59. Bölüm 'Kıskanıyorum'

1.9K 114 24
                                    


Nazlı uyandığında yanında gördüğü adam ile gülümserken koltuktan düşmek üzere olduğunu fark etti. "Burda mı yatmışız..!" Mırıldanmasıyla birlikte ateşi uyandirmamaya dikkat ederken koltuktan kalkti. Hemen çarşafı üstüne dolarken giysilerini alıp banyoya gitti. Kısa süre içinde giyindikten sonra aynanın karşısına geçti. Kendi kendine sırıtırken ateş'in banyoda ki eşyalarını incelemeye başladı. Aklına gelen şeyle yüzünde ki gülümseme giderken cebinden telefonu çıkarıp eylem'i aradı. Bir kaç çalıştan sonra eylem açtı. "Ya kızım sen nerdesin ya..? Ben seni bi kaç saat idare edebilirim dedim bi gece değil..!" Eylem telefonu açar açmaz bağırmaya başlarken nazlı derin bir nefes aldı. "Annem beni hiç aramamış, idare etmişsin saol..!" Eylem telefonun öbür tarafından söylenmeye devam ederken banyo kapısının çalınması ile nazlı sıçradı. "Eylem şimdi kapatıyorum, gelince herşeyi anlatıcam..!" diyip telefonu kapattı. Aynadan kendini düzelttikten sonra kapıyı açtı. Ateş yarı çıplak kapının önünde dururken nazlı birden eli ile yüzünü kapattı. "Nazlı'm niye kapatıyorsun..?" Ateş'in sorusu ile nazlı parmaklarını aralayip ateşi inceledi. "Hiç öyle refleks..!" diyip elinin tamamını indirirken ateş alnından öptü. Nazlı kocaman gülerek ona bakarken ateş içeri girdi. "Ee benle beraber banyo yapicaksan kapıyı kapatıp gel, yapamıcaksan çık..!" Ateş duşakabinin içine girip boxerını çıkarırken nazlı hemen banyodan çıkıp kapısını kapattı. Ateş kahkaha atıp suyu açarken nazlı gülümseyerek salona doğru ilerledi.

"Ee nazlı bi saattir oturuyoruz burda. Anlatıcak mısın artık..?" Nazlı gülümseyerek yanında ki simit yiyen arkadaşına baktı. "Biz barıştık..!" Mırıldanmasıyla birlikte eylem göz deviriken simiti bırakıp elini silkti. "Kızım onu anladık, buluştuğumuzdan sırıtarak etrafı izliyorsun..?" Nazlı yüzünde ki gülümsemeyi büyütürken eyleme döndü. "Biz..!" Eylem pür dikkat nazlıyı dinlerken başını salladı. "Evet siz..!" diye mırıldanırken nazlı derin bir nefes aldı. "Biz dün gece birlikte olduk..!" Nazlı bir anda söyleyip kurtulurken eylem transa geçmiş bir şekilde konuşmaya başladı. "Nasıl birlikte oldunuz. Bildiğimiz birlikte olmamı..!'' Nazlı kocaman gülerek başını sallarken eylem saçlarını geriye attı. "Sen o yüzden mi aptal aşık gibi sırıtıyorsun..!" Nazlı tekrar kafasını sallarken eylem gülümsedi. "Nasıl oldu peki..?" Nazlı derin bir nefes alarak konuşmaya başladı. "Kapıyı açtı, hiç konuşmadan dudağına yapıştım. Yavaş yavaş salona geçmeye başladık. O an kendime engel olamadım. O kadar çok onunla bütün olmak istedim ki. En zayıf anımda yakaladı beni. Başka bir zaman öpmesine dahi izin vermeyen ben, dün gece zayıftım. Ona teslim oldum. Bir anda dipdibe buldum onu karşımda..!" Eylem gülerek arkadaşına sarılırken nazlı da güldü. "Sen mutluysan, pişman değilsen sorun yok..!" Eylem'in lafı ile nazlı geri çekilip "Pişman değilim..!" diye mırıldandı.

Eylem uyku akan gözlerini eli ile kaşıyıp adımlarını hızlandırdı. "Of benim çok uykum varya. Erken başlamadı mıbu okul ya..?" Nazlı kafasını sallarken esnemeye başladı. "Anlaşılan ilk derste uyuyucaz..!" Nazlı'nın lafı ile eylem gülerken okula girdiler. Eylem camdan fethi'yi görmesi ile kocaman gülümserken etrafa göz gezdirdi. Okula girince yüzünde ki gülümsemeyi silerken etrafa baktı. "Sen çık sınıfa ben gelirim..!" Nazlı kafasını sallayıp merdivenlerden çıkarken eylem matematik sınıfına doğru ilerledi. Kapıyı açtığında kimseyi görememesiyle kaşları havalanirken eli ile iterek kapıyı kapattı. "Fethi..!" Mırıldanmasıyla birlikte arkadan fethi'nin sarılması ile eylem irkildi. "Fethi sen miydin..? Aklımı aldın..!" Fethi kafasını eylemin saçlarından kaldırıp yüzüne bakmaya çalıştı. "Başka kim sarılıcak benden başka..?" Fethi'nin sorusu ile eylem göz devirdi. Fethi geri çekilip eylem'i kendisine çevirdi. "Doğru senin bir sevgilin var demi..! Beni unutmak için çıktığın..!" Fethi sıkıntılı bir nefes verip koltuğa otururken eylem de yanına oturdu. "Fethi bana göksel'i kıskandığını söyleme..!" Fethi eylem'in yüzüne bakmadan konuşmaya başladı. "Eylem ben seni herşeyden herkesten kıskanıyorum, bastığın toprağı, soluduğun havayı bile kıskanıyorum..!" Eylem kafasını sallayıp fethi'ye biraz daha yaklaştı. "Anlıyorum ama benim için sadece sen varsın..!" Mırıldanmasıyla birlikte elini adamın yeni çıkmaya başlayan sakallarında gezdirdi. Fethi doğrulup eylem'in dudağından küçük ama tutkulu bir öpücük alırken eylem gülümsedi. "Tamam ama hemen ayrılcaksın o çocuktan..!" Eylem kafasını sallayıp sevdiği adamın göğsüne başını koyarken derin bir nefes aldı. "Kübra'yi napicaz..?" Eylem'in sorusu ile fethi'nin yüzünde ki gülümseme kayboldu.

"Herkesten gizlediğimiz gibi ondan da gizlicez. Yanındayken küsmüş gibi davranıcaz..!" Eylem sıkıntılı bir nefes verip fethi'nin gömleğinin düğmesi ile oynarken fethi de eylem'in saçı ile oynuyordu. "Kübra dikkatli bir kadın, ben rol yapamam..!" Fethi eylem'in lafları ile kahkaha atmaya başladı. "Yapmak zorundasın canım..!" Mırıldanmasıyla birlikte eylem kafasını salladı. "Sınıfa gidiyim artık..!" Eylem başını fethi'nin göğsünden kaldırırken gamzesine bir öpücük kondurdu. Fethi gülümseyip onunla birlikte koltuktan kalktı. Eylem matematik sınıfından çıkıp hızlı adımlarla sınıfına doğru ilerledi. Koridorda Kübra ile karşılaşmasıyla bir an duraksarken derin bir nefes aldı. Daha sonra yürümeye başladığında Kübra'nin seslenmesi ile durdu. "Nerdeysin sen..? Hala sınıfında değilsin..!" Kübra'nin sorusu ile eylem gözlerini kaçırırken fethi elinde kitap ile geldi. Kübra'nin bakışları fethi ile eylem arasında gidip gelirken eylem konuşmak için dudaklarını araladı. "Benim derse gitmem lazım..!" Mırıldanmasıyla birlikte koşar adımlarla sınıfına ilerlerken Kübra fethi'nin yanına gitti. "Nasıl geçti tatilin..?" Kübra'nin sorusu ile fethi gözlerini devirdi. "Kötü, eylem'den ayrı kaldığım her gün kötü geçiyor benim için..!" Cümlesini bitirdikten sonra öğretmenler odasına girerken Kübra arkasından bakakaldı.

Eylem tebessüm ederek önünde ki kağıt parçasına bişeyler karalarken yanına göksel'in gelmesiyle üstünü kapattı. "Derse niye geciktin..?" Eylem yalandan gülüp etrafa bakarken tekrar Göksel'e döndü. "Uyanamadım o yüzden..!" Göksel kafasını sallayıp iyice sıraya yerleşirken eylem anlamaz gözlerle ona baktı. "Bugün burda otursam bir sorun olmaz herhalde..!" Eylem bir sonra dersin ne olduğunu düşünüp gözlerini büyütürken "Olmaz..!" diye bağırdı. Sınıfta ki herkes ona bakarken göksel şaşırmıştı. "Eylem sakin ol..! Neden olmaz..?" Eylem durumu düzeltmek için zoraki bir gülüş attı. "Orası nazlı'nın yeri o yüzden..!" Göksel gülerken yüzünü eyleme yaklaştırdı. "Nazlı sevgilileri ayırmaz merak etme..!" Eylem çaktırmadan göz devirip önüne dönerken sıkıntılı bir nefes verdi. "Göksel aslında benim sana bişey söylemem lazım..!" Eylem tekrar ona dönerken Göksel kafasını salladı. Fethi'nin sınıfa girmesiyle nazlı da göksel'in yerine oturdu. Fethi gördüğü manzara karşısında sinir kat sayısı artarken hızlıca sandalyeyi çekti. Onun bu sinirli hali ile sınıfta ses çıkmazken kitapları da hızlıca masaya koydu. "Oturun..!" Sert ve soğuk sesi ile eylem sıraya otururken fethi ile göz göze gelmeye korkuyordu.

Genç adam sinirden ders anlatamazken habire sıraların arasında geziyordu. Eylem kafasını sıradan kaldırmazken bu fethi'yi daha da sinirlenmesini sağlıyordu. Zilin çalması ile eylem rahat bir nefes alırken göz ucu ile sınıftan çıkan fethi'ye baktı. Sınıftan çıktığına emin olduktan sonra göksel'e döndü. "Göksel bizim bir an önce konuşmamız lazım..!" Göksel'in merakla kaşları havalanırken biraz daha yaklaştı eylem'e. "Tamam konuşuruz, acelesi ne..?" Eylem seyrek olan kahküllerini geriye atarken sıkıntılı bir nefes verdi. "Şimdi konuşmam lazım..! Bahçeye gidelim mi..?" Göksel sıkıntı ile başını sallayıp ayağa kalkarken eylem de kalktı. Hızlı adımlar ile bahçeye inerken gözü penceredeydi. Fethi'nin onu izlemesi daha da tedirgin olmasını sağlarken banka oturdu. Göksel de yanına oturup gözlerini kısarak eyleme bakmaya başladı. "Neler oluyor eylem..?" Eylem derin bir nefes alıp gözlerini pencereden çekti. Konuşmak için dudaklarını aralarken göksel'in birden elini tutması ile telaşa kapıldı. Elini hemen geri çekerken korkudan pencerede onları izleyen adama bakmadı. "Göksel ben..!" Mırıldanmasıyla birlikte tekrar derin bir nefes aldı.

BÖLÜM SONU

Umarım beğenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💬

1100 Kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Where stories live. Discover now