43. Bölüm

2.3K 124 49
                                    


Genç kız sakin adımlarla okula girdiğinde gözleri her yerde fethi'yi aradı. Sınıfa doğru ilerlerken telefonuna gelen bildirimle duraksadi. "Güzelim... Matematik sınıfına gelir misin..?" Fethi'nin mesajıyla kocaman gülümsedi. "Oo telefona bakıp gülümsemeler..!" Nazli'nin birden arkadan gelmesiyle genç kız korkarken birlikte kahkaha attilar. "Ben gidiyorum... Zil çalmadan gelirim" diyip göz kirpinca nazlı da gülümsedi. Eylem hızlı adimlarla matematik sinifina geldiğinde içeri girdi. "Günaydın güzelim" fethi'nin sıcak sesi ile eylem kocaman gülümserken "günaydın" dedi. Fethi sarılınca eylemde karşılık verdi. "Bişey mi oldu..?" Eylem'in meraklı sesi fethi'yi güldürdü. "Bişey mi olması lazım..? Gören de hiç sarilmiyorum sancak" diyince eylem de kahkaha atti. "Aman tamam... Bişey demedim" diyip tekrar sarılınca fethi karşılık verdi.

"Fethi artık böyle olmaz... Sen beni hep dersimden ediyosun" diyince fethi kahkaha attı. "Derse gireli ne kadar oldu ki..?" diyince eylemde göz devirip " 20 dakika oldu" dedi. Fethi tekrar kahkaha attı. "Ne gülüyorsun be..!"  Fethi'nin kahkasinin yerini tebessüm alırken konuşmak için dudaklarını araladı. "Ben sana git dedim" diyip tekrar kahkaha atınca eylem de göz devirdi. "Git deyip boynumdan öpüyorsun... Islak kedi gibi bakıyorsun... Nasıl gidiyim" diyince fethi tekrar güldü. "Gel göğsüme" diyip eli ile kalbini gösterince eylem hemen başını koydu. "Bu huzuru hiç birşeye değişmem" Belli belirsiz mırıldanmasıyla fethi kocaman gülümseyip mümkünmüş gibi daha çok sarıldı. "Seni seviyorum Fethi..!" Fethi eylemin saçından yukselen lavanta kokusunu içine çekti ve "Benden çok mümkün değil" dedi.

"Eylem..!" Genç kız fethi'nin göğsünde yarı uyur yarı uyumaz bir halde uzanırken adamın sesi ile irkildi. "Hııı..!" Belli belirsiz mırıldanmasıyla fethi gülerken "Şimdi zil çalcak" diyince eylem doğruldu. "Haklısın... Gitme vakti geldi..!" Dudağını bükerek söyleyince fethi gülümsedi. "Okulda Tüyap gezisi varmış... Kitap fuarı... Beraber gidelim mi..?" Eylem kocaman gülümsedi. "Açıldı mı Tüyap..?" Heyecanla konuşunca fethi de gülümsedi ve başiyla onayladı. "Evet... Bu sınıfta kendi kitapligimizi oluşturabiliriz..!" Eylem sevinçle birden fethi'nin kucağına atladı. "Adı da Eyfet' olsun mu..!" Çocuksu çıkan sesi ile fethi gülümserken önüne gelen bir kaç tel  kahkülu arkaya attı. "Olsun..!" diyip tekrar sarıldı. "Ee ne zaman gidiyoruz... Aklımda birsuru kitap var... Senin bana okuyacağın" Eylem'in art arda konuşması fethi'yi güldürken eline telefonu alıp saate baktı. "Öğle arası çıkarız... Yarın bizim okulun oraya gezisi var... Tanıdık felan olur..!" diyince eylem başı ile onayladı. "Tamam öğle arası gelicem" diyip kapıya doğru yönelirken geri döndü. Fethi meraklı bakışlarını eylemin üzerinde gezdirirken eylem konuşmaya başladı. "Bu arada senin bugün hangi sınıfa dersin var..!" Fethi ciddi bir ifade ile bakarken cevap verdi. "9'lara var... Neden sordun..?" Eylem yalancı bir gülüş atıp "Hiç... Öylesine" diyip kapıya doğru yöneldi. Fethi kolundan tutup onu durdurdu. Bu sefer eylem meraklı bakışlarını onun üzerinde gezdiriyordu. "Beni öpmeden mi gideceksin..?" Eylem kocaman gülümseyip gamzelerime koca bir öpücük bıraktı.

