66. Bölüm 'Gözümün Nuru'

2K 123 59
                                    


Genç adam huzurla uyuyan kızın saçlarını okşamayı bir an olsun bırakmazken eylem'in kıpırdanması ile gülümsedi. "Fethi..!" Eylem uykudan kalınlaşmış sesi ile mırıldanirken fethi yüzünüde ki gülümsemeyi büyüttü. "Efendim canım..!" Eylem fethi'nin dizinden kafasını kaldırırken etrafa baktı. "Ne zamandır yatıyorum ben..?" Sorusuyla birlikte fethi eylem'in suratını okşadı. "2 saattir uyuyorsun..!" Eylem gözlerini kocaman büyütürken koltuktan kalktı. "Ne..! 2 saat mi..? Öğleden sonra ki hiçbir derse girmedim mi yani..? Ya fethi nasıl uyandırmassın..!" Eylem'in telaşlı hali ile fethi daha da gülerken kolundan çekerek koltukta oturmasını sağladı. "Aşkım sakin olur musun? Kıyamadım napiyim..!" Eylem sıkıntı ile başını sallarken "Başkaları kıyıcak ama..!" diye mırıldandı. Koltuktan kalkıp kapıya doğru ilerlerken fethi de kalktı. "Nereye..?'' Fethi'nin sorusuyla beraber eylem kapıyı gösterdi. "Derse gidiyorum..!" diyince fethi kafasını sağa sola salladı. "Birazdan son derece girecekler zaten. Artık girmesen olur, herkes dersteyken bizde çıkarız..!" Fethi'nin lafı ile eylem gülümserken göğsüne kafasını koydu. Fethi de hemen sevdiği kızı sarmalarken özenle saçlarını okşamaya başladı.

Genç adam dikkatle arabasını sürerken kırmızı ışığın yanması ile yan koltukta uyumak üzere olan kıza baktı. "Okulda ki uyku yetmedi sanırım sana..!" Eylem kıstığı gözlerini açarken yayıldığı koltukta dik oturdu. "Bilmiyorum ya, birden uykum geliyor..!" Fethi gülümserken yeşil ışığın yanması ile arabayı sürmeye başladı. "Çok güzel bir hafta sonu olacak..!'' Fethi'nin mırıldanmasıyla eylem gülümseyip arka koltukta olan eşyalarına baktı. "Evet..!" diye mırıldanirken fethi yüzünde ki gülümsemeyi büyüttü. Kısaa bir süre sonra eve vardıkların da eylem arabadan indi. Fethi eylem'in arka koltukta ki eşyalarını alırken eylem anahtarla kapıyı açtı. Yavaş adımlarla eve girerken heyecanla kendisine doğru koşan geceyi görünce kocaman gülümsedi. "Çokmu özledin beni..?" Eylem yere çöküp heyecanla kipirdanan geceyi severken fethi onları hayranlıkla izliyordu. "Gece oğlum..!" Fethi elinde ki eşyaları koltuğa bırakırken eylem'in yanında yere çöktü. "Anneyi çok mu özledin sen..?" Fethi'nin lafı ile ikisi de birbirine dikkatle bakarken gecenin havlaması ile gözlerini birbirlerinden çektiler.

