18. Bölüm

3.2K 145 57
                                    

Genç adam daha fazla dayanamayıp kızı kendine çekti. Bir süre öyle kaldıktan sonra genç kızın aklına adamın evli olduğu gelince bir hışımla itip tokat atti. Sert bir dille konuşmaya başladı.
E:"Hocam olabilirsiniz ama bu yaptığınız terbiyesizlik." diyip bı kaç adım attıktan sonra geri döndü. Adamın tam dibine girerek ve tam gözlerinin içine bakarak konuşmaya başladı.
E:"Evli adamlarla öpüşmüyorum" dedi ve yalancı bir gülüş atıp ordan uzaklaştı. Genç adam ise gözden kaybolana kadar kızı izledi. Söylediği cümleyle canı yanmıştı genç adamın. O sadece kendini eyleme ait hissederken böyle demesi üzücü bir durumdu.

Eylem yarın sabah okula geldiğinde herkes ona bakarak biseyler konuşuyordu. Genç kız bunun farkında olmasına rağmen hiç takmıyordu. Kantinde nazlıyı görünce hemen koşarak yanına gitti.
E:"Nazlı biraz konuşalım mı?" diye sorunca nazlı ters bir bakışa atarak cevap verdi.
N:"Hayır şimdi sen kalbimi felan kirarsin" diyip gitmeye çalıştı ama eylem önünü kesti.
E:"Ya konuşuruz ya zorla" dedi kesin ve kararli bir bakış atarak.
N:"Delisin biliyosun demi Eylem Alptekin" diyince ikisi de kantinde kahkaha atti. Kantinde ki herkes onlara bakarken utanıp sustular.

"Özür dilerim" diye başladı konuşmasına eylem.
N:"Özür dilemene gerek yok sinir anıyla söylenmiş bisey" dedi eyleme gülümseyerek.
E:"Böyle düşünmene sevindim" dedi nazlıya sarılarak.
N:"Ama Fethi hocanın nedenleri var. Onu din..." nazli'nin lafını kesen şey eylemin lafa atlaması oldu.
E:"Nazlı gerçekten umrumda değil artık." diyince nazlı güldü.
N:"Gerçekten umrunda değil mi artık?" diyip gülünce eylem de sinirlendi.
E:"Gülme öyle. Gerçekten umrumda değil. Fazla tutulmadan, fazla aşık olmadan ve ona daha fazla hayran kalmadan bitti." dedi. Bunları söylerken gözünden yaş gelmişti ama nazlıya fark ettirmeden sildi hemen.
N:"Fazla üzülmüyorsun demi" dedi yalancı bir gülüş atarak.
E:"Hayır ya ne üzülcem. Ben Eylem Alptekin bunları mı kafaya takcam. Bı kaç güne sınıfın delisi eylem olurum yine" dedi. Bunları derken içi kan ağlıyordu ama nazlı dahil etrafındaki herkesi mutlu olduğuna inandırmasi gerekiyordu.