"Vay be kitaplık oluşturcaniz ha..!" Nazli'nin hayran sesi ile eylem de gülümsedi. "Adı da Eyfet' olcak ha... Vay be..!" diyince eylem nazlıya eli ile sus işareti yaptı. "Nazlı sussana birisi duyucak şimdi" diyince nazlı eli ile ağzına fermuar çekti. "Ama çok romantik"  diyince eylem gülümsedi. Aklına gelen şey ile birden kafasını sıradan kaldırdı. "Aaa benim işim var... Dışarı çıkmam lazım...!" Nazlı meraklı bakışlarıni üzerinde gezdirdi. "Ne işi... Hem edebiyatçı çıkmaya izin vermiyor bilmiyor musun..?" Eylem bir hocaya bir saate bakıp durdu. "Biliyorum... Ama çıkmam lazım... Fethi ile isim var" diyip sinsice gülünce nazlı da güldü. "Aklıma gelen şey mi..?" diyip aynı anda sessiz bir şekilde güldüler. "Ee nasıl çıkmayı düşünüyorsun..!" Nazli'nin sorusu ile eylemin yüzü düşerken aklına gelen bir fikir ile gülümsedi. "Ben halletcem" diyip sıradan kalkınca nazlı arkasından hafif bir şekilde bağırdı. "Ne dicen lan... Eylem..!" Eylem çoktan öğretmenler masasına varıp hocaya biseyler fısıldadı. Kısa bir konuşmanın ardından hoca kafası ile onaylayinca eylem nazlıya baktı. Göz kırpıp sınıftan çıkarken nazlı gözlerini kısarak baktı. "Ne dedi acaba" diye belli belirsiz mırıldanirken telefonunun titremesi ile irkildi. "Nazlı'm derste misin..?" Ateşin mesajı ile kocaman gülümserken cevao verdi. "Evet... Noldu..?" Bir telefona bir hocaya bakarken yeni gelen bir bildirimle tekrar telefona baktı. "Öğle arası seni kaciriyorum... Hazırlan" Nazlı sevinçten çığlık arıcak noktaya geldiğinde hocanın sınıfta olduğu aklına geldi. "Nereye gidicem..?" Heyecandan titrerken yeni bir bildirim daha geldi. "Sürpriz..!" Nazlı öğle arasına kaç saat kaldı diye bakarken tekrar mesaj yazdı. "Kitap fuarına mı gidicez ateş... Ben hiç öyle yerleri sevmem haberin olsun..!" Nazlı telefonunun kamerasından kendini düzeltirken arada öğretmenler masasında kitabına dalmış edebiyatçıyi gozetmeyi unutmuyordu."Nazlı'm kaç yıldır tanıyorum seni... Neyi sevip sevemedigini bilecek kadar iyi tanıyorum... Sen kendini bana bırak" Nazlı kendi kendine gülerken saatinde yaklaştığını fark edip gülümsedi.

