22. Bölüm

2.5K 132 36
                                    

Kapı açılıp doktor cikinca ikisi de doktora doğru ilerledi.
F:"Nesi varmış" dedi cılız ve telaşlı çıkan sesiyle. Doktor önce kapının açık artırma kalan kısmından geceye baktı daha sonra da genç adama bakarak konuşmaya başladı.
D:"Şuan iyi. Yediği biseyden zehirlenmiş. Bundan sonra yediği şeylere dikkat edin " diyince fethi dün akşam ne yedirdigini düşünmeye başladı. Genç kız ise onun bu telaşli halini izliyordu.
1 saat sonra geceyi veterinerden alıp sahile gittiklerinde gece cimende uzanmış bir şekilde duruyordu. Genç adam ve kız ise yaninda oturmuş onu seyrediyorlardı. Kız biraz üşudugunu fark ettiği için kazaginin kolunu cekistirirken fethi de bunu fark etmişti. "Üşüdün mü" diye sordu genç adam konu açmak istercesine. "Yoo böyle havaları severim aslında" dedi gece ile oynayarak. "Gözlerin öyle demiyor ama" diyince genç kız gözlerini kaçırmaya başladı. Genç adam ayağa kalkıp ceketini çıkarınca kız konuşmaya başladı. "Gerek yok" diyerek genç adama bakınca "Üşüyüpte hasta olmanı istemiyorum" dedi ve eyleme doğru eğildi. Ceketini eylemin sırtına atınca eylem de gülümseyerek "Teşekkür ederim" dedi. Bir süre bakistiktan sonra gecenin ayaklanmasiyla ikisinin de yüzünde güller açtı. Bı o tarafa bir bu tarafa koşmaya başlayınca fethi gülerek "Aynı senin gibi deli" dedi. Genç kızın bu laf hoşuna gitmiş olacak ki o da güldü. "Benim deli olduğumu nerden çıkardınız?" diye bir soru yöneltince fethi de geceye bakarak "Deli olduğunu anlamak zor değil" dedi.
Gece koşarak genç kıza doğru gelip üstüne aglayinca eylem kahkaha attı. Genç adam ise ikisinin bu hallerini gülerek izliyordu. Onlar böyle oynarken genç adam fotoğraflarını çekmeyi ihmal etmedi. Fotoğrafının çekildiğini fark eden eylem fethi'nin yanına gelip suratına baktı. "Çok güzel oynuyordunuz, cekmeden edemedim" diyince eylem kocaman güldü. Yanına yaklaşıp birlikte fotoğraflara bakınca ne kadar yaklaştıklarınin ikisi de farkında değildi.
Fethi eylemi okula getirdiğinde okulun bitmesine daha 1 saat vardı. "Hocam siz isterseniz gidin, ben kantinde okul çıkışıni beklerim" dedi arabanın camından geceye bakarak. O sırada ateş koşarak yanlarına geldi. "Noldu dayıoğlu alel acele çıkmışsın dersten" dedi bir fethiye bir eyleme bakarak. Genç kız hemen konuşmaya atladı. "Bir dakika siz dayioglu musunuz?" diye sorunca fethi ateşe bakıp göz devirdi. "Hayır benim ki ağız alışkanlığı" dedi ateş eyleme bakarak. "Noldu diye bir soru sormuştum" dedi tekrar fethi'ye dönerek. "Bişey yok ya. Gece rahatsızlanmis sadece" diyince ates gülerek konuştu. "Ha siz ikiniz gittiniz" dedi ve bir eyleme bir fethi'ye baktı imalı bir şekilde gülerek. Eylem yanaklarının kizardigini hissedip "Ben okula giriyim" diyince ateş te siritarak "gir tabi" dedi. Eylem ordan uzaklaşana kadar fethi ateşe ölümcül bakışlar attı.
"Oğlum mal mısın? Niye kızın yanında böyle abuk sabuk konuşuyorsun" dedi gözlerini büyüterek. "Oğlum siz her dakika dip dibesiniz. Allah ayırmasın" diyince fethi de göz devirdi. "Demek adı gece" dedi ateş camdan uyuyan geceye bakarak. "Evet eylem koydu" dedi tebessüm ederek. "İstediğin oldu dayıoğlu. Eylemin koymasıni istiyordun. Bak koydu" diyince beraber kahkaha attılar. "Neyse ben gidiyorum. Müdür bişey dedi mi" diye sorunca ateşin yüzü düştü. "Bak dayıoğlu bu adam bana taktiği gibi sana da taktı" diyince fethi ateşe biraz daha yaklaşarak "Noldu" diye sordu. "Hemen sinirlenme. Bişey olduğu yok. Taktı ama haberin olsun" diyince fethi göz devirerek "O taksa nolcak ya" dedi.
Okul çıkış zili çalınca eylem bahçe de nazli'nin çıkmasını bekledi. Nazlı koşarak yanına geldi ve tek bir nefeste konuşmaya başladı. "Noldu ne bitti çabuk hepsini anlatıyorsun" diyince eylem de kahkaha atarak "Nazlı bir nefes al ya" dedi. "Sen de anlat çatlatma insanı" diyince eylem "Burda olmaz" diyip etrafa baktı.
Sahile geldiklerinde nazlı meraklı gözlerle eyleme bakmaya başladı.