Genç kız pijamalariyla tezgahta sakatlık soyarken fethi balıkları unluyordu. Eylem dağınık topuzundan firar eden kahküllerini geriye atarken fethi ona bakıp gülümsedi. "Eylem dikkatli yap, elini kesme..!" Eylem göz devirirken tezgahın üzerinde kipirdandı. "Fethi sen bana beceriksiz mi demeye çalışıyorsun..!" Fethi gülmemek için kendini zor tutarken kafasını sağa sola salladı. "Saçmalama hayatım, senin için söylüyorum. Senin canın yanarsa benim canım daha çok yanar..!" Eylem mest olmuş bir şekilde fethi'ye bakıp gülümserken birden parmağında hissettiği acı ile inledi. "Ahh Fethi..!" İnlemesi ile birlikte fethi de yüzünü ekşitirken hemen eylem'in elini suya tuttu. "Ahh eylem ben sana demedim mi..?" Eylem derin nefes alıp verirken konuşmaya başladı. "Ya sen öyle romantik romantik konuştun, aklımı karıştırdın..!" Fethi hafiften gülerken dolaptan yara bandı çıkardı. Eylem sandalyeye oturup elini fethi'ye uzattı. Fethi özenle yara bandını eylem'in parmağına yapıştırdiktan sonra öptü. Eylem bu hareketle mest olduğunu hissederken fethi'nin yüzünü avuclarinin içine alıp okşadı. "Hadi devam edelim..!" Eylem'in lafı ile fethi göz devirirken ayağa kalktı. Şimdi sen orda oturup beni izliyorsun,ben yapicam..!" Eylem küçük bir çocuk gibi omzunu silkip tezgaha oturdu. "Ya ben böyle boşmu durcam..?'' Eylem'in mizmizlanmasiyla fethi gülerken burnundan öptü. "Şuan taş ötesi bir varlık izliyorsun. Daha ne istiyorsun..?" Fethi çapkınca gülüp göz kırparken eylem gözlerini kıstı. "Bak bak bak..!" diye mırıldanıp fethi'nin boynuna ellerini dolarken yavaş yavaş yaklaşmaya başladılar. Eylem aniden geri çekilip yanmak üzere olan balıkları gösterirken fethi kafasını salladı.

Eylem iştahla fethi'nin kendi elleri ile yedirdiği balığı yerken saçlarını geriye attı. "Fethi yeter, doydum..!" Eylem'in mizmizlanmasiyla fethi gözlerini devirirken son balığı ağzına zorla soktu. "Tamam bitti zaten..!" diyip ayağa kalkarken eylem zorlukla ağzında ki lokmayı yuttu. "Sonunda..!" diye mırıldanip masayı toplamaya başladı. Tabakaları tek tek bulaşık makinesine dizerken fethi de ona yardımcı oluyordu. Kısa süre sonra salona gidip el ele diz dize televizyon izlerlerken fethi eylem'e kaçamak bakışlar atıyordu. "Fethi..!" Fethi eylem'in saçını okşamaya başlarken "Hıı..?" diye mırıldandı. "Çikolata kaldı mı...?" Eylem'in sorusu ile fethi kahkaha attı. "Eylem yemekten önce 2 paket yedin..!" Eylem gözlerini kısarak fethi'yi süzdü. "İnanmıyorum fethi lokmalarımı mı saydın..?" Fethi tekrar kahkaha atarken eylem onu izliyordu. "Hayır..! Matematik öğretmeni olmama rağmen matematiğim yetmedi..!" diyince eylem ellerini göğsünde birleştirip televizyon izlemeye başladı. 1 dakika kadar sonra fethi cebinden çıkardığı çikolatayı eyleme gösterirken eylem yerinden zıplayıp çikolatayı almak için hamle yaptı. Fethi çikolatayi geri çekerken eylem dudağını büzdü. "Yok öyle hemen almak... Önce bizde öpücüğümüzü alalım demi..?" Eylem gülümserken yavaş yavaş fethi'nin dudağına yaklaşmaya başladı. Fethi memnuniyetle dudaklarını kıvırırken eylem'in birden elinde ki çikolatayı alıp zaferle gülümsemesi ile fethi göz devirdi. "Yok sana öpücük felan..!" diyip çikolatayı yemeye başlarken fethi çapkınca güldü. "Benim adım Fethi Kulaksız ise ben o öpücüğü bu akşam alırım..!" Kendi kendi mırıldanmasıyla birlikte yanında çikolata yerken kendinden geçen kıza baktı.