Genç adam sakin bir şekilde dersini anlatırken telefonuna gelen bildirime aldırış etmeden devam etti. Bir süre sonra telefonunu açıp bildirime baktı. "Müsait olunca ara... Acil..!" Nur'un mesajı ile sinirlenirken sakin kalmaya çalıştı. Tam cevap verecekken kapının tıklatilip açılması bir oldu. "Fethi hocam..! Müsait misiniz..?" Fethi telefonu masaya bırakıp gülümsedi. "Evet eylem bir sorun mu var..!" Öğrenciler onları izlerken eylem sınıfa göz gezdirdi. Sıcacık bir gülümseme ile konuşmaya başladı. "Müsaitseniz 2 dakika gelir misiniz..?" Fethi de sınıfa göz gezdirdi. "Değilim... Şu soruyu anlatmam lazım... 2 dakika beklersen tabii..!" Fethi eli ile öndeki boş sırayı gösterirken eylem gülümseyip "Tabi beklerim..!" diyip boş sıraya doğru ilerleyip oturdu. Fethi soruyu anlatip çaktırmadan eyleme bakarken eylem de onu hayran bir şekilde izliyordu. "Çok yakisikliğğğğ..!" Mirildanması ile yanında ki çocuk ona doğru döndü. " Bişey mi dedin abla..?" Çocuğun sorusu ile eylem afallasa da hayır anlamında başını salladı. Çocuk tekrar önüne dönünce eylem de döndü.
"Evet çocuklar... Siz soruyu deftere yazın... Ben iki dakikaya geliyorum..!" Fethi eli ile kapıyı işaret edince eylem de kapıya doğru ilerledi. Ara koridora girince eylem konuşmaya başladı. "Gün intikam günü..!" Fethi anlamaz bakışlarıni eylemin üzerinde dolaştiriken "Ne intikamı" diye mırıldandı. "Bakalım hangimiz daha cüretkâr..?" diyip fethi'nin dudaklarına yapışması bir oldu. Fethi şaşırsa da hep bunu bekliyormuş gibi büyük bir mutlulukla karşılık verirken eylem yakasından tutarak daha çok bastırdı. Fethi'nin ekleri eylemin yanağına giderken eylem geri çekildi. "İyi dersler Fethi Kulaksız..!" diyip koridorun çıkışına doğru ilerlerken fethi arkadan bakakaldi. Eylem giderken "Hadi şimdi ders anlat bakiyim..!" diye kendi kendine mirildanip güldü. Fethi arkasından eli işaret parmağını dudağınin üzerinde gezdiriken sanki ilk kez öpmüş gibi etkilenmişti.

Genç kız arabanın camını açıp yaklaşık 1 saat önce yağan yağmurun verdiği toprak kokusunu içine çekti. "Fethi... Çok güzel kokmuyor mu..?" Fethi bir an gözünü yoldan çekip eyleme baktı. "Evet... Çok mu seviyosun sen toprak kokusunu..?" Sorusuyla birlikte eylem kocaman gülümseyip kafasını salladı. "Bugün neydi o öpücük..?" Fethi'nin sorusu ile eylem muzip bir şekilde güldü. "Hep derslerde sen mi benim denge mi bozucaksin..? Bu sefer de ben boziyim" diyip gülünce fethi de güldü. "Dengenin bozulduğunu itiraf ediyosun yani..?" diyip eyleme yandan bir bakış atınca eylem de belli belirsiz kafasını salladı. "Ders anlatamadin ama demi..?" Sorusu fethi'yi güldürken eylem cami kapattı. "Evet dengemi bozdun Eylem Alptekin..!" Eylem zaferle kahkaha atınca fethi arabayı kenara çekip eylemi kendine çekti. Genc adam boynundan tutup kendisine daha çok bastırırken eylem geri çekildi. "Fethi napiyorsun..?" Fethi tekrar arabayı çalıştırıp tüm dikkatini yola vererek konuşmaya başladı. "Öyle değil... Böyle öpeceksin..!" diyince eylem göz devirdi. Fethi telefonuna gelen bildirim ile bakışları yol ile eylem arasında gitti. Eylem telefonla bakistiktan sonra Fethi'ye döndü.
E:.........

BÖLÜM SONU

Umarim begenirsiniz 🙏

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💬

Bölümler bu ara geç gelebilir. Sınır yok

Twitter'da TT olduk. Çok güzel bir fandomuz. Eyfet'e sezon finali hediyemiz olsun. Kendi rekorumuzu kırdık 💪 "Delifişek Gücü" #UmudunLisanıEyfet

1184 Kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum