4. Bölüm 'Habersiz öpücük'

4.3K 162 37
                                    

Tam öpüşecekken ikiside sesin geldiği tarafa doğru baktı.
Kapıdan sesler geliyordu. Genç adam kapıya doğru giderken eylem yakalanma  korkusundan  dona kalmıştı. Fethi kapının kolunu indirdi, kapının açılmadığını fark edince sessizce küfür etti.
E:"Noldu" dedi endişeli bir şekilde.
F:"Kapı açılmıyor. Kitlemisler."
E:"Nasıl ya bütün gece burdami kalcaz"diyip kapıya doğru ilerledi ve bağırmaya başladı.
E: İmdat! Yardım edin. Kimse yokmu
F:"Boşuna bağırma duymazlar''
E:Kim kilitlemiş olabilir ki?
F: Temizlikçi kadın olabilir? Hem okulda dağılmıştır bu saatte.
Bu sırada nazlı ve ateş kapının arkasında onları dinleyip sessiz bir şekilde gülüyorlardi.
E:"Ee napcaz şimdi" dedi sıkılmış bir şekilde.
F:"Valla benim için sıkıntı yok. En sevdiğim 3 şey yanımda" dedi gülerek. Tabi genç kız  gamzelerine mest olmuş olmuş bir şekilde bakıyordu. "Neymiş o sevdiğin şeyler" dedi genç kız meraklı bir şekilde.
F:"1- en sevdiğim okuma kitabım, 2-matematik kitabım ve 3-sen" dedi. Eylem bu dediğine karşılık şaşırarak bakıyordu ona. Genç adam ne dediğinin farkına varıp hemen düzeltmeye çalıştı. " Yani şey bir öğrencim yanımda o yüzden dedim" dedi. Eylemin yüzündeki gülümseme silinmişti. Sadece "anladım" diyebildi. Eylem telefonuyla nazlıyı aramaya çalışırken sarjinin olmadığını fark etti. "Hocam sizin telefonunuz yaninizda mi" diye sordu adama dönerek.
F:"Hayır, yukarıda öğretmenler odasında kaldı.

Kütüphanede kalali 1 saat olmuştu. Genç kız  sıkılmış bir şekilde kitapların arasında dolanırken adamda kitabıyla uğraşmış gibi yapıp gizliden gizliden eylemi izliyordu.
Eylemin sıkıldığını fark eden fethi "Bir sorun mu var" dedi başını kitaptan kaldırmadan.
E:"Ya şuan burda kalmanız dışında ne gibi sorun olabilir. Hem annemler merak etmiştir."
F:"Yapicak bir şey yok" dedi sakin bir şekilde.
Genç kız karşı sandalyede oturup adamı süzmeye başladı. Bunu fark eden genç adam ona bakmamaya çalışarak kitabının sayfasını çevirdi. Eylem hala yüzünün her bir zerresini inceliyordu. "Birşey sorucam" dedi genç kız çekingen bir şekilde. Adam ise kafasını kitaptan kaldırmadan cevap veriyordu. Bu kızın işine geliyordu. Çünkü gözlerine bakarak konuşmak zordu genç kız için.  Çünku gözlere bakıp ta kaybolmamak elde degil.
E:"Neden bu okula geldiniz"diye sordu gözüne hiç ayırmadan adama bakarak. Adamın ise yüzü düşmüştü bu soru sorulunca. Sert bir şekilde "Öyle gerekti" dedi. Genç kız bunun üzerine "Bu kadar mı" diye sorunca adam kestirip atmak ister gibi "Evet" dedi.
Sonra sandalyeden yavaşça kalkarak pencereye doğru gidip dışarıyı izledi. Genç kızda yanına gitti ve gözlerini kısarak adama baktı. "Sen ne yaptın bana böyle" dedi fethinin duyabileceği kadar bir ses düzeyinde. Genç adam ise anlamamazlıktan gelip "Efendim" dedi. Eylem ise telaşlı bir şekilde "Yok bişey" diyip sandalyeye geri oturdu. Genç adam ise o gidince gülerek "duydum" dedi sadece kendisinin duyabileceği bir şekilde.

