Hoofdstuk 6 - Harry

3.3K 170 25
                                    

Ik open langzaam mijn ogen en voelde verschrikkelijke steken in mijn hoofd. Een kater noemen ze dat, ik was het wel gewend, maar toch is het elke keer weer verschrikkelijk. Ik rek me zachtjes uit en merk dat ik niet alleen in bed lig, oh ja, vergeten.. Ik was de nacht ook niet alleen in gegaan.

Ik kijk naar het prille, naakte lichaam van het meisje en probeer me haar naam te herinneren. Was het Kathy? Nee dat was die brunette van vorige week. Cameron dan? Nee dat kan ook al niet, die was hier twee dagen geleden. Wat maakt het ook uit, ik stuur haar zo toch wel weer naar huis.

Ik kom omhoog uit bed en raap mijn boxer van de vloer af. Ik trek hem aan en loop met een zwaar hoofd naar de kast. ik trek er een zwarte broek uit die is gescheurd op de knieën, en een zwart shirt. Ik voelde me somber vandaag, ik weet niet waarom, maar het gevoel zat me vandaag gewoon niet lekker.

"Hee Harry." Ik draai me om terwijl ik een hand door mijn haar haal. Het geblondeerde meisje staat met haar ondergoed en enkel een vest voor me. "hee, uhmm.." Ze begint te lachen waardoor ik haar vragend aan kijk. "Diana." Fluistert ze als ze dichterbij komt en haar lippen op mijn nek plaatst. "Ja ehh, Diana.. Het word tijd dat je naar huis gaat, ik moet zo naar school en uhh, je bent mijn type niet." Ze kijkt verbaasd op en raapt haar kleren van de grond af. "klootzak." Mompelt ze waardoor ik moeite heb om mijn lach in te houden. Ze verlaat de kamer vloekend en ik rek me langzaam uit.

Ik loop de kamer rond en merk dat het bed leeg is, ow ja, die rat. Hij is niet meer terug gekomen vannacht, dat heb ik dan toch weer even goed geregeld. Ik trek mijn bruine laarsjes aan en loop de trap naar beneden.

Mijn vader had ons gisteravond tijdens het eten verteld dat ze er deze ochtend niet zouden zijn. Dat betekende dus dat ik en Louis alleen zouden zijn, ratten kop.

Als ik beneden kom zie ik Louis op de bank liggen, hij slaapt. Zal ik hem wakker maken voor school? Ach jezus Harry dat je daar überhaupt over nadenkt, natuurlijk maak je hem niet wakker, die klootzak verdient het gewoon om op zijn eerste dag te laat te komen, ik walg van hem. Ik loop naar de keuken en pak mijn rugzak. ik sluip het huis uit en stap in mijn auto.

Langzaam haal ik het zakje wiet uit mijn zak en maak snel en rommelig een jointje die ik aansteek en waarvan ik een diepe hijs neem. Ik voel hoe mijn hoofd eindelijk tot rust komt en hoe ik lichtelijk weg zweef. Ik stop de sleutel in het contact en start de auto terwijl ik langzaam de oprit afrijd richting school. Om de 2 minuten neem ik een nieuwe hijs zodat ik voor even vergeet wie ik zelf ben, meestal is dat negatief waardoor ik me niet meer kan inhouden.

-----------
Ik open de deuren van de school en loop de gangen in. Af en toe geef ik een dodelijke blik aan de eerste jaars die daarna bang wegrennen. Heerlijk, de geur van pure angst. Ik loop naar mijn kluisje en open hem terwijl ik de helft van mijn boeken erin pleur.

"Hee hazza!" De stekende pijn door de platte hand in mijn nek doet me opspringen. "Zayn jezus man, die krijg je terug." Hij lacht terwijl ik hem hard duw. Ik gooi mijn kluisje dicht en loop langs hem richting Engels. "Hoe was het met die chick gisteravond?" Ik haal mijn schouders op. "Als ik eerlijk moet zijn heb ik nog nooit zulke slechte seks gehad in mijn hele leven." Ik hoor hoe Zayn in de lach schiet. "Er is een nieuwe chick in onze klas, misschien iets voor jou?" Ik haal mijn schouders nogmaals op. "Daar zullen we zo achter komen." Mompel ik.

Na twee saaie lesuren Engels hebben we nu pauze. Ik loop samen met Zayn naar ons kluisje terwijl er een brug pieper voor onze neus komt staan. Zayn duwt hem opzij waardoor hij hard tegen de kluisjes vliegt. Ik begin hard te lachen en beuk Zayn. "Dus wat vond je van die chick, wat was haar naam ook al weer?" Ik begin te lachen terwijl ik mijn kluisje open maak. "Mayke volgens mij, en ja, ik weet het niet.. Ze is lekker, en haar lichaam is meer dan perfect, maar ja, ik zal haar beter moeten leren kennen." Zayn slaat me tegen mijn hoofd. "Sinds wanneer wil jij mensen beter leren kennen?" Ik haal mijn schouders op en gooi mijn kluisje dicht.

"Hoe was het eigenlijk afgelopen met die vriendin van je vader?" Ik voel hoe de irritatie zich opbouwt. "Oh ja en haar zoon." Wrijft Zayn het er nog meer in. Hij is mijn beste vriend, al sinds de basisschool. Maar soms.. Oeh soms haalt hij het bloed onder mijn nagels vandaan.

"Daar zul je hem hebben." Ik wijs naar Louis die de gang in komt rennen en naast Zayn's kluisje de zijne open maakt. "Wat een homo." Zegt Zayn, ik schiet in de lach maar probeer zo stil mogelijk te zijn zodat hij niet door heeft dat we achter hem staan. "let op." Fluistert Zayn. Hij loopt naar Louis toe en duwt hem. "Hee rat." Roep ik vanuit de verte. Louis draait zich om en ik zie de angst in zijn ogen, en god.. Ik geniet ervan.

Zayn duwt hem harder tegen de kluisjes en gaat met zijn gezicht dicht bij die van hem. "Ben je een beetje bang? Dan ben je bij Styles en Malik zeker goed." Ik duw Zayn weg en pak Louis bij zijn kraag vast. "Dit verdien je, rat." Zeg ik voor dat ik mijn vuist klaar hou voor actie. Hij perst zijn lippen dicht en houd zijn ogen strak dicht gedrukt. En op dat moment voel ik de kans en haal ik met al mijn kracht uit.

-

De mensen die hoofdstuk 5 en 7 niet kunnen zien, kunnen die dat zeggen?

Drown •Larry Stylinson• Dutch (on hold)Where stories live. Discover now