51. Bölüm 'Özgürüm'

1.7K 119 45
                                    


Eylem ve Göksel yavaş adımlarla bahçede ki banka doğru ilerlediler. Göksel banka oturup eylem'in de oturmasını beklerken eylem çok tedirgindi. "Ne konuşucaz..?" Eylem'in hemen konuya girmesi göksel'i kırarken konuşmaya başladı. "Eylem ben açık konuşucam..!" Eylem yavaş hareketlerle kafasını sallarken bankta ona doğru döndü. "Dönemin başından beri sana olan ilgimi biliyorsun... İlk başta hoşlantı sandım geçer sandım ama olmadı... Her hareketinle fark etmeden beni kendine daha çok bağladın..!" Eylem göksel'i şaşkın bir şekilde dinlerken kafasını eğip eli ile oynamaya başladı. "Eylem bana bak lütfen..!'' Göksel kafasını eğip eylem'in yüzüne bakmaya çalışırken eylem derin bir nefes aldı. "Ben seni seviyorum eylem..!" Gökselin cümlesiyle eylem birden kafasını kaldırıp ona baktı. Uzun süre sessiz kalınca Göksel yeniden konuştu. "Bişey demicek misin..?" Eylem onları uzaktan izleyen fethi'ye bir bakış atıp yeniden Göksel'e döndü. "Ben ne diceğimi bilemiyorum..!" Göksel sıkıntı ile başını sallarken derin bir nefes aldı. "Seni seviyorum işte eylem..! Hemen cevap vermek zorunda değilsin..!" Eylem başını sağa sola sallarken tekrar uzakta ki fethi'ye baktı. "B-ben başka birisini seviyorum..!" Eylem'in söylediği cümle ile Göksel acı ile gözlerini kapattı. "Biliyordum başka birisi olduğunu..! Aşık olduğun o kadar belli ki..!" Eylemin yüzünde belli belirsiz gülümseme oluşurken yeniden konuşmaya başladı. "Bizden olmaz Göksel..! Ben seni arkadaşım olarak görüyorum..!" Göksel kafasını aşağı yukarı sallarken eylem'i incelemeye başladı. "Sevgili misiniz..?" Göksel'in sorusuyla  eylem olumsuz anlamda kafasını salladı. "Hayır, değiliz..! Sadece seviyorum onu..! İmkansız Aşk Bizimkisi..!" Eylem attığı yalanla kafasını öne eğdi. "Vay be..! Merak ettim imkansız aşkını..?" Eylem tebessüm edip uzakta ki fethi'ye bakarken tekrar Göksel'e döndü. "Kim olduğunun bi önemi yok... Seviyorum işte... Önemli olan bu..!" Göksel buruk bir şekilde gülümserken eylem sıkıntılı bir nefes verdi. "Kusura bakma Göksel..! Seni üzmek istemezdim..!" Eylem önüne gelen kahküllerini geriye attı. "Yok sadece söylemek istedim... Nereye kadar içimde tutucam diye düşündüm..! Ama gün gelir de seversen ben hep burdayım... Seni hep seviyo olucam..!" Eylem dolan gözlerini kırpıştırıp Göksel'e baktı. "Sevdiğin adam... Dünya'nın en şanslı adamı... Umarım şanslı olduğunun farkındadır..! Onun yerinde olmak için nelerimi vermezdim..!" Eylem fethi'nin yerinde olmadığını fark edince ayağa kalktı. "Ben gidiyim artık... Lütfen arkadaşlığımız bozulmasın..!" Eylem yalandan gülümseyip göksel'in omzuna dokunurken Göksel'de kafasını salladı. Eylem hızlı adımlarla ordan uzaklaşırken Göksel yıkık bir şekilde banka çöktü.