"Hani sana anlattım ya geceyi" diye konuşmaya başladı. "Evet nolmus" dedi nazlı aceleci bir şekilde. "Gece hastalanmış işte. Giderken durdurdum ben de gelmek istiyorum felan dedim. Veterinere gittik" diyince nazlı yüzünü düşürerek "Ha bu kadar yani" dedi. Eylem de gözünü kaçırarak "Bu kadar başka ne olcak ki" diyince nazlı da "Ne biliyim bisyler olur diye düşündüm" dedi. "Eee gece nasıl" diye ekledi. "Şuan iyi zehirlenmiş sanırım" dedi. Sahilde yürümeye devam ettiklerinde eylem düşünceli bir şekilde denize bakıyordu. "Ne oldu kız " diye dürtü eylemi . "Bişey olduğu yok. Yaz tatili geldi çattı. Onu düşünüyordum" diyince nazlı kahkaha attı. "Ha sen fethi hocadan ayrılacağına üzülüyorsun" dedi eylem durdurarak. "Offf evet yalan atmicam. Onu düşünüyordum" diyince nazlı tekrar kahkaha attı. "Evet 3 hafta sonra alıyoruz demi karneleri" dedi nazlı yüzü düşerek. "Noldu senin de yüzün düştü. Ateş hocadan ayrılacağın için mi ?" dedi aynı nazlı gibi gülerek. "Of napicaz biz bu adamlarla" dedi nazlı sıkıntılı bir şekilde. "Öyle bir adamlara aşık olduk ki! Ne rahatça bakabiliyoruz, ne rahatça dokunabiliyoruz. Ne onlarla olabiliyoruz ne de onlarsiz olabiliyoruz" dedi eylem denize bakarak. "Ne güzel anlattın kız" dedi nazlı kocaman gülerek.
Genç adam sabah okula geldiğinde müdür ona tip tip bakıyordu. Fethi bunu her ne kadar fark etse de hiç takmadan matematik sınıfına girdi.  İlk dersleri eylemlerin sınıfınaydi. Üstünü düzeltti ve zil çaldığında sınıfa doğru ilerledi. Sınıfa girdi ve yoklamayi aldı. Eyleme bir bakış atarak ders anlatmaya başladı.
Eylem'in olduğu koridora doğru girince eylem hiç kimsenin duymayacagi bir şekilde "Gece nasıl" diye sorunca genç adam gamzelerini belli ede ede güldü ve cevap verdi. "İyi merak etme" diyince eylem de kocaman gülümsedi. Nazlı ise ikisinin bu hallerine bakıp ofluyordu. Bunu fark eden eylem fethi uzaklaşınca nazlıya doğru eğilip kulağına "Noldu" diye sordu. Nazlı biraz düşündükten sonra konuşmaya başladı. "Ben bir karar aldım" diyince eylem de meraklı gözlerle bakarak "Ne kararı" dedi. "Gidip ateşe herşeyi anlatcam. 2 senedir onu sevdiğimi, herşeyi" diyince eylem gözlerini büyüttü. Bunun üzerine Nazlı "Hiç öyle bakma. Ne olucaksa olsun artık. Bu durumdan çok sıkıldım" diyince eylem de "Haklısın" diyebildi sadece.  "Cevabı evet olursa mutlu mutlu yaşarız. Hayır olursa yoluma bakarım" dedi kararli bir şekilde. Nazli'nin bu kararlı hali Eylemi mutlu etti. Gaz vermek istercesine "Yürü be kız" diyince sessiz bir şekilde gülüştüler.
Öğle arası saati gelince eylemin gazları ile nazlı büyük bir cesaretle ateşin yanına gitti. Öğretmenler odasında ateşi göremeyince aşağıya indi ve tam matematik sınıfına girecekken "Ateş hocam!..." diye bağırdı. Ateş meraklı gözlerle nazlıya bakarken "Efendim" dedi. "Biraz konuşabilir miyiz?" dedi bir kaç adım ateşe yaklaşarak. "Tabi gel sınıfta konuşalım" dedi ve sınıfın kapısını açtı.
"Ne söylüceksin" dedi ateş. Nazlı derin bir nefes alip vererek konuşmaya başladı. "Ben böyle olmak istemiyorum" diyince ateş anlamsız bakışlarla ona baktı ve "Nasıl olmak istemiyorsun" diye sordu.
"Böyle işte. Ben 2 senedir seni seviyorum. 2 senedir küçük bir bakışın bile beni mutlu ediyor, küçük bir gülüşün, küçük bir dokunuşun. Bilmeden beni mutlu ettiğini zamanları saymiyorum bile. Ya fizik dersini bile sen varsın diye seviyorum. Ya kim 2 sene karşılıksız sever ki? Beni öptüğün zaman günlerce kendime gelemedim. Sarhoş oldum adeta. Yakışıklısin, gençsin, bekarsin. Benim gibi kaç öğrenci sana aşık. Ama benim onlardan farkim cesaretli olmam." dedi tek nefeste. Ateş ise karşısındaki cesur kadını şaşkınlıkla izliyordu. "Bunlari söylemeden bu seneyi bitiremezdim" dedi nazlı ve kapıya doğru yöneldi. Ateş kolundan tutup kendisine doğru çekti ve konuşmaya başladı. "Nereye. Sen konuştun. Şimdi sıra bende" dedi ve tek bir hamleyle nazlıyı belinden kavrayarak öptü. Nazlı ise bu öpücüğü bekliyormuşcasina hemen karşılık verdi.

