net olmak!

593 33 11
                                    

zeynepizmir0 bölümü sana ithaf ediyorum bebeğim, keyifli okumalar 😊❤️ bölümlerimin başında adınız olsun isterseniz oy kullanmanız yeterli canlarım 🤗

Rüzgar sinirle kaşlarını çatıp "sen bana 'göt herif' mi dedin?" Adam Rüzgara doğru yavaşça yürürken "sana dedim lan ne var?!" Rüya Rüzgarın kolunu tutarak "Rüzgar, bırak gitsin lütfen" Rüzgar ellerini yumruk yaparken "sen şu kenarda dursana, göndereceğim ben onu şimdi" Rüya Rüzgarın kolunu tutmaya devam ederken "yapma Rüzgar, elinde bıçak var" Rüzgar Rüyaya dönüp "Rüya geride dur dedim sana, hadi yavrum beni dinle" Rüya mecbur kalıp bir adım geri çekilince Rüzgar adama doğru hamle yaptığında adam panikle bıçağını gelişi güzel savurmaya başladı.

Rüzgar adamın kolunu tutup ustaca bir hamleyle kıvırıp bıçağı bırakmasını sağladı. Bıçağa tekme atıp bir kaç metre uzaklaştırdı ve adama bir kaç yumruk attıktan sonra adamı yakasından tutup "seni unutmayacağım ve ben unutmadığım insanlara ne yaparım biliyor musun?" Adam hızlıca başını iki yana sallarken Rüzgar ifadesini bozmadan "etrafındakilere sor bakalım Rüzgar Altan ne yaparmış diye onlar eminim ki sana anlatırlar" adamın korkudan gözleri kocaman açılırken "s-sen Rü-Rüzgar Altan mısın? Abi ben çok özür dilerim, yemin ederim bir daha karşına çıkmam ne olursun affet beni. Bak istersen yengeden de özür dilerim ne olur affet beni"

Rüzgar sinirle kaşlarını çatarken "sence onun yanına yaklaştırır mıyım lan seni?" Yakasını ittirerek bırakırken "hadi kaybol gözümün önünden!" Adam koşarak uzaklaşırken Rüzgar Rüyanın yanına yaklaşıp "iyi misin?" Rüya Rüzgarın gözlerine bakarak "neden böylesin?" Rüzgar anlamayarak kaşlarını çatarken "nasılım?" Rüya kollarını önünde birleştirip "neden bırakmadın? Neden gitsin dediğimde beni dinlemedin?" Rüzgar kaşlarını kaldırırken "sana sarkıntılık yaptı benim yanımda 'paylaş' dedi. Ne yapsaydım öylece bıraksa mıydım?"

"Hayır ama polis çağırabilirdin. Her sorununu bu şekilde çözemezsin" Rüzgar arabaya yaslanırken "ben hiç bir sorunumu polisle çözmem" Rüya derin bir soluk alıp verdikten sonra "seninle tartışmayacağım Rüzgar. Ben gidiyorum" diyerek arkasını döndüğü anda Rüzgar kolundan tutup "dur, gitme. Buraya seninle tartışmaya gelmedim. Seni almaya geldim." Rüya Rüzgarın elinden kolunu kurtarıp "ben gelmiyorum Rüzgar. Ne zaman gerçekten bir suçun olmadığını anlarım o zaman gelirim"

Rüyanın dikkatini Rüzgarın kolu çekince kaşlarını çatıp oraya bakınca kan gördü ve gözleri kocaman açılıp "Rüzgar kolun..." Rüzgar koluna bakıp kesilmiş olduğunu gördü ve önemsemeyerek "önemli bir şey değil" Rüya itiraz eden tonla "nasıl önemli değil? Kanıyor görmüyor musun? Hemen hastaneye gidelim." Rüzgar Rüyayı inceleyip "böyle mi gitmeyi düşünüyorsun?" Rüya kaşlarını kaldırıp "hani sen kıskanmazdın?" Rüzgar gülümseyerek "kıskanmak demeyelim de bu gece katil olmak istemiyorum diyelim"

"Tamam o zaman bekle burada üzerimi değiştirip geliyorum." Rüzgar tekrar Rüyanın kolundan tutup "Rüya önemli bir şey yok tamam mı? Hastaneye gerek yok" Rüya gözlerini devirip "inat etmeyi bırakır mısın bir kere?" Rüzgar başını iki yana sallayıp "gerçekten bir şeyim yok, ufak bir sıyrık." Rüya ikna edemeyeceğini anlayınca "tamam o zaman eve geçelim, ben sana pansuman yapayım" Rüzgar başını sallayıp "tamam" deyince Rüya ile içeri girdiler ve Rüyanın odasına çıktılar. Rüya ecza dolabından malzemeleri alıp Rüzgarın yanına geçip oturduğunda Rüzgarın kolunu sıyırıp pansumana başladı. Rüzgarın yüzünde hiç acı belirtisi göstermeden dikkatle Rüyayı izliyordu.

Rüya Rüzgarın ona baktığını hissedince o da kafasını kaldırıp baktı. İkisi aralarında kısacık mesafe varken öylece kalakalmış birbirlerine bakıyorlardı. Rüzgar Rüyayı öpmek için hazırlanırken Rüya bakışlarını kaçırıp boğazını temizledi ve Rüzgara bakmadan "geç oldu, artık gitsen iyi olur." Rüzgar Rüyaya belli etmeden gülümsedikten sonra "sen uyuyana kadar beklesem, sen uyuyunca gitsem olur mu?" Rüya merakla "neden?" Rüzgar ensesini kaşırken "seni uyurken izlemek istiyorum" Rüya şaşkınlıkla kaşlarını kaldırıp "ama daha önce sürekli... doğru hatırlamıyorsun" Rüzgar başını sallayıp "kabul ediyor musun?" Rüya iç çekip "tamam olur, ama sonra hemen gideceksin" Rüzgar onayla başını sallayıp "söz!"

Karanlık adamWhere stories live. Discover now