78. Bölüm 'Huzur'

834 47 10
                                    


   Fethi kapıyı açmasıyla gülümserken eylem de fethinin arkasından çekilip gelenlere baktı. "Ateş nazlı hoşgeldiniz..?" Eylemin konuşmasıyla nazlı da kocaman gülümserken sarıldılar. Ateş ile fethi de el tokalaşırken eve girip kapıyı kapattılar. "Nasıl buldunuz bizi..?" Eylemin sorusu ile ateş nazlı ve fethi birbirine baktı. "Bulduk işte..!" Ateşin geçiştirmesiyle eylem kaşlarını çatarken yan gözle Fethiye baktı. "Biz kahvaltılık bişeyler aldık..!" Ateş'in konuyu değiştirme çabası eylemin gözünden kaçmazken bişey demeden kafasını salladı. "Bende tam kahvaltı hazırlıyodum zaten..!" Ateş elinde ki poşetleri tezgaha bıraktıktan sonra fethinin yanına gitti. "Hayatım biz bahçedeyiz..!" Fethi eyleme seslendikten sonra ateş ile bahçeye doğru çıkarken nazlı koşar adımlarla eylemin yanına geldi.

   "Siz barışmışsınız..!" Nazlı'nın mutluluktan ağzı kulaklarına vararken eylem de hafifçe gülümsedi. "Ee nasıl oldu..? Çatlatma da insanı anlat..!" Eylemin yüzünde ki gülümseme büyürken nazlı iyice sabırsızlanıyorum. "Eylem noldu..? Kız hadi çatlıcam. Anlatsana..!" Eylem kaküllerini geriye atarken derin bir nefes aldı. "Öncelikle bişey dicem. Senin ve Ateş hocanın bir alakası var mı bu yolda kalma olayı ile..!" Nazlının yüzünde ki gülümseme giderken kafasını sağa sola salladı. "Hayır canım ne alakası olacak. Bizde yalnız kutladık siz gelmeyince" Eylem dikkatli bakışlarını nazlının üzerinde gezdirirken nazlı derin bir nefes aldı. "Eee hadi konuyu değiştirme. Ne oldu anlat bakalım..!" Eylem'in yüzünde yeniden aptal aşık gülümsemesi olurken nazlı da gülümsedi. "Şey oldu..!" diye mırıldanırken nazlı eyleme biraz daha yaklaşıp "Ne oldu..?" diye sordu. Eylem'in yüzü hafiften kızarmaya başlarken derin bir nefes aldı. "Biz dün gece birlikte olduk..!" Nazlı ağzını kocaman açarken çığlık atmamak için kendini zor tutuyordu. Ateş ile fethinin eve girmesiyle nazlı ve eylem yüzlerinde ki gülümsemeyi sildi. "Kahvaltı hazır mı..? Kurt gibi açım valla..!" Ateşin söylenmesi ile nazlı göz devirirken "Hazırlıyoruz..!" diye mırıldandı.

   Herkes kahvaltı masasına oturmuşken nazlı çayları dolduruyordu. Eylem de fethinin kahvaltı tabağını doldururken Fethi de hayranlıkla onu izliyordu. Eylem üzerinde hayran bakışlar olduğunu fark edince gülümserken tabağı fethinin önüne koydu. Fethi birden eylemin elimi tutup öperken eylem de kocaman gülümsedi. "Bırakın öpüşüp koklaşmayı da kahvaltınızı yiyin, bi tek ben mi acıktım..!" Nazlı ateşin omzuna vururken Fethi göz devirdi. "Ya niye bozuyorsun, sana karışan mı var..? Sen yap kahvaltını..!" Nazlının söylenmesi ile ateş omzunu silkerken bir yandan da kahvaltısını yapıyordu. "Ay yapmadığı gibi birde başkaların romantik anını bozuyor..!" Eylem ve Fethi nazlının bu haline kıkırdarken ateş hala ağzına bişeyler tıkıyordu. "Nazlıcım valla yandın sen. Bununla başın belada..!" Nazlı fethinin laflarına hiçbişey demezken ateş konuşmaya başladı. "Ne başı belada ya..? Nazlımı üzmem ben..!" Nazlı ateşin yüzüne bakmadan çayını içerken eylem de bir yandan kendisi yiyip bir yandan da Fethiye yediriyordu.