Genç adam zilin çalmasıyla ağır uykusundan uyanırken zorlukla yataktan doğruldu. Saatin 06.00 olduğunu görünce ofladi. "Kim bu saatte ya..?" diye söylene söylene sokak kapısına doğru ilerlerken dürbüne bakmadan açtı. "Selam..!" Fethi gördüğü kişi ile göz deviriken "Nur senin burda ne işin var..?" diye mırıldandı. "Seninle konuşmam gereken bir konu var..!" diyip içeri girerken fethi de arkasından göz devirip sokak kapısını kapattı. "Ne konuşcaz sabah sabah..?" Fethi uykulu bir şekilde koltuğa otururken nur da karşısına oturdu. "Ben şey dicektim..!" Nur ağır bir şekilde yutkunurken fethi uykulu gözlerini kaşıdı. "Hadi nur..!" Fethi'nin sabırsız hâli ile nur huzursuzca yerinden kipirdandi. "Ben mahkeme celbini imzaladım... Boşanıyoruz..!"  Fethi uykulu gözlerini birden açarken koltuktan fırladı. "Ne..? Gerçekten mi..?" Fethi inanılmaz bir şekilde nur'a bakarken nur başını salladı. "Evet boşanıyoruz 2 gün sonra mahkememiz var..!" Fethi gözlerini kısıp nur'a bakarken konuşmaya başladı. "Nur yine bir oyun yok demi..?" Fethi'nin sorusuyla nur histerik bir gülüş atıp "Yok..!" diye mırıldandı. Nur kapıya doğru ilerlerken fethi arkasından seslendi. "Peki neden..? Beni bu kadar çok severken neden..?" Nur fethi'ye omzunun üstünden bakıp buruk bir şekilde gülümsedi. "Zorla güzellik olmadığını öğrendim diyelim..!" Nur lafını bitirdikten sonra kapıyı çekip giderken fethi anlamamıs bir şekilde donup kaldı. Sonradan kendi kendine bir kahkaha atarken "Özgürüm..!" diye bağırdı.

02 Gün Sonra

Genç adam mutlu bir şekilde okula girerken  Kübra'yı görmesiyle modu düştü. Kübra yavaş adımlarla ona yaklaşırken fethi sıkıntılı bir nefes verdi. "Son 5 gün..!" Kübra'nin konuşmaya başlamasıyla fethi acı bir şekilde gözlerini kapattı. "Biliyorum..!" Fethi'nin mırıldanmasıyla Kübra büyük bir mutlulukla güldü. "Mutlu olacağım son 5 gün... İnsanın bunu bilmesi ne kadar acı..!" Fethi'nin iğneleyeci  lafını Kübra takmadan histerik bir gülüş attı. "Kavuşmamıza son 5 gün..!" Kübra'nin lafı ile fethi sinirle karışık güldü. "Eylemden ayrıldıktan sonra seninle birlikte olacağımı mı sanıyorsun..?" Kübra göz devirip yürümeye devam etti. "Bize sadece zaman lazım fethi... Sonra sende beni isticeksin..!" Fethi olumsuz anlamda kafasını sallayıp adımlarını hızlandırdı. "Kendi hayal dünyanda yaşıyorsun Kübra..!" diyip yanından uzaklaşırken Kübra arkasından bakakaldi.

"Abi nedir bu senin çektiğin ya..!" Ateş'in söylenmesiyle fethi koltuğa uzanıp sıkıntı ile nefes verdi. "Biri gitti biri geldi..!" Fethi'nin mırıldanmasıyla ateş te kafasını sallarken cama yaslandı. "B-ben eylemden ayrılamam... Ölürüm... Nasıl ayrılcam ateş..?" Fethi'nin cılız çıkan sesi ile ateş te üzülse de güçlü durup fethi'ye destek olması gerekiyordu. "Tam mutlu olduk... Herşey bitti dedik ama olmaz... Bu okulda hergün yüz yüze bakıp ta onla konuşamamak dokunamamak, öpememek, anla işte..!" Fethi cümlesinin devamını getirmesine bile cesaret edemezken onu yaşamak zorunda olması dayanılmaz bir aciydi. Fethi gözleri dolmuş bir şekilde koltukta doğrulurken ateş yanına gidip sırtını sivazladi. "Allah insana dayanamayacağı acıyı yaşatmaz... Dayanırsın dayıoğlu..!" Fethi kafasını sağa sola salladı. "Bu gökselde de bi haller var..! Eylemi benim yanımdan alıp konuşmalar..!" Ateş göz devirip koltuktan kalkarken fethi bir of çekip saçlarını karıştırdı. "Nur'dan boşandığıma bile sevinemiyorum..!" Ateş te kendi saçlarını karistirirken fethi yeniden konuşmaya başladı. "Eylem'in doğum günü son mutlu günümüz olacak... Sonra ayrılcam..!" Fethi zorlukla söylediği şeyle ateş te sıkıntılı bir nefes alıp verdi.

