42. Bölüm 'Cüretkâr'

2.8K 127 69
                                    


"Shop size gelsin delifişekler..!"

"Ya burası çok güzel. Ateş iyiki getirmişsin buraya" Nazli'nin neşeli sesi ile hepsi kıkırdadı. "Sen iste ben seni hep buraya getireyim nazlı'm" Ateşin sözü ile nazlı elinde ki poşetleri kumların üzerine bırakıp ateşin kucağına atladı. "Nazlı dur elimde ki poşetler düşecek" Ateşin homurdanması ile nazlı kucağından indi. "Aman iyi be..! Bidaha sarılmayız" Trip atar gibi konuşması ile ateş göz devirdi. "Ben öyle mi dedim şimdi..!" Ateş hızlı adımlarla nazli'nin peşinden gönlünü almak için giderken eylem ve fethi onları gülerek izliyordu. "Çok tatlılar..!" Eylemin sözü ile fethi duraksadı. Onun durması ile eylem de durup meraklı bakışlarını üzerinde gezdirdi. Fethi yavaş hareketlerle eylemin kulağına eğildi ve "Bizde çok özeliz" Eylem kocaman gülümseyince fethi de gamzelerini belli ede ede güldü.

Yeşilliğin en güzel yerine geldiklerinde nazlı çantasından çıkardığı örtüyü çimenlerin üzerine serdi. Eylem de hemen oturup sepetten çıkardığı kabları örtünün üzerine dizmeye başladı. "Hadi dayıoğlu mangala başlayalım..!" Ateşin sabırsızlanmasiyla eylem güldü. "Tamam sen ateşi yak ben geliyorum" Ateş biraz uzagimizda ateşi yakmakla uğraşırken fethi eylem'i izliyordu. "Hadi be oğlum..! Kaçmıyor sevgilin sonra izlersin... Gel bana yardım et..!" Ateşin bağırması ile fethi derin bir nefes aldı. "Tamam be patlama geldik... Altı üstü bir ateş yakican" Fethi eylemin yanağından öpüp ateşin yanına gitti. "Geldim işte,ne var..!" Fethi bağırınca ateş te bağırdı. "Ya bi saattir orda kızı izliyorsun... Bu kadar romantik olma... Nazlı da istiyor sonra" Ateş bağırdığını fark edince nazlıya baktı. Nazlı' da ona ölümcül bakışlar atıyordu. "Odunsun Ateş Açar... Odun..!" diyip arkasını döndü. Ateşte fethi'ye fısıldayarak "Al işte... Yine trip yiyorum sayende" diyince fethi de güldü.

"Etler hazır..!" Ateşin bağırması ile eylem ile fethi daldiklari manzaradan gözlerini çekti. "Tamam bizde hazırladık zaten seni bekliyoduk" Nazlı ayağa kalkıp ateşe yardım ederken eylem plastik tabakları dizdi. "Ne yaptın bana..!" Fethi eylemin kulağına söylediği şey ile gülümserken eylemin irkildigini fark etti. "Noldu..!" Eylem gülümseyerek cevap verdi. "Birden kulağıma bişey söyleyince bir tuhaf oldum..!" Fethi biraz daha yaklaştı ve dudaklarına bakarak konuşmaya başladı. "Niye tuhaf oluyorsun..?" Fethi'nin sorusu ile eylem gülümsedi ve o da dudaklarına bakmaya başladı. "Nefesini hissedince bile heyecanlanıyorum... Öyle aşığım sana..!" Eylemin lafı ile fethi' nin kendinden geçmesi bir oldu. "Eylem..!" Sevdiği adamın nefesini her bir zerresini yüzün de hissederken güçlükle cevap verdi. "Efendim..!" Dudaklarına bakarak konuşması adamı daha da tahrik ederken bakışlarını gözlerine kaydırdı. "Şuan burda olmasak var ya..!" Fethi'nin lafı ile eylem geri çekildi. "Bak şu börekleri ben yaptım..!" Eylem'in konuyu değiştirme çabasına fethi göz devirirken böreği tabağına koyan eyleme yalancı bir gülüş atmış. "Beğenmezsen..!" Eylem elinde bıçağı gösterirken ateş kahkaha attı. "Dayıoğlu sıkıyorsa beğenme..!" diyip tekrar kahkaha atınca fethi de güldü. "Güzelim... Çok güzel olmuş" diyince eylem kocaman gülümsedi.

