34.

3.2K 212 150
                                    

,,My s Midoriyou si zabíráme pokoj nahoře" Pohotově si zabral klíče Todoroki a přitom se šklebil na Natsua. Já jen otráveně protočil očima, achjo.

,,Pff, však mně je to jedno" Odbyl ho Natsuo, avšak pravda byla úplně jiná a Todoroki to moc dobře věděl. Dabi, jež sdílel pokoj s Natsuem se jen znudeně díval na ty jejich těkavé pohledy. Fuyumi mohla být tedy na pokoji sama, což ji alespoň soudě podle jeiího pohledu ani v nejmenším nevadilo. Kdo by také s nimi chtěl být?

,,Jinak Todoroki, jen bych ti rád připomněl, že tahle chata má tenké stěny." Naznačil mu Dabi jen tak mimochodem. V tu chvíli jsem zrudl až na prdeli, jeho slova mě nijak nerozhodila, to spíš ten fakt, že to řekl přímo před Endeaourem a mou matkou, která to samozřejmě pochopila. Raději jsem si vzal pohotově svůj kufr a začal ho tahat po schodech nahoru. Právě teď mám chuť Dabiho uškrtit. Ale Shigarakimu bych se samozřejmě omluvil.

Nestihl jsem si ani vybalit, když do pokoje z koupelny vešel Todoroki jen ve spodním prádle a ručníkem přehozeným přes rameno. Otočil jsem hlavu opačným směrem a předstíral jsem tak, že hledám něco v kufru. Nikdy jsem totiž neřekl, že Todoroki není přitažlivý a nikdy bych to říct nemohl. Své nachové tváře jsem se snažil vrátit do své původní barvy a skutečně se mi to podařilo, když jsem se nedíval na to božské tělo.

,,Jdu do vířivky. Jdeš se mnou?" Cítil jsem na sobě jeho pohled, ale nechtěl jsem se jím nechat znovu rozhodit.

,,A víš, že bych i šel" Odpověděl jsem a letmo ho přejel pohledem, abych se u něj nemusel zastavovat déle, protože pak bych ty oči stoprocentně už neodtrhnul. Raději jsem z kufru vytáhl ručník a rozešel jsem se za ním.

Musel jsem uznat, že to vypadalo opravdu luxusně, stejně jako celý tohle. Rychle jsem se svlékl, cítil jsem na sobě Todoroki chtivý pohled, až mi naskočila husina. Rychle jsem to ze sebe dostal a skočil do té příjemné vody. Todoroki nijak nevyčkával a napodobil mě. Opřel jsem se o okraj a chvíli relaxoval.

,,Jednou takhle skočíš i do mé postele" Smál se Todoroki a připlaval ke mně. Jen jsem na něj vypláznul jazyk a ponořil se pod vodu celý. Jakmile jsem se vynořil, zorientoval jsem se a ďábelsky se na Todorokiho ušklíbl. Stříkl jsem mu vodu do obličeje, čímž jsem mu i kompletně smočil vlasy.

,,Tak tady si chce někdo hrát?" Šibalsky se na mě podíval a skočil na mě. Nestihl jsem se ani nadechnout a už mě topil pod vodou. Snažil jsem se dostat co nejdříve nad hladinu a nadechnout se kyslíku, jenže Todorokiho paže mi v tom zabraňovali.

,,Chceš mě utopit idote?" Sotva mě pustil vyplaval jsem rychle nahoru a konečně se z plných plic nadechl. Todoroki se pobaveně smál. Nedokázal jsem mít dlouho vážný obličej a po chvíli jsem se začal smát také.