   Fethi  düşünceli bir şekilde şöminenin başında otururken eylemin gelmesiyle biraz yana kayıp eylem e yer açtı. Eylem hemen fethinin yanına otururken Fethi de eylemi koltuk altına alıp sarıldı. İkisi de bir süre susarken sessizliği bozan Fethi oldu. "Uzun süreden sonra ilk defa kendimi huzurlu hissediyorum..!" Eylem de huzurlu bir şekilde gülümserken "Bende..!" diye mırıldandı. Ateşle nazlı da koşar adımlarla bahçeden gelirken ateş elindeki odunları Fethiye verdi. "Dışarısı buz gibi, hemen yak şu şömineyi ısınalım..!" Fethi kafasını sallayıp şömineyi yakmaya başlarken nazlı ve ateşte şöminenin başında oturdu. Fethi kısa süre içerisinde şömineyi yakarken tekrar eyleme sarıldı. "Bu yağmurda yağa yağa bitmedi, dünden beri yağıyor..!" Eylem'in söylenmesi ile hepsi gülümsedi. "Uzun zamandır bir arada olmuyorduk, iyi oldu bu..!" Nazlının lafı ile herkes kafasını salladı. "Hadi doğruluk ve cesaret oynayalım..!" Nazlının çocuksu isteği ile ateş gülümserken "Tamam..!" diye mırıldandı.

   Nazlı şişeyi aldıktan sonra yerine otururken ateş sinsice güldü. "Kirli çamaşırlar ortaya dökülsün bakalım..!" diyip gülerken nazlı da yalandan bir gülüş attı. "Sen neyine güveniyorsun bu kadar ateş Acar..! Biliyoruz senin çapkınlık hayatını..!" Ateş eylem ve fethiye bir bakış attıktan sonra "Biliyosun işte, bilmediğin bişey yok..!" diye mırıldandı. "Neyse başlayalım..!" diyince hepsi birbirinden hafifçe uzaklaştı. Ateş şişeyi çevirmeye başladı. Şişe nazlı ile fethi arasında durdu. Soru soracak olan nazlıydı. "Doğruluk..!" Fethi mırıldandı. "Ne sorayım ki ben şimdi..?" Nazlı eylem kaş göz hareketlerinden ne anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışırken Ateş "Oo kopya vermek yok.." diye bağırdı. Fethi kahkaha atarken eylem göz devirdi. "İstediğini sorabilirsin nazlıcım..!" Nazlı kafasını sallarken düşünmeye başladı. "Lise de üniversite felan hiç sevgiliniz oldu mu..?" Fethi eyleme bir bakış attıktan sonra "Hayır..!" dedi. "İnekti bu inek. Ders çalışmaktan başka bildiği bişey yoktu. Kaç kişi getirdim çocuğa yüzlerine bile bakmadı. Eylem şanslısın..!" Ateşin cümleleriyle eylem kahkaha atıp fethinin yanağından öptü. "Ben niye hiç şanslı değilim..!" Nazlının cümlesi ile ateş göz devirirken eylem ve fethi kocaman güldü.

   "Her güzel şeyin bir sonu varmış.!" Fethinin cümlesi ile hepsinin yüzü düştü. "Hiç dönmek istemiyorum ya.. Sonsuza kadar burda yaşasak olmaz mı..?" Eylemin cümlesi ile fethi güldü. "İnan benimde bundan başka bir isteğim yok..!" "Gençler istekleriniz çok mütevazı ama hava kararmadan yola çıkalım hadi..!" Ateş yine fethi ve eylemin mutlu anlarını bozarken evden çıktılar. Ateş ve nazlı öne eylem ve fethi arkaya otururken huzurlu bir şekilde yolculuklarına başladılar. Ateş radyodan şarkı açarken eylem ve fethi elele tutuştu. Eylem kafasını fethinin omzuna koydu. Ateşte nazlının elini tutup kocaman öperken nazlı gülümsedi. Eylem ve fethi onların bu hali ile daha da mutlu olurken şarkının bitmesiyle hepsi kocaman bir kahkaha attı. "Şarkı da tatilimiz gibi kısa sürdü..!" Eylemin cümlesi ile fethi saçını okşadı. "Şu sınavınız bi geçsin, sen herşeyini bi ayarla uzun bir tatile çıkıcaz..!" Fethinin cümlesi ile eylemin içi huzurla dolarken "O günler hemen gelsin istiyorum..!" diye mırıldandı. Fethi eylemin saçına öpücük kondururken "Gelicek canım..!" dedi.

   Çok çok uzun bir sürenden sonra beraberiz. Neredeyse en son bir yıl önce bölüm atmışım. Hikayeme göre 1 veya 2 bölüm sonra sezon finali olması lazım. Ama o bölümleri yazmaya şimdi vakit bulabildim. 1-2 bölümden sonra sezon finali yapıcam. Kısa bir ara verip 3. Sezonla tekrar karşınızda olucam. Hikayem bitene kadar sürekli yazmaya çalışıcam. Daha anlatacak çok şeyim var size. Beklemede kalın... İyi okumalar!!

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Where stories live. Discover now