Çok güzelsin!

1.2K 69 6
                                    

Bu bölümü cemreyalcin71 'e ithaf ediyorum. Keyifli okumalar canım ❤️




Rüzgar telefonu kapatıp Rüyaya dönerek "doyduysan kalkalım mı?" Sesi sakin çıkıyordu ama endişeli olduğu belliydi. "Neler oluyor Rüzgar?" Rüzgar ayağa kalkarken "yolda anlatırım" cebinden para çıkartıp masanın üzerine bıraktıktan sonra Rüyanın elinden tutup çıkışa doğru ilerledi. Rüya da sessizce onu takip ediyordu.



Eve geldiklerinde Rüya sinirle odanın içinde volta atıyordu. "Ya sen böyle bir salaklığı nasıl yaparsın? Alini nasıl böyle bir tehlikeye atarsın aklım almıyor. Ya madem böyle bir şey vardı neden kızın peşinde dolandın? Alin'in peşinde dolandığının yarısı kadar nişanlının peşinde dolaşsaydın böyle olmazdı." Rüzgar araya girerek "Rüya sakin ol, böyle olmasını Harun istemedi" Harun lafa girerek "bırak Rüzgar, Rüya haklı, böyle olacağını tahmin etmeliydim. Beni takip edebileceklerini düşünmem gerekiyordu."



Rüya volta atmaya devam ederken "bize her şeyi anlatırsın artık" Harun başını olumlu anlamda sallayıp "başta her şeye babam yüzünden, onun para hırsı yüzünden girdim. O Gözdenin babasıyla ortak olacak, servetine servet katacaktı. Adamın Gözdeden başka çocuğu yok çünkü. Hiç bir zaman o kızla evlenmek istemedim ama babamı kıramadığımdan bir süre nişanlı takılır sonra da anlaşamıyoruz diye ayrılırız diye kurdum kafamda ama öyle olmadı. Meğer adam aynı zamanda mafya babasıymış hemde an belalısından. Ben Gözdeden ayrılmak istediğimde seni öldürürüm kimse de bulamaz diye tehdit etti."




Alin lafa girerek "tam psikopat!" Harun Aline bakıp gülümsedikten sonra "tabi ki korkmadım, öldürürse öldürsün o şımarık kızla evlenmekten iyidir diye düşündüm. Tabi korkmadığımı anlayınca bu sefer ailemle tehdit etti. Anneni babanı tüm sevdiklerini öldürürüm diye. Tabi yapacağını bildiğimden el mahkum ayrılamadım. Bu yüzden de Gözde ile evlenmek zorundayım" Rüya Haruna üzülmüştü ama önceliği Alindi bu yüzden "peki Alinden ne istiyorsun madem başında böyle bir bela var?" Rüzgar "Rüya!" Diye uyarıda bulunduğunda Harun tekrar araya girip "karışma Rüzgar, ne dese haklı"





"Alinden gerçekten hoşlandım. O Gözde gibi değil, çok iyi niyetli, naif aynı zamanda çok güzel" diyerek Aline baktığında Alin utanarak başını öne eğdi, kızardığını hissediyordu. "Peki şimdi ne yapacağız?" Diye sordu Rüya. "Ben sizinle görüşmeyi keseceğim ve en kısa sürede Gözde ile evleneceğim" Alin kalbine sancı girdiğini hissetti. Gözleri dolmuştu ama belli etmemeye çalışıyordu. Rüzgar araya girip "olmaz öyle şey, buna başka bir çözüm bulmalıyız" Harun başını iki yana sallayıp "bunun bir çözümü yok abi" Arda lafa girip "illa ki vardır. Göz göre göre istemediğin bir evliliği yapacak halin yok"



Rüzgar ayağa kalkıp "kızları bir kaç günlüğüne buradan uzaklaştırıp kimsenin bulamayacağı bir yere götüreceğiz" Arda ve Harun aynı anda "nereye?" Rüzgar çenesini ovuştururken "bizim bir dağ evi var, kimse bilmiyor çok uzak kimsenin olmadığı yerde. Bir kaçta koruma koyarız kimse yaklaşamaz. Bizde o sırada ne yapacağımıza bakarız" Harun iç çekip "işe yarar mı emin değilim. Alin'e ve size bir zarar gelsin istemiyorum" Rüzgar "ben kimseye zarar gelmesine izin vermem" Harun kararsız kalarak "benim için böyle bir şey yapmak zorunda değilsiniz"




"Senin için değil zaten... sizin için" deyip Rüzgar bir Aline bir Haruna baktı. İkisi de birbirlerine baktıktan sonra önlerine döndüler. "Hadi öyleyse biz eve geçelim Kızlar bir kaç kıyafet alsın yanlarına ayrıca büyük arabayı alırız." Herkes onayladığında Rüzgar, Rüya ve Alin evden çıktılar.

Karanlık adamTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon