cevap bekliyorum artık

519 38 14
                                    

eylulkayra28 canımcım bu bölüm  sana, keyifli okumalar ❤🥰 kuzularım siz de bölümlerime oy kullanmayı unutmayın sizin de adınız olsun 🤗

Herkes odanın önüne toplanmıştı. Arda ve Harun araya girip ikisini de sakinleştirmeye çalışıyorlardı. Ama Rüzgar pek sakinleşiyor gibi değildi "Sen bi' söylesene bana, derdin ne senin? Senin böyle sesin çıkmazdı" Murat ses tonu sakin ama yine de sinirli olduğu belli olan bir sesle "alt tarafı yanlışlıkla odana girdim ne var da bu kadar büyütüyorsun sen de?" Harun araya girip "adamın karısı da var odada müsait olmayabilirdi sen de özür dile kapatalım konuyu, hadi." Murat omuz silkip "Ben kusura bakma dedim zaten, uzatan kendisi" bu sefer Arda araya girip "tamam abi sen de kabul et özrünü bitsin bu tartışma"

"Bana atar gider yapmayacaktı kardeşim, etmiyorum kabul falan" Murat Rüzgara doğru "Çok da umarımdaydı" Rüzga küfür homurdanip Murata hamle yaptığı sırada Rüya kolunu tutup "gel biz dışarı çıkalım, sen bir hava al" diyerek Rüzgarı çekiştirerek dışarı çıkardı. Dışarı çıkıp bahçedeki kamelyaya oturduktan sonra Rüzgar "beni neden çıkarttın dışarı? Bıraksaydın da ağızını burnunu kırsaydım" Rüya saçmalama der gibi Rüzgara bakıp "mutlu olacak mıydın o zaman? Ne gerek var böyle şeylere? Ben buraya huzur bulmaya geldim, kavga istemiyorum, lütfen" Rüzgar  derin bir nefes alıp sakinleşirken Rüyanın elini tutup "doğru, tamam haklısın. Sakin kalacağım" Rüya memnuniyetle ona gülümserken karşıdan Murat ve Harunun geldiğini  görünce bir anda gülümsemesi soldu.

Rüzgar da Rüyanın baktığı noktaya bakınca bir anlık kaşlarını çatsa da Rüyaya verdiği sözü hatırlayıp sakin kalmaya zorladı kendini. Yanlarına geldiklerinde Rüzgar soran bakışlarla bir Haruna bir Murata baktı. Muratdan ses çıkmayınca Harun "Rüzgar, Murat seninle konuşmak istiyor" Rüzgar onayla başını  sallarken "dinliyorum" Murat boğazını temizledikten sonra "ben davranışım yüzünden özür diliyorum, sen haklıydın ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim" Rüzgar ayağa kalkıp "ben de fazla tepki verdim. Ama biliyorsun beni, ben hep fazla tepki veririm" Murat başını sallayarak güldüğünde Rüzgar da güldü ve ikisi birbirlerine sarıldı.

Harun onları gülerek izlerken Rüya maalesef öyle değildi. Rüzgar sarılmayı bırakıp Rüyaya döndüğünde Rüya da ona bakıp gülümsedi. Rüzgar Rüyanın  elinden tutup "hadi içeri girelim artık, yeterince gerdik herkesi zaten. Şimdi içeride güzel bir haber vereceğiz size" Murat merakla bir Rüyaya bir Rüzgara baktıktan sonra "ne haberi? Yoksa Rüya hamile mi?" Yüzü gülse de gözlerindeki kıskançlığı görebiliyordu Rüya. Rüzgar gülerek "içeri girelim de herkesle öğrenirsiniz" diyerek Rüyanın elini bırakmadan eve dogru yürüdü. Murat ve Harun da onları takip etti.

İçeri girdiklerinde Harun diğerlerine "gençler, Rüzgar ve Rüyanın bize söyleyecekleri güzel haberleri varmış" herkes meraklı bakışlarını ikisine çevirirken Rüzgar boğazını temizleyip "bu sabah güzel bir şey oldu, ben artık her şeyi hatırlıyorum" herkes heyecanla gülüp harika haber olduğunu söylerken Murat gülerek "haber bu muydu? Oh be çok sevindim kardeşim" diyerek fazla büyük bir heyecanla Rüzgara sarıldı. Rüzgar şaşırsa da önemsemeyip o da sarılışına karşılık verdi.

Akşam sakin geçmişti yemekler hazırlanıp neşeyle yenmişti. Şimdi ise herkes salonda oturuyordu fakat herkes farklı bi konudan sohbet ediyordu. Mine ise tamamen yabancı bir ortamda olduğundan Harunun yanında oturuyordu ama sessizdi. Alin sessizce "bu kız nereden çıktı ya? Ne alakası var Harunla?" Rüya umursamıyormuş gibi yaparak "kızım çocukluk arkadaşım dedi ya, hem sana ne ki? Harun senin neyin oluyor?" Alin şaşkınca Rüyaya bakıp "bilmiyor musun Rüya?" Rüya başını sallarken "biliyorum, ama neden hiç bir şey yapmıyorsun bunu bilmiyorum"

Karanlık adamWhere stories live. Discover now