서른 넷. 34

107 12 12
                                    

Sedel som v aute na ceste domov. Ani neviete, ako strašne moc sa mi nechcelo ísť od Nari. I keď ju mám v podstate za pár hodín vidieť znova. Prvý bozk, ktorý som jej dal sa zmenil na druhý, tretí. Boli ale jemné, milé. Pri spomienke na ne, sa mi dvihli kútiky. Tuším, že som bol zasnený po ceste na nudle, akoby som šoféroval na autopilota. Mimo a zároveň v strehu ako nikdy. Takmer celý večer.

S naplneným bruchami sme sa vrátili k nej, ona vytiahla deky a rozložila ich na gauč, kde sme sa usalašili za cieľom pozrieť si film. Nepýtajte sa o čom bol. Neviem. A bolo mi to absolútne jedno. Celú svoju pozornosť som venoval jej. Túlila sa ku mne, objímala ma a ja som ju bozkával a hladil.

Fuf.

Raz. Dva. Tri.

Srdce mi ešte teraz bilo ako o život a ja stále nechápem a neuvedomujem si, čo sa dnešný večer udialo. Navyše fakt, že mám dievča som si nedokázal pripustiť. Nie, že by som nebol rád. Bože. Ani neviete, aký som šťastný! Ja mám...dievča.
Vyškieral som sa ako retard na tú vozovku. Poviem vám, že Nari žiarila ako slnko. Až sa ku koncu večera sťažovala, že ju bolia sánky od toľkého usmievania sa. Ja som bol na tom podobne. Miestami som mal pocit, že sa mi z toho všetkého krútila hlava. Možno si myslíte, že trocha preháňam, ale zažili ste to už niekedy? Tae mal pravdu a jak len z polovice zažíva s dievčatami to, čo ja som teraz prežil s ňou, nedivím sa mu že robí, čo robí.

Po príchode domov som bol veľmi povďačný, že všetcia boli zalezení v posteliach. Som si istý, že ma čoskoro čaká hŕba otázok. A sestrin debilný výraz. Tá neuverí Narinej existencií, aj keď ju postavím priamo pred jej napudrovaný nos. 
Ubral som sa do sprchy, hlavne preto aby som...uvoľnil tlak. Uh. Nie som nejaký nadržaný trinásťročný chlapec, ale to napätie som proste cítil i keď som nechcel. Teplá voda a hormóny mi trochu ukľudnili moju rozjarenú hlavu.
Ľahol som si do postele a všimol si pyžamo po Taem, hodeného na posteli. Retard. Ani upratať si nevie. Chytil som ten kus oblečenia a hodil ho na stoličku. Hlavu pokladajúc do vankúša som odpisoval Nari na správy. Preklikol som na chat s tým neporiadníkom. Túto informáciu mu nemôžem dlho odopierať. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Môžem ťa rozosmiať?Where stories live. Discover now