Hoofdstuk 14 - Harry

3K 171 31
                                    

Ik loop half struikelend de trap naar beneden. Waarom moest Louis me net zo diep in mijn ogen aankijken met zijn mooie blauwe ogen. Ach jakkes, Harry, hoor eens wat je denkt. Als ik de trap afstap merk ik gelijk dat Louis me volgt.

"Waar-" Hij kapt me gelijk af. "Keuken, ik moet nog huiswerk maken." Mompelt hij. Ik knik en draai me naar hem om terwijl ik nog een laatste blik werp op zijn nieuwe uiterlijk. Hij ziet er, ik weet niet hoe ik het moet zeggen, knap uit? Ik schud mijn hoofd en loop naar de deur als ik de bel hoor gaan.

Ik open de deur en Mayke verschijnt lachend in de deuropening. "Hey." Fluistert ze. Ik glimlach en trek haar aan haar hand zachtjes het huis binnen zodat de deur dicht kan en de kou niet binnen komt. "Hier, geef me je jas maar." Ik help haar met haar jas en hang hem aan de kapstok, ik ben nog nooit zo'n gentleman geweest.

"Wil je in de woonkamer zitten, mijn ouders zijn niet thuis.." Ze knikt vriendelijk en samen lopen we naar de woonkamer waar ik op de bank plof. Opeens hoor ik luide muziek aan gaan die ook gelijk weer uit gaat. "Wat was dat?" Vraagt Mayke. Ik haal mijn schouders op en glimlach. "Geen idee." Mompel ik, zelf wetend dat het Louis is die weer eens onhandig moet doen, godverdomme.

"Wat wil je doen Harry?" Ik haal mijn schouders opnieuw op en leg mijn hand op haar been. "Wat jij wil, prinsess." Ze begint te blozen en legt haar hand op de mijne. Ik hoor een luid gekucht uit de keuken komen en zucht. "Ik weet toch echt zeker dat er hier nog iemand is." Zegt ze sarcastisch, ik kan het niet verbergen, ze zal er toch wel achter komen. "Ja, Louis." Fluister ik. "Louis? Wat doet hij nou hier? Ik dacht dat jullie elkaar niet mochten?" Ik knik en sla mijn arm om haar schouder. "Klopt, maar zijn moeder en mijn vader mochten elkaar wel heel erg graag. Hij woont hier." Een glimlach ontstaat op haar gezicht en ik zucht. Ze staat op en rent als een speer naar de keuken.

"Louis! Hey!" Hoor ik haar roepen. Louis mompelt wat, iets dat ik vanaf hier niet kan verstaan. "Ik wist helemaal niet dat jij en Ha-" Ik word afgekapt door mijn telefoon die afgaat en neem hem snel op.

"Hey, hazza, met Zayn." Ik zucht en schraap mijn keel. "Hey Zayn, je weet dat ik met Mayke ben nu, en eigenlijk geen tijd voor je heb?" Ik hoor hoe hij hard begint te lachen. "Ja, weet ik, maar ik moest je even snel wat vragen." Ik probeer me te concentreren op Zayn, maar het gelach uit de keuken irriteert me. "Ja." Mompel ik snel. "We zijn morgen vrij, weet je wel. Heb je zin om wat te gaan doen?" Ik denk even goed na, nee.. "Nee, sorry, ik was eigenlijk al van plan om iets anders te doen." Fluister ik. "Oh, wat dan?" Nou beste Zayn, ik wilde morgenavond samen met Louis uitgaan om hem les 3 te geven, en daarom kan ik dus niks met je doen. Nee natuurlijk vertel ik hem de waarheid niet. Gelukkig was ik goed in smoesjes.

"Ik had mijn vader belooft om hem te helpen met de auto, hij is kapot en ja, ik weet nogal wat van auto's." Bedenk ik snel. "Sinds wanneer doe jij wat met je vader." Ik zucht. "Doei Zayn." En ik hang op.

Het gelach in de keuken word steeds harder waardoor de jaloezie in mijn lichaam zich begint op te borrelen. Mayke is van mij.

Ik storm de keuken binnen en zie dat Mayke en Louis samen wat aan het tekenen zijn. "Ik zat op je te wachten, Mayke." Zeg ik zo beheersend mogelijk. Ze kijkt verbaasd op en knikt. "Ow ja, sorry, Louis was me wat leuks-" Ik kap haar af. "Die rat was helemaal niks leuks aan het doen." Ik keer me naar hem. "Ik zei dat je ons met rust moest laten." Spit ik uit. Louis kijkt geschrokken op en slikt. "Het was mijn fout!" Mayke gooit haar handen in de lucht waardoor ik lach.

De verleiding was groot, ze kwam tegenover me staan en kijk nog even naar wat Louis aan het doen was. Maar man, de verleiding was groot. Ik druk mijn lippen stevig tegen de haare aan en voel hoe haar zachte lippen even moeten wennen. Uiteindelijk laat ze het toe.

Terwijl haar tong langzaam naar binnen glijd, open ik mijn ogen en kijk ik hoe Louis ons jalours aan kijkt, moest hij eens weten hoe goed deze chick kon zoenen.

Drown •Larry Stylinson• Dutch (on hold)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon