61. Bölüm 'Gezi'

1.9K 107 19
                                    


Eylem ve nazlı okulun bahçesinden içeri girerken birbirlerine bakıp gülümsediler. "Bu gezi bize çok iyi gelicek..!" Nazlı'nın konuşmaya başlaması ile eylem yüzünde ki gülümsemeyi büyüttü. "Ben matematik sınıfına gidiyorum..!" Eylem'in lafı ile nazlı kafasını salladı. "Bende ateş'e bakiyim..!" derken ateş ve fethi'nin kantinden ellerinde çayla çıkmaları bir oldu. Dördüde birbirine bakıp gülümserken  fethi kafası ile matematik sınıfının olduğu koridoru işaret etti. Hepsi birlikte matematik sınıfına girip oturdular. "Ateş geziye sende geliyorsun demi..!" Ateş evet anlamında kafasını sallarken gülümsedi. Fethi saate bakıp ateşe göz kırparken ateş başı ile onayladı. "Siz durun burda, kantinden poğaça felan alıp gelelim, kahvaltı yapmamışsınızdır..!" Eylem ve nazlı birbirine bakıp gülümserken "olur..!" diye mırıldandılar. Onlar sınıftan çıkarken eylem koltukta nazlıya doğru yaklaştı. "Bunlara bişey olmuş..! Değişik davranıyorlar..!" Nazlı kapıya bakarak gülümserken omzunu silkti. "Ne olmuşsa olmuş, böyle daha iyi..!" diyince eylem de gülümsedi.

Ateş pencereden dışarı bakarken fethi de yanında duruyordu. "Birazdan gezi otobüsü kalkar, kızları 10 dakika felan oyalasak yeter..!" Fethi ateşi başı ile onaylarken kantine doğru yürümeye başladılar. Fethi poğaçaları alırken ateş etrafa bakınıyordu. "Hocam otobüsler kalkmak üzere, okulda öğrenci kalmadı, siz gitmicek misiniz..?" Kantincinin sorusu ile ateş ve fethi birbirine baktı. "Biz kendi arabamızla arkadan takip etcez..!" diyince kantinci başı ile onayladı. Poğaçaları alıp matematik sınıfına doğru ilerlerken ateş son kez pencereden baktı. "Dayıoğlu, gitmiş otobüsler..!" Ateş'in heyecanlı sesi ile fethi de kocaman gülümserken matematik sınıfına girdiler. Fethi poğaçaları masaya koyup eyleme baktı. "Otobüsü kaçırdık..!" Fethi yalandan üzülmüş gibi yaparken eylem gözlerini büyüttü. "Nasıl kaçırdık ya..?" Fethi gülmemek için kendini zor tutarken dudaklarını birbirine bastırdı. "Otobüsler gitmiş..!" Eylem sinirle saçlarını geriye atarken koltuktan kalktı. "Yani şuan okulda tek biz mi varız..?" Ateş ve fethi birbirine bakarken fethi derin bir nefes aldı. "Bide kantinci var..!" Eylem nazlı'ya bakıp sinirle karışık güldü. "Ya öğrenciler sayıldığın da bizim eksik olduğumuzu anlıcaklar..!" Eylem hafiften bağırırken fethi sıkıntılı bir nefes verdi. "Ya Kübra anladığın da nolucak fethi..?" Fethi eyleme yaklaşıp sarılırken saçlarını okşadı. "Tamam sakin ol, kimse bişey anlamıcak. Sizin isminizi listeden sildik..!" Eylem geri çekilip gözlerine kısarak fethi'ye baktı. "Bilerek yaptınız yani..!" diyince fethi gülerek başını salladı. "Hafta sonları pek görüşemiyoruz diye bizde böyle bişey planladık. Dördümüz takılırız diye..!" Eylem saçlarını geriye atıp derin bir nefes aldı.

