7.

3.6K 268 65
                                    

,,Přijedeš tedy?" Je to trochu moc na rychlo, ale nevypadá to, že by mu to vadilo.

,,Nejdřív se zeptej, ale tenhle týden mám čas" Ještě dneska zajdu za Endeavourem.

,,Jasně...nemáš mít náhodou tréninky?" Že by tenhle týden nic neměl? To se mi nijak nezdá.

,,Trenér si může políbil tu jeho velkou zadnici" Protočil Kacchan oči. Jen jsem se zasmál.

,,A co jsi dnes dělal?" Celý den nebyl aktivní, ale dnes by trénink mít neměl.

,,Byl jsem venku s Kirishimou" Jen jsem se usmál. Kacchan moc často ven nechodí, vyjma tréninku a našich společných zábavách, takže jsem Kirimu vděčný, že ho konečně vytáhl ven.
,,A ty?" Usmál jsem se.

,,Byl jsem venku s Natsuovími přáteli, ale neboj, všichni jsou hetero" Usmíval jsem se a on se naopak zamračil. Nemá rád, když vím, nás čím bude přemýšlet.

,,Pak mi o nich řekneš všechny, teď už budu muset končit, zdar" Rozloučil se semnou. Stejně si ty informace nezapamatuje. Tak nějak jsem už tušil, že ani neví, kdo Natsuo je. Nebo respektive, kdo z bratrů.
Líně jsem sen zvedl. Endeavour by měl být zrovna u sebe v pracovně. Scházel jsem schody a nechtěně nohu položil o schod níž. Pak jsem ležel a tvrdě přistál na podlaze. Já věděl, že se to jednou stane.

,,Ty jsi spadnul?" Uslyšel jsem Todorokiho vychechtaný hlas.

,,Ne, jen jsem zaútočil na podlahu a ta svině se bránila" Oklepal jsem si oblečení.

,,Jo, jasně...kam máš namířeno?" Ptal se jakoby nic. Další z jeho manipulací?

,,Tam, kam ty ne" Otočil jsem se a pokračoval. Uslyšel jsem za sebou kroky.

,,Tak já tě doprovodím" Ani jsem se nenamáhal mu odpovídat, jelikož jsem už předem věděl, že je to zbytečné. Zastavil jsem před dveřmi do Endeavourovi pracovny a Todoroki se na mě zmateně podíval. Ušklíbl jsem se.

Zaklepal jsem. Uslyšel jsem tiché 'dále' a pomalu otevřel dveře. Endeavour seděl na velké černé kožené židli a v ruce držel propisku. Nejspíš zrovna vyplňoval nějaké papíry. Okamžitě jsem zavřel, aby sem nešel Todoroki. O to vážně nestojím.

,,To jsi ty. Potřebuješ něco?" Působí na mě příjemným dojmem.

,,Chtěl jsem se vás zeptat, zda by tedy mohl přijet můj přítel na tento týden" Usmál se na mě a od kýval hlavou.

,,Řekl jsem, že může přijet. Navíc jsou prázdniny, takže toho musíte ještě využít." Tak nějak jsem už předem věděl, že to klapne, ale i přesto jsem měl velkou radost.

,,Děkuji vám moc" Uklonil jsem se a chtěl jsem odejít.

,,Odteď bydlíme pod jednou střechou, takže mi tykej hochu" Je to nezvyk a divné mu tykat. Nějaký čas si na to budu muset zvykat. Jen jsem se usmál a přikývl, na souhlas.
Čekal tam Todoroki, jen jsem dal oči v sloup a dělal, že ho nevidím.

,,Poslyš, půjdeme k tobě nebo ke mně?" Bože, už zase ty jeho nesnesitelné narážky.

,,Oboje. Každý k sobě!" Zrychlil jsem krok, ale zatímco já nohama kmital, on udělal dlouhý krok a byl stále vedle mně.
Nesnáším lidi, co jsou vysoký, vždycky jsem oproti nim, jako trpaslík.

