kim bu kız?

683 39 6
                                    

Ebru12palamut34 Bölümü sana ithaf ediyorum bebeğim keyifli okumalar. Oy kullanan bütün okuyucularım için  bölümlerime ithaf yapıyorum, siz de ithaf yapmamı isterseniz bölümlerime oy kullanmaniz yeterli 🙂



Alya mutfakta herkes için içecek bir şeyler hazırlıyordu. Arda onu merak ettiğinden yanına gitti ve gülümseyerek "ne yapıyorsun hayatım?" Alya başını kaldırıp Ardaya gülümserken "serinleyelim diye içecek bir şeyler hazırlıyorum" Arda Alyanın yanağından öptükten sonra "Çok iyi düşünmüşsün, düşünceli karım benim" Alya da onu öptükten sonra "şu ikisini Harun ve Alin'e götüreyim, geliyorum" diyerek tezgahtan tepsiyi alınca Arda elinden alıp "sen dur canım, ben götürürüm. Sen içeri geç" Alya gülümseyerek "tamam" dedikten sonra içeri geçti, Arda ise bahçeye doğru ilerledi.




Alin Haruna doğru tamamen dönüp tam Haruna doğru bakarken "Harun... ben--" derken arkadan bir ses konuşmasına engel oldu. Arda ikisine seslenerek yürürken "gençler size içecek bir şeyler getirdim" diyordu. Harun sinirle Ardaya bakarken Alin boğazını temizliyordu. Arda içecekleri bırakırken "yanlış zamanda mı geldim?" Harun sinirle gülümserken "yoo kardeşim, çok doğru bir zamanda geldin" Arda pişmanlıkla Haruna bakarken Alin "ben artık içeri geçeyim" diyerek yanlarından ayrıldı. Harun Ardaya dönerek "sırası mıydı oğlum şimdi bunun ya?"






Arda üzgünce Haruna bakarken "kusura bakma abi ya, uzun zamandır konuşuyordunuz ben de halletmişsinizdir diye düşündüm" Harun ayağa kalkıp iç çekerken Ardanın sırtına yavaşça vurup "neyse kardeşim, zamanı bu akşam da değilmiş" diyerek içeri geçmek için yürüdü. Arda da onun peşinden gitti. Harun içeri girince hiç oturmadan "Ben artık gitsem iyi olur, biraz yorgunum" Alya itiraz eden bir ses tonuyla "aa, olmaz valla bırakmam. Bu akşam burada kalın yarın zaten hafta sonu hep beraber bir şeyler yaparız" Alin beklentiyle Haruna bakarken Harun Alyaya bakarak "Kusura bakmayın bu akşamlık, ben gideyim sabah yine gelirim"


Alya başını sallayıp "peki" deyince Harun herkese veda edip gidecekken Rüya "ben Harunu geçireyim" diyerek ayağa kalkıp peşinden gitti. Harunu kapıda yakalayıp "Ne oldu Harun size?" Harun iç çekip "bir şey yok ya, gerçekten konuşasım yok bu konuyla ilgili" Rüya anlayışla Haruna bakarken "biliyorum ama yardımcı olmak istiyorum" Harun ikna olup her şeyi anlattıktan sonra Rüya "seni seviyor" Harun şaşkınca "Ne? Nasıl?" Rüya gülümserken "Alin diyorum, seni seviyor" Harunun dudağının kenarı hafifçe kıvrılırken "kendi mı söyledi?"






"Yani direk söylemedi ama, ben en yakınıyım anlarım değil mi?" Harun başını sallayıp "doğru, peki o zaman benden neden kaçıyor?"  Rüya iç çekip "çünkü korkuyor üzülmekten, kırılmaktan" Harun istemsizce kaslarını çatıp "Ben onu incitecek hiç bir şey yapmam" Rüya başını sallayıp "bence de yapmazsın, o da biliyor ama sen de daha yeni yaşadığı şeyleri biliyorsun bu yüzden sabırlı olmalısın" o sırada Harunun arkasından "geç kalmadım değil mi ya? Evlere dağılmıyorsunuz değil mi?" Diyen Muratın sesi duyuldu. Rüya gözlerini devirirken sessizce "bunun burada ne işi var?"





Harun Rüyaya gülerken Murata "Ben gidiyorum, diğerleri burada" Murat içeri girip Haruna "hadi ya, neden gidiyorsun kardeşim?" Harun omuz silkip "öyle, başım ağrıyor biraz" Murat Harunun omuzuna vurup "ha tamam o zaman, hadi görüşürüz kardeşim" Rüya ilgisizce "özel bir şey konuşuyoruz, yalnız bırakır mısın?" Murat Rüyaya dönüp "tamam, kusura bakmayın" diyerek içeri geçti. "Harun bir de seninle konuşmak istediğim başka bir konu var ama onu daha sonra konuşalım olur mu?" Harun başını sallayıp "olur tabi merak etme" Rüya gülümseyerek "tamam o zaman yarın görüşürüz. Iyice dinlen" Harun gülümseyerek Rüyaya sarıldıktan sonra evden cıktı Rüya ise içeri diğerlerinin yanına geçti.






Karanlık adamWhere stories live. Discover now