Fethi emniyet kemerini taktıktan sonra eylem'in de takıp takmadığına baktı. Eylem onun bu haline gülümserken fethi elini tuttu. Koklayarak büyük bir öpücük bıraktıktan sonra arkadan ateş'in homurdanması ile dudaklarını eylem'in elinden ayırdı. "Ne var be..?" diyip dikiz aynasından arkada ki ateşe baktı. "Hadi dayıoğlu sürmeye başla artık şu arabayı..!" diyince fethi göz devirip anahtarı çevirdi. Eli hala eylem'in elindeyken arabayı sürmeye başladı. Kısa süre içinde orman gibi bir yere geldiklerinde eylem dikkatle etrafı inceledi. "Fethi resmen bizi daha kaçırdınız..!" Eylem'in lafı ile fethi kahkaha atarken arabayı park etti. "Piknik yapalım dedik..!" diyip arkaya doğru bakınca ateş ve nazlı gülümsedi. "Hiçbirşey yok ki yanımızda..!" Nazlı'nın lafı ile ateş ve fethi birbirine bakıp gülümsediler. "Bagajda herşey var..!" Fethi gülümseyip arabadan çıkarken hepsi tek tek çıktı.

Fethi ormana gelmemize ne gerek vardı..? Medeniyetten baya uzaklaştık..!" Fethi elinde ki poşetleri iyice kavrayıp eyleme yaklaştı. Saçlarını koklarken eylem geri çekilip etrafa baktı. "Biraz yalnız kalalım dedim..! Fena mı..?" Eylem kafasını geriye atarak kahkaha attı. "Sence yalnız mıyız..?" diyip biraz uzakta ki arabanın bagajdan poşetleri çıkaran nazlı ve ateşi gösterdi. "Onları burda bırakıp gideriz..!" Fethi'nin sessiz konuşması eylem'in gülmesine sebep olurken kaşlarını havalandırdı. "Nereye..?" Eylem'in mırıldanmasıyla fethi etrafa baktı. Eylem'in kulağına yaklaşıp "Ormanın derinliklerine..!" diye mırıldanırken eylem gözlerini büyütüp geri çekildi. "Fethi sapıklaşma..!" diyip hafiften koluna vururken fethi kahkaha atıp yürümeye başladı. Kısa süre sonra nazlı ve eylem masayı hazırlarken ateş ve fethi mangalı bitirmişti. "Etler hazır..!" Ateş neşeli sesi ile elinde etlerle masaya gelirken nazlı'nın yanına oturdu. Fethi de eylem'in yanına otururken saçlarını öpüp gülümsedi. "Hadi ben çok acıktım yiyelim artık..!" Nazlı'nın sesi ile hepsi kahkaha atarken yemeye başladılar. Fethi kendisinden çok eyleme yedirirken eylem halinden memnun sevdiği adamın hareketlerini izliyordu. Kısa bir süre sonra yemeklerini yiyip masayı topladıktan sonra eylem ve fethi ormanın içine doğru yürümeye başladı.

"Yalnız kaldığımız iyi oldu..!" Fethi'nin konuşmaya başlaması ile eylem havaya bakıp gülümsedi. "Fethi daha fazla ileri gitmesek mi..?" Fethi eylem'in ürkek hali ile gülümserken kolunu okşamaya başladı. "Niye korkuyor musun..?" Eylem kafasını sağa sola sallarken derin bir nefes aldı. "Korkmuyorum da kaybolmayız demi..?" Fethi kocaman gülüp eyleme sarılırken kokusunu içine çekti. "Merak etme..! Kaybolmayız..!" Eylem sevdiği adamın kollarında kendini güvende hissederken kocaman gülümsedi. Ağaçların ortasında ki banka oturdukların da iyice birbirlerine sarıldılar. Fethi tam eylem'in elini öpecekken gördüğü iz ile içi acırken koklayarak öptü. "Bidaha sakın benim yüzümden kendi canını yakma..!" Fethi'nin konuşmaya başlaması ile eylem kafasını sallarken iyice fethi'nin göğsüne yapıştı. " Senin canın yanınca benimki daha çok yanıyor çünkü..!" Fethi'nin cılız çıkan sesi eylem'in içini titretirken kafasını kaldırıp fethi'nin yüzünü okşamaya başladı. "Kötü günler geride kaldı..!" Fethi yanağını eylem'in eline daha çok bastırırken gözlerini kapattı.

