı. "Bence sen dünden razısın bunu yapmaya..!" Fethi sinirle karışık gülerken eli ile kendini işaret etti. "Ben mı dünden razıyım..!" diyince eylem kafasını salladı. "Farkındaysan bunu yapmaya çalıştığın için tartışıyoruz suan, dünden razı olan nasıl ben oluyorum..!" Eylem göğsünde birleştirdiği kollarını ayırırken biraz daha yaklaştı fethi'ye. "Ya korkuyorum, yakalarsa, barıştığımızı anlarsa tek birimizin değil, ikimizin de hayatı mahvolucak..!" Fethi dudağını birbirine bastırıp ağlamamak için kendini zor tutarken eyleme döndü. "Senin olduğun her hayatta mutlu olurdum ben eylem..!" Eylem akan gözyaşlarına aldırış etmeden kafasını sağa sola salladı. "Olmazdın fethi, mutlu olmazdın..!" Mırıldanmasıyla fethi'nin de gözünden bir yaş firar etti. "Öğretmenliği ne kadar çok sevdiğini biliyorum, sen öğretmenlik yapmadan mutlu olamazsın, hayatında matematik olmadan mutlu olamazsın... Hatırlıyor musun..? Okulun ilk günü sana neden matematik diye sorduğumda matematiğe aşığım demiştin. (1.Bölüm) Şimdi onsuz nasıl mutlu olacaksın..?" Fethi susmayı tercih ederken eylem derin bir nefes alıp gözyaşını sildi.

"Ben bu aşk için çok çabaladım eylem. Seni okul dışında başka yerde göremiyorum, ama şimdi orda bile bana bakma diyosun..!" Eylem kafasını sallarken burnunu çekti. "Haklısın ama korkuyorum anlasana..!" Fethi başını sallarken eylemde ki elini geri çekti. "Ben seni anlıyorum merak etme..!" Eylem anlamamışcasına kaşlarını havaya kaldırırken bir adım daha attı Fethi'ye. "O ne demek..?" Eylem'in sorusu ile fethi derin bir nefes alıp gözlerini dalgalı denizden çekti. "İstediğin olcak diyorum, tamam ayrılalım..!" Eylem'in gözünden yeni yaşlar akmaya başlarken gözlerini büyüttü. Gözyaşlarıyla beraber sinirle karışık gülerken kafasını salladı. "Ne saçmalıyorsun sen, ben bunu mu istiyorum..!" Fethi hızlı hareketlerle kafasını sallarken ayağını sertçe yere vurdu. "Tam olarak bunu istiyorsun eylem..! Ben daha fazla seni zorlayamam... Benden bu kadar..!" Son sözü ile eylem'in ağzından küçük bir hıçkırık çıkarken gözyaşları yeniden akmaya başladı. "Haklısın... Asıl şimdi bitti..!" Eylem lafını bitirir bitirmez arabaya doğru ilerlerken içinden çantasını aldı. Arabanın kapısını sertçe kapatırken ağlayarak ve hızlı adımlarla ordan uzaklaştı. Fethi denize doğru içinde ki tum siniri atacak kadar bağırırken aniden dönüp arabaya sert bir tekme attı. Arabanın yanında yere çöküp gözyaşlarını serbest bırakırken elini sertçe yere vurdu.

BÖLÜM SONU

Voteler ve yorumlar bu aralar düştü yine☹️
Düzenlene kadar bölüm atmıcam..!

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Место, где живут истории. Откройте их для себя