,,Chtěl bych udělat úplně něco jiného" Podíval se na mě chtivým pohledem, z něhož se mi rozpalovalo celé tělo. Nasucho jsem polkl a stejně jako jeho pohled i můj sjel k jeho rtem. Tak rád bych je znovu ochutnal. Bylo to neskutečné dilema. Já ho chtěl, on chtěl mě. Oba dva jsme dlouhou dobu nic neměli a dost se to na nás odepisovalo, toužili jsme po dotecích toho druhého. Jenže já chtěl mít jistotu, že mě pak neopustí, že mě nebude mít jen na jeden zářez. Jenže právě teď jsem na to ani nepomyslel. Oba dva nazí, nikde nikdo, jeho sexy tělo a pohled. Hormony převzali vládu nad rozumem, kterým jsem se vždy tak přísně řídil. Možná to bude tím, že po mně vyjel poprvé od doby, co mě Kacchan opustil. Dřív jsem měl vždy špatné svědomí kvůli němu, jenže teď ho mít už nemusím.

,,Tak to udělej" Vydechl jsem mu do rtů, jež jsme od sebe měli sotva pár centimetrů. V tu chvíli se naše rty spojili v dravý polibek. Polibek jsem mu opětoval s větším chtíčem a vzrušením. Natiskl mě na chladnou stěnu vířivky, načež jsem mu do rtů tiše zasténal. Líbali jsme se dravě, drsně. Naše jazyky spolu vedli válku, a rozhodně jsme se od sebe nehodlali jen tak odtrhnout. Kolenem mi zatlačil na rozkrok, načež se mu dostalo dalších stenů, jež jsem mu vypouštěl do úst. Ruce začali putovat po mém těle a sem tam mi přejel přes rozkrok, který lehce zmáčkla. Jestli se mě snaží vzrušit, jde na to sakra dobře, už usem cítil vzrušení postupující mým tělem.

,,Todo-roki..ne...tady" Rty sjel k mému krku, který začal všemožně okousávat a nasávat jemnou kůži. Svou spokojenost jsem mu dával najevo tichými steny.

,,Přiznej si to..chceš to stejně jako já..protože jsi nadržený" Zamumlal mi do krku a následně ho olízl. Měl pravdu. Byl jsem tak nadržený, až hanba.

,,Ve vodě se to dělá špatně..pojďme jinam" V tu chvíli mi rukou přejel hrubě po mém rozkroku a já tlumeně vykřikl. Poté mě chytil za ruku, vytáhl mě ven, hodil přese mne ručník a táhl do našeho společného pokoje.

,,Mám v plánu z tebe vyšukat duši" Hodil mě na postel a zasedl mě. Ještě po mně stékali kapky vody, jež jsem nestihl utřít.

Sám odhodil svůj ručník někam na druhou stranu pokoje.

,,Uvidíme jestli to dokážeš" Todorokimu se vzrušeně zablýskalo v očích. Byla to výzva a Todoroki ji ani v nejmenším nehodlal prohrát.

____________________________________________________

,, Nechci kazit tuhle romantickou chvilku, ale měli bychom to povlečení hodit do pračky" Leželi jsme vedle sebe nazí s pokrývkou, která byla přehozená jen přes naše spodní části těla.

,,To jim jako chceš dát jasný důkaz k tomu, že jsme šukali?" Jsme tu sotva pár hodin, tohle by nesežrali ani náhodou. Navíc bych se vsadil, že ani jeden z nás neví, jak taková pračka vůbec funguje.

,,Vylijeme na to limonádu..ještě mám půlku flašky v batohu" Jen jsem si povzdechl. Jen Todoroki má takovéhle dementní nápady.


Ehmmm..no comment.

S lítostí musím oznámit, že píšu z hrobu..je tu hrozně špatná wifi, kterou chytám poze z hrobek vedle a proto doufám, že se to k vám v průběhu let dostane.


Absolutně nedávám nějakou blbou koronu, online výuky, testy ani cokoliv z těchto vládních výmyslů..nikdo se tím pomalu stejně neřídí, komplikuje a ničí mi to jak můj osobní, tak školní život...

Upřímně se tu ani nechci moc rozepisovat, protože mě v komentářích stejně zabijete za můj úmrtní list, jež je na této knize vypsán,každopádně buďte šetrní...aspoň trochu..


Další kapitola, až se mi opět povede chytit wifi nebo hotspot z vedlejších hrobek..byeee





kerr_ia

Můj Nevlastní BratrWhere stories live. Discover now