Müdürün çağırmasıyla fethi yavaş ve sakin adımlarla yürümeye başladı.
A:"Dayıoğlu niye çağırmış biliyonmu" dedi endişeli bir şekilde. Fethi ise elini saçına daldirarak cevap verdi.
F:"Bilmiyorum. Nerden biliyim ben " dedi.
A:"Gergin misin sen biraz?" dedi alttan alttan gülerek.
F:"Ne gergin olucam be. Hem sen niye geldin oğlum? Beni çağırdı sadece." dedi hafif bağırarak.
A:"Ben kardeşimi yalnız bırakmam" dedi ciddi bir ifadeyle.
F:"Eyvallah'ta sen kendin demedin mi bu adam benim sevmiyo. Şimdi gelip te adamı sinirlendirme" dedi gülerek.
A:"Haklısın dayıoğlu. Ama kapıda beklicem" diyince fethi odanın önüne geldiklerini fark etti. Tam kapıyı tıklatip girecekken koridordan geçen eylemi görmesiyle afalladi. Koridor bitene kadar bakisirken bu anı bozan ateş oldu.
A:"Fethi dibin düştü oğlum" dedi kıkırdayarak.
F:"Ne diyon oğlum? Ne saçmalıyon" dedi sinirli bir şekilde.
A:"Diyorum ki saçın dağılmış. Kızlar begenmicek felan" dedi tekrar gülerek.
F:"Tüm kızların beğenmesine gerek yok! Birisi beğensin yeter" dedi gözüyle sınıfa girmek üzere olan eylemi göstererek. Ates ise eyleme baktıktan sonra fethi ile gülerek konuşmaya başladı.
A:"Vaaay fethi beye bak sen. Ulan oğlum senin asik hallerinide mi görecektim" dedi omzuna vurarak.
F:"Neyse, giriyorum artık ben" dedi üstünü düzelterek.
A:"Tamam ben burdayım" diyip fethi'nin yakasını düzeltti.
F:"Oğlum ne yapiyon? Sevgilim gibi" dedi ateşi iterek. Ateş ise gülerek cevap verdi.
A:"Belki sevgilin olmak istiyorumdur olamaz mı" diyince fethi bu adım daha uzaklaşıp cevap verdi.
F:"Ateş korkutuyorsun beni" dedi gözlerini büyüterek.
A:"Tamam korkma lann. Adamın yamuk yakalara tiki var. Yakan yamuktu. Aklında bulunsun" dedi ve göz kırptı. Fethi hiç bişey demeden kapıyı tıklatip içeri girdi.
F:"Beni çağırmışsiniz müdürüm" dedi sakin bir şekilde.
M:"Evet fethi. Geç otur" dedi eliyle koltuğu göstererek.
F:"Bir sorun yoktur umarım" dedi yalancı bir gülüşle.
M:"Yok büyük bir sorun değil. Dün Eylem Alptekin adlı öğrenci okulun bahçesin de kavga çıkarmış" diye konuşmaya başlayınca fethi biraz daha yaklaşarak can kulağı ile dinlemeye başladı.
F:"Evt biliyorum. Bende ordaydım." dedi tedirgin bir şekilde.
M:"Evet kavgayi ayırmaya çalışmışsiniz ve ayirirken eylem size adınızla hitap etmiş ve aynı zamanda hakaret etmiş" diyince fethi'nin gözü büyüdü.
F:"Kim söyledi bunları size" dedi gözlerini kısarak.
M:"Etraftan öğrenciler duymuş işte. Neyse konumuza gelelim. Bakın bu öğrencinin ilk vukatı değil. Bu sene 2. Lise hayatı boyunca 6. kavgası. Maşallah her seferinde de kızları linç ediyor. Şahsen ben bile korkuyorum kendisinden" dedi müdür gülerek. "Geçen sene bı ara 1 günde 23 tane karam yemişti bu kız. Okulun delisi de diyebiliriz" dedi. Fethi ise tebessüm etmiş bir şekilde dinliyordu. Müdür lafını bitirince sadece kendisinin duyacağı bir şekilde konuştu. "Ve bende o deli kıza aşık oldum".
M:"Yani diyeceğim o ki eğer şikayetçi olursanız bu kızı postalarız. Okulda sorun felan kalmaz" diyince fethi sinirlendi.
F:"Bakın müdür bey; Biricisi eylem bana hakaret etmesi. İkincisi o kavgada eylem haklıydi. O kızın söylediği cümleler bir başkasına denilseydi eylem ile aynı tepkiyi verirdi. Üçüncüsü bir öğrenciyi okuldan atmak sizin için o kadar kolay mı? Ve son olarak şikayetçi değilim" dedi ve ayağa kalktı.
M:"Anladım ama kızın ailesi şikayetçi. Şuan bahçede oturuyorlar ve birazdan eylemin çıkış evraklarını hazırlamaya başlıcam. Her halükarda o kız okuldan gidecek" diyince fethi dalmamak için kendini zor tutuyordu.
F:"Bu kadar emin olmayın" diyip kapıya doğru ilerledi. Sert bir şekilde kapıyı çarparak çıktı. Kapıda bekleyen ateşi dinlemeyerek hızlı adımlarla bahçeye doğru indi. Ateş ise peşinden gidiyordu.
A:"Noldugunu söylücek misin artık?" Dedi kolundan tutarak.
F:"Eylem okuldan atılabilir" dedi elini saçına daldırarak.
A:"Niye lan. Dünkü kavga yüzünden mi?"
F:"Evet ailesi şikayetçi olmuş. Bahçede oturuyorlar. Gidip ikna edicem" dedi ve onların yanına doğru ilerledi.