"Müdür bey sizi çağırıyor hocam" dedi nöbetçi öğrenci, öğretmenler odasında duran geçen adama. Genç adam ise meraklı gözlerle öğrenciye bakarak "Tamam" dedi. Elindeki kitabı masaya bırakıp yavaş ve sakin adımlarla odaya doğru ilerledi. İki defa kapıya tiklatti ve "Gir" komutuyla odaya girdi. Müdür sert bakışlarini genç adamın üzerinde dolaştiriken fethi cool duruşundan ödün vermiyordu. Müdür bir kağıt uzatinca adam "Bu nedir?" diye sordu. "Lütfen okuyun" dedi müdür eliyle kağıdı göstererek. Fethi yavaş yavaş katlanan kağıdı açtı ve okumaya başladı.
F:"Nasıl yani ya" dedi şaşkın bir şekilde.

BÖLÜM SONU

Umarım beğenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💬

Sınır dolmadigi halde attım 🌹

Sınır 25 yorum + 50 vote 💜

Bu bölümden sonra sezon finali 🌿

Bu bölümden sonra sezon finali 🌿

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Yeni hikayeme hepinizi beklerim. Bu kitabım sezon finali olduğu süreçte yeni kitabıma bol bol bölüm atacağım. Umarım yeni hikayemi de beğenirsiniz 🙏.

Herşey dahil 1262 kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Kde žijí příběhy. Začni objevovat