,,Fajn, takže ke mně" Chytil mě za ruku a táhnul mě za sebou. Připadal jsem si jako hadrová panenka. Zavřel dveře a pro jistou je zamknul, klíč položil nahoru na skříň, kam jsem pochopitelně nedosáhnul.
Shodil mě na postel a stáhnul si triko a kraťasy, pak s žuchnutím dopadl na matraci vedle mě.
Chytil mě za bok a přimáčkl si mě k sobě, chtěl jsem se mu vykroutit, ale to je nemožné.
S povzdechem jsem to tedy vzdal.

,,Tak je hodný kluk, to si zaslouží odměnu" To se mnou zachází, jako se psem!? Počkat odměnu?
Než jsem se stihl zeptat, co tím myslel, políbil mě že zadu na krk.
Kousl jsem se do rtu, abych nevydal žádnou hlásku. Nebudu lhát, je mi to příjemné, ale od něj se nenechám jen tak dostat.

,,Dneska jsem unavený, takže nic nebude, ale příště ti to vynahradím" Zašeptal mi do ucha. Vyskočila mi husí kůže, když jeho teplý dech dopadl na mojí studenou kůži.

,,Nemám zájem o žádné příště" Todoroki se uchechtl a zabořil mi hlavu do krku. Zavrtěl jsem se. Cítil jsem se strašně nesvůj, jelikož jsem takto spával s Kacchanem a tohle mi připadalo jako naprostá zrada. Hnusil se mi ten pocit provinění, ačkoliv to bylo jen pouhé objímání ve spaní. Zničené jsem si povzdechl. Proč já?
Nemohl jsem usnout, protože jsem se bál, že Todoroki něco vymyslí, že tohle celé je jen lest, navíc mě zneklidňovalo i to, že tu ležel pouze v boxerkách. Jenže po dnešku mě prostě únava přepadla neskutečně rychle a já s námahou držel víčka otevřená. Nakonec jsem si tedy zkusil přestavit, že ležím s Kacchanem v posteli a že to jsou jeho ruce, které mě objímají. Nebylo to nijak těžké a tak jsem co nevidět usnul.
______________________________________________

Chtěl jsem se otočit, ale drželi mě něčí ruce. Pomalu jsem otevřel oči a chvíli si zvykal na světlo, jež prosvítalo do Todorokiho pokoje. I ve spánku má pevný stisk. Opatrně jsem se otočil směrem k němu.
Ve spánku vypadá tam nevině a roztomile. Rychle jsem zatřásl hlavou. Jenom ve spánku, to je Kacchan taky roztomilý. Todorokiho stisk spevnil a přimáčkl si mě víc k sobě, čímž měl hlavu na mé hrudi a začal se mračit. Že by se mu něco zdálo? Zvedl jsem ruku a pohladil ho ve vlasech. Cítil jsem, jak se uvolňuje, podíval jsem se mu do tváře a Todoroki se něžně usmál. Byl to spíše takový sladko-roztomilý úsměv.
Využil jsem toho a vymanil se z jeho teď už volného objetí a zvedl se. Vzal jsem židli a přišoupl jsem si jí ke skříni, opatrně jsem na ni vlezl a když jsem slézal, třímal jsem v ruce klíč.
Potichu jsem odemkl a tiše se vypařil ven. Ve svém pokoji jsem zamířil rovnou k šatníku a vytáhl nějaké mé oblečení a zamířil jsem do koupelny. Dal jsem si rychlou sprchu, vyčistil si zuby a učesal. Dnes jsem se vzbudil poměrně brzy, možná kvůli Todorokiho přítomnosti. Je zrovna osm hodin ráno. Pak to ve mně hrklo...

Dnes přijede Kacchan!

Najednou jsem měl tu nejlepší náladu od doby, co jsem tady. Konečně setřesu Todorokiho, jelikož kdyby se ke mně přiblížil, Kacchan by ho asi zabil.
S úsměvem na tváři jsem zamířil dolů na snídani.

Ohayo...
Dnes jsem kapitolu vydala na čas... xd
Dnes mi je poměrně lépe, takže mám chuť k psaní.
Jste zvědaví, jak spolu bude celý týden Todoroki a Kacchan bydlet? Bude se Todoroki, jak doufá Midoriya opravdu držet dál? To nepovím...xd

Chci se také zeptat, zda by tu někdo chtěl i povídku na Kiribaku? Můj druhý nejoblíbenější ship... <3

Sayonara



_kerria_

Můj Nevlastní BratrWhere stories live. Discover now