"Noldu ne dediler" diye fethi'nin yanına gitti ateş.
F:"İkna ettim" dedi havalı bir gülüş atarak.
A:"Oha nasıl lan" dedi şaşırarak.
F:"Oda bende kalsın. Eylem gitmiyor ya o bana yeter. İsterse bir ömür trip atsın. Her gün görüyim yeter" dedi diktikleri fidana bakarak.
A:"İlan fethi, ulan fethi. Çok güzel seviyorsun oğlum" dedi ensesine vurarak.
F:"Fethi Kulaksız'a böyle sevmek yakışır" dedi 3 numarali bakışını atarak.
A:"Aman havanı yesinler. Neyse gidiyim de nazlıya soyliyim. Eylem boşuna stres yapmasın okuldan gitcem diye" diyip ayaklandı. Fethi ise arkasından bağırdı.
F:"Oğlum sakin benim yardimim olduğunu söylemeye"
A:"He he" dedi geçiştirmeye çalışarak.
Ateş gidince fethi diktileri fidana su vermeye başladı. Pencere de onu izleyen eylemden habersiz fidanı izlemeye başladı. Genç adam fidanı tebbesüm ederek izlerken eylem de onu tebbesüm ederek izliyordu.
"Kime diyorum ben eylem" dedi nazlı genç kızı dünyanın.
E:"Aman ne var be" dedi sinirle.
N:"İyiki gerçekleri anlattık ha. Hemen gülerek izlemeye başladın adamı" dedi göz devirerek.
E:"Napiyim nazlı. Dün gözüme öyle pis öyle iğrenç gözükürken bugün de öyle güzel öyle temiz gözüküyor. Gerçekten evli diye o kadar çok üzülmüştüm ki. İyiki anlattın bana gerçekleri" diyip nazlıya sarıldı.
N:"Canım benim. Daha fazla üzülmene izin veremezdim." dedi. Onlar böyle sarılı bir şekilde dururken arkadan gelen yalancı bir öksürükle ayrıldılar.
E:"Ateş hocam. Bişey mi oldu" dedi üzgün bir ifadeyle.
N:"Yoksa eylem ok......" Cümlesini tamamlayamamisti.
A:"Hayır tam tersine kurtuldu" dedi bağırarak. Bunun üzerine nazlı ve eylem çığlık atarak birbirine sarıldı. Eylem ayrılır ayrılmaz ateşe bakarak malum soruyu sordu.
E:"Nasıl kurtuldum peki?" dedi gözlerini kısarak. Ateş ilk başta gözünü kaçırdı. Daha sonra cevap verdi.
A:...........

Ateşin anlattıklarında sonra eylem önce pencereden dışarı baktı. Tam istediği gibi genç adam hala ordaydı ve fidanla uğraşıyordu. Eylem koşarak aşağıya doğru giderken ateş ve nazlı arkasından güldü. Eylem bahçeye vardığında yavaş adımlarla genç adama doğru yaklaştı. Fethi eylemi fark ettiğinde içini bir heyecan kaplamıştı. Bu sırada nazlı ve ateş pencereden onları izliyordu. Genç kiz  tam adamın karsisina geçince adam saatine baktı.
F:"Bu saatte derste olman gerekmiyor mu?" dedi gözlerini kısarak. Eylem hiçbir cevap vermemişti. Önce bahçeye göz gezdirdi, boş olduğunu anlayınca genç adama baktı. Biraz daha yaklaştı. Bakışları dudaklarına kayinca   genç adam daha da heyecanlandi. Eylem gömleğinin yakasının tutup birden kendine doğru çekince genç adam şaşırdı. Daha sonra oda kızın öpmesine karşılık vererek elini beline attı. Ayrıldıklarında eylemin ağzından şu cümle çıktı.
E:............

BÖLÜM SONU

Umarım beğenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💜

Sınır koymucam çünkü bölüm hemen gelmeyebilir.😑

😑

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2. Öpüşmeye özel 🌹

Aşağıdaki kitapta  Eyfet' kitaplarının en güzel hikayelerinden birisi. Tavsiye ederim!

Herşey dahil 1335 Kelime ✨

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Herşey dahil 1335 Kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Where stories live. Discover now