Yaklaşık 3 saattir kütüphanedelerdi ve daha da   kalacaklardı. Genç kızın üşüdüğü fark eden adam yerinden kalkıp ceketini çıkardı. Eyleme doğru yaklaşıp omuzlarının üzerine örttü. Aralarında sadece milimler vardı. Genç adam bu sefer daha fazla dayanamayacagini anlayıp öpmek için biraz daha yaklaşırken eylem cesaret edemeyip geri çekildi. Biliyordu adamla öpüşünce en az 1 hafta kendine gelemeyeceğini. Genç adam ise bozulmuş bir şekilde pencereye doğru gitti. Arkadan eylem kısık bir sesle "Teşekkür Ederim" dedi. Fethi buna karşılık sadece kafa salladı.
Bir süre sonra eylem sandalyede öylece uykuya dalınca fethi ona gülerek baktı. Yavaş yavaş yanına yaklaştı. Üstünü iyice örttü ve başında oturdu. Kahküllerini okşadı. Saçını sevdi ve konuşmaya başladı. "Ateşinde dediği gibi seni izlemek bile güzel. O kadar güzel ve safsın ki seni üzmekten korkuyorum. Ondan bu kaçışlarım, sana bakmamam. O kadar zor ki senden uzak durmak. Seni seviyorum" der ve dudaklarına minik bir buse kondurur. Genç adam  ilk öpüşmelerinin böyle olmasını istemezdi ama daha fazla dayanamayacağını biliyordu. Genç kızı biraz izledikten sonra  oda uykuya dalmıştı.
Sabah ilk eylem kalkmıştı. Karşısında masum bir şekilde uyuyan adamı görünce tebessüm etti. Yanına yaklaşıp başparmağını yanağında gezdirdi. Yüzünü okşadı. Bu sırada fethi kıpırdanmaya başladı ve uyandı. Karşısında eylemi görünce tebessüm etti.
E:"Günaydın" dedi gülerek
F:"Günaydın" dedi gülüşüne karşılık vererek.
E:"Ben çok acıktım" dedi elini karnına götürerek.
F:"Bende ama biraz daha dayancaz birazdan temizlikçi kadın gelir" dedi. Eylem bunun üzerine sandalyede oturup ayağını sallamaya başladı. Genç adam kıza bakarak "Çok mu acıktın?" Dedi. Kızda masum bir şekilde bakarak "çok " dedi. Genç adam da gamzelerini belli ede ede güldü.
Yaklaşık 20 dakika sonra okuldan sesler gelmeye başladı. Eylem sesleri duyunca heyecanlandı. Fethi hemen kapıya doğru gidip bağırdı. Kapıyı açan ateşti.
A:"Siz nasıl burda kalmayı başarıyosunuz" dedi bilmemis bir tavırla. Arkadan nazlida geldi.
N:"Eylem nerdesin sen endişelendim." Dedi gülmesini tutarak.
E:"Umarım annemleri halletmişsindir" dedi kulağına eğilip, nazli ise evt anlamında kafasını salladı.
E:"Ben çok acıktım" diyip koşa koşa kantine gitti. Fethi nazlı ve ateş arkasından gümüştü. Eylemin arkasından kantine gittiklerinde eylem masada oturmuş önünde ise bir sürü çikolata ve bisküvi vardı. Genç adam gamzelerini belli ede ede gülünce eylem hemen yemeyi kesip adama bakmıştı.
E:" Hocam niye gülüyorsunuz" dedi masum bir şekilde bakarak.
F:"Bu kadar şeyi nasıl yiyeceksin?"
E:"Tek ben yemicem ki sizin içinde aldım. Acikmistiniz."dedi utanarak. Fethi ise buna tebessüm etmişti. Sevdiği kızın onu düşünmesi hoşuna gitmişti. Ateş ve nazlı arkada fısır fısır konuşuyordu bu sırada.
A:"Nasıl da düşünürmüş sevdiğini"
N:"Ateş bacayi sarmış bile"
A:"Ne sandın" diyip ardından nazlıya göz kırptı. Nazlı ise aptal aşık gibi bakıyordu ateşe. Bu sırada ateşin gözü eylemle fethiye kaymıştı. Hem  kahkaha atarak sohbet ediyorlardı. Hem de aldıkları şeyi yiyolardi.

Müdür yaşanılanları öğrenince  eylemle Fethiyi odasına çağırmış ve izinli olduklarını söylemişti. Ama fethi ondan ayrılmak istemiyordu. Evet tüm gece onunla beraberdi ama yetmemişti. Eylemde ayrılmak istemiyordu. Zaten eve gidemezdi annesi okulda biliyordu. 3. kattan aşağıya inene kadar birbirlerine kaçamak bakışlar atmışlardı. İkiside konuşmuyordu ama konusmak istedikleri çok şey vardı. İkiside cesaret edemiyordu.
E:"İııı şey , ben gideyim artık" dedi adamın gözlerinin içine bakarak.
F:"Git tabi" dedi sessiz ve eylemin duymayacagi bir şekilde.
E:"Birsey mi dedin?"
F:"Yoo demedim."dedi gözlerini kaçırarak.
Sonunda en alt kata indiler. Genç kız kantinden çantasını aldı. Bu sırada adam onu izliyordu.  Merdivenlerden inerken genç kız birden dengesini kaybetti. Tam düşerken belinde bir el hissetti. Genç adam onu sıkı sıkı tutmuştu. Hiç bırakmicakmis gibi. Eylem de o sırada genç adamın gömleğinin yakasını tutmuştu. Sonradan fark edince hemen bıraktı.
E:"Teşekkür Ederim"
F:"Biraz daha dikkatli olursan sevinirim" dedi gülerek. Eylemde gülerek "Yalnız o benim lafım" dedi. Okul çıkış kapısına geldiklerinde ikiside durakladı . Eylem "Hocam" derken aynı anda adam "Eylem" demişti.
F:"İlk sen söyle"
E:"Yok hocam siz söyleyin"
F:...........

BÖLÜM SONU

Umarım beğenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💜
1059 kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Where stories live. Discover now