Bir süre sonra nazlı herkesin tabağına göz gezdirdiginde kimsenin kısıra dokunmadığını gördü. "Kısırı yesenize ben yaptım..!" diyince ateş yalancı bir öksürük attı. "Ben kısır sevmiyorum..!" Fethi'nin lafa atlaması ile eylem şaşkın gözlerle ona baktı. "Valla ben doydum nazlı'cim... Kısıra sıra gelmedi" Eylemin söylediğiyle nazlı dudağını büktü. "Çok iyi yalan söylüyorsun..!" Fethi'nin eylemin kulağına yaklaşması ile eylem geri çekildi. "Şöyle herkesin içinde kulağıma yaklaşma..!" diyince fethi güldü. "Ee ateş sen niye yemiyorsun..!" Nazli'nin sorusuyla tüm bakışlar ateşe çevrildi. "Evet oğlum o tabak biticek" Fethi'nin lafı ile ateş göz devirdi. "Yiyorum Nazlı'm..!" diyip kısırı zor da olsa yemeye başladı. "Çok güzel olmuş nazlı'm" Nazlı kocaman gülümserken kendisi de kısırından bir kaşık aldı. "Ne güzeli ateş..! İğrenç olmuş bu... Zehirlenceksin yeme..!" diyip ateşin elinde ki kaşığı aldı. "Senin elinden zehir olsa yerim ben nazlı'm" Nazlı kocaman gülümseyip ateşe sarılınca ateş te gönlünü almış olmanın verdiği zaferle gülümsedi. Eylem ile fethi de onları gülümseyerek izliyordu.

Yemekleri yiyip etrafı topladiklarinda büyük bir dikkatle manzarayı izlemeye başladılar. "Çok güzel... Bir kaç adım sonrası uçurum" Genç kızın lafı adamı güldürmüştü. "Bende böyle manzaraları çok severim..!" diyince gülme sırası genç kıza geçmişti. "Ben hiç sevmem... Korkutucu..!" Nazli'nin lafı ile herkes göz deviriken fethi bakışlarıni bir an olsun eylemden ayırmiyordu. Bir süre sonra eylem de üstünde hayran bakışların olduğunu fark edince bakışlarıni ona çevirdi. "Niye öyle bakıyorsun...?" Eylemin sorusu ile fethi biraz daha sessiz kaldı. Genç kızın yüzünün her bir zerresine baktıktan sonra konuşmak için dudaklarını araladı.
"Şimdi beni bir uçurumdan aşağıya atsan, aklımda kalan tek şey sırtıma değen ellerin olurdu..!"
Fethi'nin lafı ile ateş ıslık çalarken nazlı gülüyordu. Eylem ile fethi gözlerini kırpmadan birbirlerine bakarken eylem birden genç adamın dudaklarına yapıştı. Fethi hemen karşılık verirken eylem elini adamın boynunda gezdiriyordu. Fethi mümkünmüş gibi daha çok bastırmak için eylemin yüzünü avuclarinin içine alırken nefes nefese ayrıldılar. "Bütün gün yapmak istedim ama bi türlü yapamadım..!" Fethi'nin lafı ile eylem kikirdarken bir anda geri çekildi. "Bizim burda olduğumuzu birisi hatırladı sonunda..!" Nazli'nin lafını ateş kafası ile onaylarken fethi göz devirdi.