Eylem büyük bir keyifle televizyonda ki diziyi izlerken fethi de büyük bir keyifle eylemi izliyordu. Yavaş hareketlerle baş parmağını eylem'in dudağının kenarına götürüp kalan çikolatayı sildi. Eylem ona gülümseyerek bakarken fethi önüne gelen kahküllerini arkaya itti. "Gözümün nurusun..!" Mırıldanmasıyla birlikte eylem'in yüzünde ki tebessüm büyürken yavaş yavaş birbirlerine yaklaşmaya başladılar. Eylem bi an gözlerini kirpıştırıp geri çekilirken fethi göz devirdi. "Beni bu cümlelerinle kandıramazsın... Öpemiceksin beni..!" Fethi sıkıntılı bir nefes verip kafasını sallarken eylem gülümseyip göz ucu ile fethi'ye baktı. Midesinin bulanması ile hızla koltuktan kalkarken merdivenlere doğru ilerledi. Kendini zar zor banyoya atıp klozate kusarken fethi kapıda endişeli bir şekilde onu bekliyordu.

Bir kaç dakikanın içinde eylem yüzünü yıkamış bir şekilde çıkarken çöktüğü yerden kalktı. "Eylem..!" Endişeli sesi ile eylem'in yanına gitti. Eylem ıslak kahküllerini geriye atarken elini karnına götürdü. "İyiyim yok bişey..!" diyip yatağın kenarına oturdu. "Eylem kalk hastaneye gidiyoruz..!" diyip kolundan çekiştirirken eylem kolunu geri çekti. "Fethi saçmalama sadece kustum. Bişeyim yok..!" Fethi göz devirirken eylem'in yüzünü avuclarinin içine aldı. "Eylem... Canımın içi... İnat etme de gidelim..!" Eylem kafasını sağa sola sallarken yanağında ki fethi'nin elini öptü. "Fethi'cim, aşkım... Abartmaya gerek yok iyiyim..!" Fethi kafasını sallarken eylemle el elele salona gittiler. "Sana sıcak, içecek bişeyler getiriyim mı? Ne istersin..?" Fethi'nin lafı ile eylem kocaman gülümserken fethi'nin elini sıktı. "Şuan sadece sevgilimin sıcak kucağına başımı koyup televizyon izlemek istiyorum..!" Fethi de kocaman gülümserken eylem çıkan gamzelerine parmak batırdı. Koltuğa oturdukların da eylem hemen fethi'nin dizine yatarken fethi saçlarını okşamaya başladı.

Yarım saat sonra fethi televizyondan gözlerini çekip eyleme baktı. Uykuya daldığını gördüğün de tebessüm ederken bir an bile okşamayı bırakmadığı saçlarını daha hızlı okşamaya başladı. Biraz eylemi izledikten sonra yavaş yavaş okşamayı bıraktı. Televizyonu kapatıp kumandayı karşı koltuğa fırlattıktan sonra yavaşça dizini eylem'in kafasından çekti. Bı hamle de kucağına alırken eylem hemen kollarını fethi'nin boynuna doladı. Fethi onun bu hareketi ile gülümserken hızlı adımlarla yatak odasına çıktı. Ayağı ile iterek kapıyı açtı. Eylemi yatağa dikkatlice uzandırdıktan sonra izlemeye başladı. Yüzüne gelen kahküllerini geriye atarken yüzünü okşadı. Derin bir nefes aldıktan sonra tam yataktan kalkarken eylem elinden tutarak geri çekti. "Fethi..!" Eylem'in mırıldanmasıyla fethi gülümsedi. "Efendim güzelim..!" diyip yeninden yüzünü okşamaya başladı. "Sen kazandın..!" Fethi merakla kaşlarını catarken "Neyi..?" diye mırıldandı. Eylem yatakta doğrulup fethi'yi ensesinden kendine doğru iterek dudaklarina yapıştı. Fethi ilk başta şaşırsa da büyük bir mutlulukla öpücüğüne karşılık verirken eylemi iyice belinden kendine doğru çekti.

BÖLÜM SONU

Umarım beğenirsiniz 🙏

1137 kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora