Boş ol, boş ol, boş ol!

1.1K 42 8
                                    

NzlcnSylgn bu bölümü sana ithaf ediyorum canım, keyifli okumalar 😘 sizde bölümlerimi size ithaf etmemi istiyorsanız oy kullanınız. Oy kullananlar arasından bir kişiyi seçiyorum ve bölümü ona ithaf ediyorum 🤗

Odanın sessizliğini Rüzgarın telefon sesi bozuyordu. Rüzgar açmamakta ısrar edince Rüya uykulu sesiyle "Rüzgar aç şu telefonu!" Rüzgar bir şeyler mırıldandıktan sonra Rüya tekrar "Rüzgar aç diyorum, ısrarla çalıyor!" Rüzgar oflayarak hafifçe doğrulup telefonu eline aldığında arayanın Cemal olduğunu gördü ve telefonu açıp kulağına götürerek "evet abi?" Karşıdakini dinledikten sonra "yok sorun değil, seni dinliyorum" bir süre dinledikten sonra gülümseyip "öyle mi? Kaana selam söyle ona bir ödülüm olacak. Bende birazdan çıkıp geliyorum abi. Tamamdır görüşürüz" diyerek telefonu kapattı ve yataktan kalkıp dolaptan kıyafet alarak giyinmeye başladı.




Rüya yavaşça oturur pozisyona gelip "nereye böyle bu saatte?" Rüzgar giyinmeye devam ederken "Cemal abinin yanına gidiyorum" Rüya gözlerini ovuşturup "neden?" Rüzgar Rüyaya bakarak "sanırım bizim iş bu gün bitecek" Rüya kaşlarını kaldırıp "nasıl?" Rüzgar Rüyanın yanına geçip yatağın kenarına oturduktan sonra "sana gelince anlatacağım ama senden istediğim dışarı adımını bile atmaman ve cama göz ucuyla bile bakmaman tamam mı?" Rüya endişeyle "lütfen kendine dikkat et Rüzgar"



Rüyanın yanağını okşayıp "beni merak etme ben iyi olacağım. Sen sadece dediklerimi uygula aklım sende kalmasın" Rüya başını sallayınca Rüzgar alnından öpüp "hadi sen biraz daha uyu, saat daha erken. Ha bir de Alaraya kesinlikle belli etme yoksa hemen babasına söyler" Rüya başını sallayıp "tamam" dedikten sonra Rüzgar dudaklarına kısa bir öpücük kondurup odadan çıktı ve Rüya da uykuya geri döndü. Rüzgar kapının önüne gelince Aliye "kapıdaki korumaları artırın, kimseyi yaklaştırmayın ve çok dikkatli olun" Ali başıyla onaylayıp "tabi Rüzgar bey" dedikten sonra Rüzgar arabasına binip oradan uzaklaştı.





Yolda Arda ve Harunu da arayıp onlara da gelmesini söyledikten sonra Cemal'in yanına varmıştı. Arabadan inip içeri girdi ve Cemal'in tam karşısına oturup söyleyeceklerini bekledi. Cemal gülerek "haklıymışız, odasında bir kasa varmış ve o kasada kirli çamaşırları, para ve bir kaç gereksiz dosya varmış. Biz, bizim için gerekli olanları seçtik işte hepsi burada" diyerek belgeleri Rüzgara uzattığında Rüzgar dosyaları inceledi. Gördükleri onu tatmin etmişti. 10 milyona yakın kirli parayı şirketinde aklamıştı ve bunun gibi bir çok şey vardı.




Rüzgarın dudağının kenarı kıvrılırken içeri Arda ve Harun girdi ve Arda heyecanla "evet nedir durum?" Rüzgar gülerek belgeleri kaldırdı ve sallayarak "işte durum bu" Arda ve Harunda gülerken, Harun "ee, şimdi ne yapıyoruz?" Rüzgar sırıtmaya devam ederken "şimdi gidiyoruz ve o herifi haklıyoruz" Harun gülerek "bunu sevdim. Hadi gidelim" Cemal araya girip "bende geliyorum" Rüzgar başını sallayıp "tamamdır, hadi gidelim" diyerek evden çıktılar ve yola koyuldular. Yolda Rüzgar Önderi arayıp "neredesin?" Deyince Önder büyük bir keyifle "ooo! Merhaba damat, bende seni arayacaktım. Konuşacak mevzumuz var"




Rüzgar sakinliğini koruyarak "iyi işte uzatma da nerede olduğunu söyle" Önder ses tonunu değiştirerek "evimdeyim" Rüzgar gözlerini devirip "birazdan görüşürüz" diyerek telefonu kapattı ve yola devam etti. Önderin evinin önüne geldiklerinde arabadan indiler ve Önderin evine doğru yürüdüler. Kapıyı yardımcı kız açtı ve Önderin çalışma odasına kadar eşlik etti. Önder onları görünce gülümseyip "ooo! Hepiniz hoş geldiniz malikaneme" kimseden ses çıkmayınca Önder "ziyaretinizin sebebini merak ediyorum ama önce Rüzgar sana hatırlatmam gereken bir şey var"



Karanlık adamDonde viven las historias. Descúbrelo ahora