Genç adam hızlı adımlarla sınıfa doğru ilerlerken telefonuna gelen bildirimle duraksadi. "Of ne var ateş ya..!" diye söylenerek telefonu cebinden çıkarttığında ateş olmadığını fark etti. "Haftaya evlilik yıldönümümüz..!" Nur'un mesajıyla fethi'nin moreli bozulsa da hiç çaktırmadan mesajı silip sınıfa girdi. Eylem'e bir bakış attıktan sonra masasına oturup yoklamayı aldı. Bir süre sonra derse başladığında telefonuna gelen yeni bir bildirimi aldırış etmeden derse devam etti. Sıraların arasında gezerken telefonunda ki mesajı okudu. "Kutlucakmışız... Baban öyle istiyor... Kırmak istemezsin demi babanı..?" Fethi sıkıntı ile başını sallayıp "Dersteyim nur... sonra..!'' yazıp yine mesajı sildi. Eylem'in olduğu sıraların arasında girdiğinde telefonunu cebine koyup gülümsedi. Eylem de onun geldiğini fark edince görmemiş gibi davrandı ve yazmaya devam etti. Bunu fark eden fethi kendi kendine güldü. " Sen görürsün eylem hanım..!" Belli belirsiz mırıldanmasıyla Eylem'in yanına yaklaştı. "Bir dakika soruyu nasıl çözdüğüne bakabilir miyim..?" Fethi eylemin kolunu defterin üzerinden yavaşça çekip eğildi. Eylemin lavanta kokan saçlarını içine çekerken eylemin heyecanla kıpırdanmasiyla gülümsedi. Eylem biraz daha geri çekilirken fethi daha da yaklaşıyordu. Uni fark eden nazlı etrafa bir bakış atıp gülümsedi. Eylem daha fazla dayanamayacağını anlayınca eli ile kendine hava yaptı. "Yapma..!" Sessizce fethi'ye doğru dönüp konuşunca fethi gülümsedi. "Bişey yapmıyorum" diyip eylemden uzaklaştı. O da farkına vardı daha fazla dayanamayacağının.
Fethi bu sefer başparmağıni eylemin kolunda gezdirmeye başladı. Nazlı onları kıkırdayarak izlerken eylem kolunu çekmeye çalıştı. Buna izin vermeyen fethi 2. parmağıni da devreye sokarken gözü de tahtada ki sorudaydi. "Hocam..!" Bir öğrencinin seslenmesiyle eylem hızlıca kolunu çekerken fethi gülümsemekten kendini alıkoyamadı. "Efendim..!" Fethi'nin sakin halleri eylemi iyice cildirtirken fethi masasına oturdu. "Sorunun cevabı 10 mu..?" Genç adam öğrencinin sorusu ile bakışlarıni tahtaya yöneltti. Bir süre tahtaya bakistiktan sonra kafasıyla öğrenciyi onayladı. "Doğru..!"

Zil çalınca fethi sınıftan çıktı. Hızlı adımlarla Matematik sınıfına doğru ilerlerken telefonuna yine bir bildirim geldi. Tam ekranı açıp okuyacakken arkadan tanıdık bir ses geldi. "Fethi..!" Eylem'in sesi ile huzur bulan fethi telefonu hemen cebine sokup eyleme doğru döndü. "Güzelim..!" Eylem fethi'ye yaklaştı. Fethi de Matematik sınıfının kilidini açıp eylemi belinden tutarak nazikçe içeri soktu. "Niye böyle yapıyorsun..?" Eylemin sorusu ile fethi çapkınca gülümsedi. "Ne yapıyorum..?" Fethi yavaş yavaş eyleme yaklaşıp kendi ile kapı arasında bıraktı. "Böyle işte..!" Eylem'in titreyen sesi ile fethi gamzelerini belli ede ede güldü. "Hani etkilenmiyordun benden..?" Adamın lafı ile eylem derin bir nefes aldı. "Zaten etkilenmiyorum... Sadece böyle yap..." Fethi eyleme daha da yaklaşınca eylem lafını tamamlayamadi. "Tamam senin istediğin gibi olsun..!" diyip fethi'yi itti. Kapıyı açıp çıkınca fethi de kahkaha attı. Eylem de giderken kendi kendine mırıldandı.
"Sen görüceksin Fethi Kulaksız...! Bakalım hangimiz daha cüretkâr..?"

BÖLÜM SONU

Umarım beğenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💬

Sınır 65 vote 💜 + 30 yorum

1198 Kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Where stories live. Discover now