Dağ evi

3.4K 117 15
                                    

Rüya kaşlarını çatıp Rüzgara bakıyordu ne sorun olmuş olabilirdi ki? "Su koyabilir misin yavrum?" Dediğinde "bu muydu sorun canım?" Diyerek merakla baktı Rüya. Rüzgar olumlu anlamda başını sallayıp "evet yavrum, biraz susadım da" diyerek yalan söyledi. Sonuçta kız Rüyanın kuzeniydi ve belki ben yanlış anladım diye düşündü Rüzgar.

Masa da sohbet ederlerken birden Pınar "ee Rüya, çok istediğin mimarlığı bitirebildin mi?" Diye alayla sorduğunda "tabi ki bitirdim Pınar" gülümseyerek cevap verdi Rüya. Pınar ise sahte bir gülüşle karşılık vererek yemeğine döndü. Aile büyükleri sohbet ediyor arada bir Rüyanın teyzesi Füsun merak ettiklerini Rüzgara soruyordu. "Ne iş yapıyorsun Rüzgar?" Diye sorduğunda "müteahhitim" dedi Rüzgar. Füsun başı ile onayladı ve yemeğine döndü.


"Aranızda kaç yaş var Rüya" Pınar birden sorduğunda Rüya hayretle Pınara döndü "7 yaş" Pınar gülümseyip "dışarıdan senin yaşını bilmeyen abi kardeş sanar" dediğinde "neden?" Diye sordu Rüya. "Çünkü 17 gibi duruyorsun ve Rüzgar çok olgun ayrıca karizma" dediğinde Rüya kaşlarını çatıp "ne alakası var Pınar? Ben 23 yaşındayım ve Rüzgar 30. Ki 17 de göstermiyorum" bakışlarını Rüzgara çevirdiğinde "yok yavrum göstermiyorsun" gülümseyerek önüne döndüğünde Pınar sinirle Rüyaya bakıp yemeğine döndü. Rüzgar kızdan şüpheleniyordu. Bir şeyler olduğunu düşündü.


Yemekler bittiğinde salona geçip kahve içiyorlardı. Bir yandan da sohbet ediyorlardı. Pınar Rüya ile sohbet etmeye çalışıyordu. Tabi ki asıl planı Rüzgara yaklaşmak. Rüzgarı elinden almak istiyordu. Rüya istediği her şeye sahip olmuştu. Pınar ise o kadar şanslı değildi. Bu yüzden Rüzgarı elinden alırsa Rüyadan daha iyi olduğunu gösterebileceğini düşünüyordu kendince. "Biz bir kaç gün buradayız, yarın hep birlikte bir şeyler yapalım mı?" Rüya bakışlarını Rüzgara çevirdiğinde Rüzgar olumsuz anlamda başını salladı. Rüya yalvaran gözlerle bakıp "lütfen" diye fısıldadığında Rüzgar sinirle soluyup "peki tamam" diyerek pes etti.



Rüya Rüzgara bakıp gülümserken Pınar kıskanarak onları izliyordu. Rüzgar gülerek Rüyaya yanağını gösterdi. Rüya etrafına bakarak evdekileri gösterdi. "Ne olacak sanki? Ben senin kocanım" diye kulağına fısıldadığında Rüya gülerek Rüzgara yaklaştı ve yanağından öptü. "Bu gece sizde mi kalsam acaba" dediğinde Rüya "biz Rüzgarın ailesi ile kalıyoruz bizim ayrı bir evimiz yok" dediğinde Pınar şaşırmış gibi yaparak "aa, neden ki?" Diye sorduğunda "kısa bir süreliğine öyle olması gerekti. Daha sonra kendi evimize geçeceğiz. Rüya için en güzelini seçmek istiyorum" Pınar sinirle gözlerini devirerek önüne döndü.



Rüya mutlu olmuştu ve Rüzgara gülümseyerek bakıyordu. İlk başta kendi tercihiydi Rüzgarın ailesiyle beraber yaşamak ama şu an Rüzgar ile kendi evinin olması fikri kulağa hoş geliyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde "yavrum artık gidelim, daha yeni iyileştin zaten dinlenmen gerekiyor artık" Rüya olumlu anlamda başını salladı. Evdekilerle görüştükten sonra evden çıkarak kendi evlerine doğru yola çıktılar.


Odalarına girdiklerinde Rüya neşeyle "bizim için ev mi bakıyorsun?" Diye sorduğunda Rüzgar bu haline gülümseyip "hoşuna mı gitti?" Rüya olumlu anlamda başını salladığında "halbuki burada kalmayı sen istemiştin" Rüyanın suratı düşerken "başta seninle bir evde yalnız kalmak istememiştim, ama şimdi seni seviyorum ve seninle ayrı bir evimizin olmasını bende istiyorum" Rüzgar Rüyaya yaklaşıp elini beline doladı. Kafasını Rüyanın boynuna gömüp öptükten sonra kafasını kaldırmadan "demek beni seviyorsun" Rüya şirince başını salladığında Rüzgar boynundan öpmeye devam ediyordu.



Rüyanın belinden ellerini çekip ellerini gömleğine koydu. Yavaşça düğmelerini açmaya başladı. Gömleğini çıkardığında Rüyanın belinden tutup kucağına aldı. Rüya bacaklarını Rüzgarın beline doladı. Rüzgar yatağa doğru ilerledi ve Rüyayı yatağa yatırdı. Bir yandan yavaşça Rüyayı öpmeye devam ediyordu.

Karanlık adamWhere stories live. Discover now