"Kızım Göksel sana ilanı aşk yapıyo ve sen bunu bana 2 gün sonra söylüyorsun... Vay be dost bildiğimize bak..!" Eylem göz devirip karşında ki trip atan nazlıya baktı. "Ay nazlı söylediğime pişman etme..!" Nazlı kollarını göğsünde birleştirip kafasını salladı. "Tamam anlat..!" diyip limonatasini içmeye devam etti. "Sonra biz konuşurken fethi de uzaktan bizi izliyordu..!" Nazlı sandalye de daha çok yaklaştı eylem'e. "Ay bide öğrenirlse varya..! Buyrun cenaze namazına..!" Eylem etrafa göz gezdirip tekrar nazlı ya baktı. "Ay öğrenirse yer yerinden oynar... Umarım öğrenemez..!" diyip sıkıntılı bir nefes verdi.

Genç adam sınıfa doğru ilerlerken koridorda konuşan 2 kıza baktı. "Göksel varya A sınıfında ki eyleme ilanı aşk yapmış..!" Duyduğu fısıltı ile fethi sinirlendiğini hissederken olduğu yerde kaldı. Elini yumruk yapıp sertçe duvara vururken ses boş koridor da yankılandı. Hızlı adımlarla sınıfa girirken hiç kimseye bakmadan masasına oturdu. Telefonu eline alıp eyleme mesaj çekti. "Ben çıkınca peşimden gel..!" Mesaj çektikten sonra bakışlarıni eylem ve Göksel arasında getirip götürdü. Yoklamayı aldıktan sonra yalandan açıklama yapıp sınıftan çıktı. Eylem de bir bahaneyle sınıftan çıkarken matematik sınıfına doğru ilerledi.

"Fethi noluyor..?" Eylem sınıfı kitleyip sinirden alnında damarı çıkan adama yaklaştı. "Göksel'in şans ilanı aşk yaptığı doğru mu..?" Eylem uzun bir süre fethi'nin gözlerine baktıktan sonra "Doğru..!" diye mırıldandı. Fethi eylem'in cevabından sonra elini saçına daldırarak sınıfta volta atarken eylem onu izliyordu. "Nerden öğrendin..?" Eylem sesinin titremesine engel olamazken fethi durdu. "Ordan , burdan..! Ne önemi var..?" Eylem yerden ıslanan kahküllerini geriye atarken fethi'yi durdurup elini tuttu. "Fethi sakin ol Allah aşkına..! Reddetim onu... Başka birisine kör kütük aşık olduğumu söyledim..!" Fethi eylemin cümlesiyle sakinlesirken birden göğsüne çekip sarıldı. "Duyunca dayanamadım... Sinirlendim işte..!" Fethi'nin lafı ile eylem kıkırdarken kafasını kaldırıp ona baktı. "Bak çocuga kötü davranıp ta şüphelendirme..! Zaten habire dipdibeyiz diye sınıfta ki mina arada laf sokuyor bana... Büyük bir sorun çıkmasın diye susuyorum..!" Fethi mayhoş olmuş bir şekilde eylem'i dinlerken eliyle daha çok göğsüne bastırıyordu. "Eylem seni çok seviyorum... Bunu unutma tamam mı..?" Eylem onaylar biçimde başını sallarken sevdiği adamın göğünde olmasının verdiği rahatlıkla gözlerini kapattı.

BÖLÜM SONU

Umarım beğenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💬

Bölümler geç geliyor kusura bakmayın 🌹

1191 Kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Where stories live. Discover now