Hoofdstuk 34 - Harry

2.6K 163 20
                                    

Ik voelde met mijn hand in mijn zak en zocht naar de verstopte huis sleutel. Louis zou al thuis zijn maar ik wilde hem graag verassen zodat ik hem kon vertellen dat het uit was met Mayke.

Ik vind mijn sleutel en open de deur voorzichtig waarna ik hem achter me dicht doe. Ik sluip het stille huis binnen en hang mijn jas op. "Louis?" Mompel ik uitdagend. "Waar ben je?" Geen reactie. 

Ik haal mijn schouders op en loop de woonkamer in. De openhaard staat aan waardoor de sfeer in het huis wat gezelliger word. Ik verwarm mijn handen en adem langzaam uit. "Louis?" Vraag ik nogmaals, maar helaas weer geen reactie. 

Weer haal ik mijn schouders op en schop ik mijn schoenen uit. Ik loop de gang in en loop richting de keuken. Ik spring op van de pijn en grijp mijn voet vast. "Godverdomme, wie heeft er nou weer iets kapot gegooid en het niet opgeruimd, fucking kut zooi." Ik haal mijn voet omhoog en langzaam maar zeker trek ik er een stuk glas uit. 

"Louis, wat the fuck heb je uitgespookt." Mompel ik, maar nog steeds geen reactie. In tegenstelling tot dat hoor ik een zacht gesnik. Ik 'spits mijn oren' en sluip de keuken verder in. Het gesnik en de glas scherven worden erger. Ik loop om het keuken eiland heen en vind Louis huilend op de grond.

Mijn hart stopt.

"H-het spijt me, Harry.. I-Ik ben een mislukkeling." Mompelt hij zachtjes.

Mijn hart breekt.

De vloer en de scherven waar hij in zit zijn rood door het bloed.

Mijn handen trillen en ik sla mijn rechterhand voor mijn mond. "H-Harry.." Mompelt hij huilend.

Ik trek de glas scherf die hij opnieuw in zijn pols probeert te drukken, uit zijn hand en gooi het tegen de muur waar een veeg van bloed achterblijft. 

Ik trek Louis overeind en laat hem los. "BEN JE HELEMAAL GEK GEWORDEN!?" Schreeuw ik, terwijl ik probeer niet in tranen uit te barsten, wat opzich vreselijk moeilijk is. 

"J-Ja.. Waarom houd ik van jou? Jij bent een vieze verkrachter." Zegt Louis. "Waarom houd ik van jou Harry?" 

Ik haal mijn schouders op en wrijf met mijn handen door mijn haar.

Calum.

"Het is niet wat het lijkt.." Mompel ik. Godverdomme die vieze klootzak. 

"je zou het nooit meer doen Louis, je had het me beloofd." Spit ik uit. Louis duwt me weg nadat ik een doek op zijn arm probeer te leggen. 

Toen pas drong het tot me door, Hij sneed zich dankzij mij. Dankzij iets wat ik niet gedaan heb. 

Ik heb Mali-koa niet verkracht, ik heb haar helemaal nooit aangeraakt. 

"Louis je had het me beloofd." Fluister ik.

Eindelijk laat Louis het toe en druk ik een doek op zijn wonden. Hij breekt. 

"Niet naar mijn moeder gaan asjeblieft, asjeblieft." Zegt hij tussen het snikken door. "Het spijt me Louis." Mompel ik.

Mali-koa ging vreemd, en ik maakte het uit. Dat die hoer daar boos om werd en zo'n verschrikkelijke leugen tegen Calum moest vertellen om mij terug te pakken is een teken van eigenwaarde, trots. Iets was ze nooit had moeten zijn, iets wat ik nooit had moeten zijn. 

-

Louis sliep, als een half uur. Ik had hem nadat ik hem het hele verhaal had verteld en zijn wonden had verzorgd op bed gelegd. Ik had hem nog even in slaap gekeken en daarna liep ik zwijgend naar beneden. 

Johannah en Des waren ondertussen al thuis, nietsvermoedend zaten ze in de keuken. Ik had alles ondertussen al opgeruimd en het bloed weggeveegd. 

"Harry." Riep mijn vader vanuit de keuken. Ik stond op van de bank en schuifelde de keuken in. 

"is er iets?" Mompelt hij. Ik zucht en kijk naar Johannah. Hij had het beloofd.

"Jo? Kan ik even met je praten?" Mijn vader keek verbaasd op en liep de keuken uit om ons wat privacy te geven. "Wat is er jongen? Gefeliciteerd trouwens, ben wel een beetje voorzichtig met mijn jongen, hij is nogal.. Uhm.. Kwetsbaar." Ik knik en druk mijn handen in elkaar. 

"Ik moet je wat vertellen, over Louis." Jo kijkt verbaasd op en knikt. "Is er iets?" Ik knik terug.

"Hij heeft iets voor je verborgen gehouden, al een hele lange tijd. Ik ben de enige die het weet, en ik vind dat jij het ook hoort te weten." Ik zie de angst in Jo haar ogen. "Harry wat is er?" Mompelt ze. 

"Louis.. Snijd zich." Fluister ik.

---

Sorry dat ik zo lang niet gepost heb ^^.

Had het super druk met een challange, en met school en etc. 

Dus hoop dat ik het goed maak met deze cliffhanger en met dit klote hoofdstuk bc DRAMA ALL THA WAYY.

The Q&A komt zo snel mogelijk, hope you enjoyeddd. 

Vote & Comment. 

x

Drown •Larry Stylinson• Dutch (on hold)Where stories live. Discover now