Bir kaç dakika kadar böyle kaldıktan sonra eylem kıpırdamaya başlarken fethi gözlerini açtı. "Üşüdün mü..?" Eylem kafasını sallarken fethi boynunda ki atkıyı çıkarıp onun boynuna doladı. "Sen üşüceksin..!" diyip omzunu silkerken fethi tekrar eyleme sarıldı. "Ben üşümem..!" diyince eylem kocaman gülümsedi. "Fethi seni çok seviyorum..!" Eylem'in mırıldanmasıyla fethi gamzelerini belli ederek gülerken "benden çok mümkün değil..!" diye mırıldandı. "Keşke hep bu anda kalsak, bizi ayırmaya çalışanlardan uzak kalsak..!" Eylem'in lafı ile fethi sıkıntılı bir nefes verdi.  "Eylem, önce şunu bir öğren..! Bizi kimse ayıramıcak..!" Fethi eylem'i kendine çevirip yüzünü avuclarinin içine aldı. Eylem gözlerini kirpıştırıp kafasını sallarken ikisinin de gözleri dudaklarına kaydı. Ya as yavaş birbirlerine yaklaştıkların da buz gibi olan dudaklarını birleştirdiler. Fethi eylemi kendine daha çok bastırırken eylem elini fethi'nin ensesinde gezdiriyordu. Nefes nefese ayrıldıkların da fethi eylem'in yüzünün her bir zerresini öpmeye başladı eylem kocaman gülerken fethi soğuktan kırmızı olan burnuna bir öpücük kondurdu. Eylem tekrar fethi'nin dudaklarına yapışırken fethi büyük bir aşkla karşılık verdi.

"Eylem ve fethi birbirine sarılmış huzurlu bir şekilde dururken eylem kıpırdanmaya başladı. "Hadi gidelim..!" Mırıldanmasıyla birlikte fethi belli belirsiz kafasını sallarken eylem ayağa kalktı. Etrafı süzüp ilerlemeye başlarken fethi elini tuttu. Eylemin elleri buz gibi olmuşken sevdiği adamın elini iyice sıktı. Şapkasını düzeltip kahküllerini iyice içine sokarken nazlılar'ın yanına varmışlardı. "Nerdesiniz oğlum ya..! Döndük burda..! Arabanın anahtarı da sende..!" Fethi göz devirip eyleme bakarken eylem gülümsedi. Koştur koştur arabaya bindiklerin de fethi anahtarı soktu. "Fethi çok soğuk..!" Eylem'in mırıldanmasıyla fethi kafasını sallayıp klimayı çalıştırmaya başladı. Sonra eylemin elini kendi elinin arasına alıp ısıtmaya çalışırken eylem tebessüm ederek onu izlemeye başladı. Fethi eylem'in eline öpücük kondurup arabayı çalıştırmaya başlarken eylem de müzik açtı. Güzel bir günün ardından hepsi yorgun düşüp uyurken fethi eylem'in uyuya kalmış hali ile gülümsedi. Işıklara gelince eylem'in yüzünü elinin tersi ile okşarken kendinden geçmişti. Korno sesi ile önüne bakarken yeşil ışığın yandığını fark etti. Hemen arabayı sürmeye başlarken göz ucu ile eylem'e bakıyordu.

BÖLÜM SONU

Yorumlarınızı ve satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💬

1113 Kelime ✨

İmkansız Aşk'ım ✨ / EyFet'Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora