Hoofdstuk 16 - harry

3.3K 175 56
                                    

Ik sta voor de spiegel en trek de kraag van mijn blouse recht. Blouse over blouse, dat had ik bedacht, en niemand mag dat van me na doen.

Ik kijk even om en zie dat Louis bezig is met zijn haar. Ik schiet in de lach en ga voor hem staan. "Rat." Hij kijkt geschrokken op. Ik haal mijn handen door zijn haar waardoor het goed zit. "Beter.." Mompel ik. Hij knikt, twijfelend. "Zullen we gaan?" Vraag ik lachend. "Uhm, oke." Mompelt hij.

Ik stap mijn kamer uit en loop de trap naar beneden waar ik mijn vader en Johannah negeer. "Doei mam." Hoor ik Louis zeggen. "Doei lou, pas je op?" Vraagt ze, bezorgd. "Ja mam, Harry is er toch bij." Mompelt hij, ik tover een glimlach op mijn gezicht, hij voelt zich veilig bij me, wat schattig. "Daarom juist, het komt door Harry." Fluistert ze, hopend dat ik het niet hoor. Maar dat doe ik wel en ik word er boos van. "Er is niks mis met hem." Komt Louis voor me op, weer lach ik.

We lopen samen het huis uit en stappen mijn auto in. Louis heeft moeite met de gordel. Ik buig me over hem heen en pak de gordel van hem over waarna ik hem in het slot doe. "Graag gedaan LouLou." Zeg ik met een moeder stem. Hij lacht en kijkt in de achteruit spiegel.

-

We lopen de luidde discotheek binnen. Louis kijkt wat verdacht om zich heen, waarvan ik in de lach schiet. "Ben je nog nooit uit geweest of zo?" Zeg ik terwijl ik zwaai naar twee meisjes in korte rokjes aan de bar. "uh nee." Hij kijkt vol walging naar de meisjes. Ik
pak hem bij zijn pols vast en trek hem naar een hoekje van de club, waar wij niemand zien, en waar niemand ons ziet. "Oke les 3!" Schreeuw ik bijna. Louis bijt op zijn lip. Schattig.

"Wat is les 3?" Roept hij terug, de muziek doet pijn aan mijn oren, ik hou niet van deze muziek, maar dat hoeft Louis niet te weten. "Je gaat zometeen een meisje pakken, je zoent haar, en ik wil dat je haar mee naar huis neemt. Kom op, Louis, een beetje zoenen is altijd fijn." Weer bijt hij op zijn lip, maar dit keer is het meer schamend.

"Wat?" Mompel ik in zijn oor. Hij kijkt geschrokken op. "Ik uhh.." Begint hij, maar ik kap hem af, ik heb hem wel door. "Nee, dat meen je niet.." Roep ik. "Wat?" Vraagt hij. "Je hebt je eerste kus nog nooit gehad!" Zeg ik lachend. Hij word rood waarvan ik moet giechelen.

Ik aarzel niet en leg mijn handen op zijn wangen waarna ik mijn lippen snel op die van hem druk. Ik laat hem los en kijk raar op. Mijn buik steekt als ik Louis weer aankijk. Waarom steekt hij? Ik ken dit gevoel niet, het is irritant. Waarom voel ik dit?

Ik maak me er niet al te druk om en lach weer. "Zo, nu heb je je eerste kus gehad, nu pak je een meisje en zoen je haar." Louis knikt stom verbaasd en loopt van me weg.

Ik kijk hoe hij bij een meisje gaat staan en voel een schok van jaloezie in mijn lichaam. Waarom ben ik nou zo jaloers? Ik twijfel maar probeer alle gedachtes uit mijn hoofd te zetten, ik wilde hem gewoon helpen, het betekend niks. Ik ben ook niet jaloers.

Ik schrik als Louis opeens een meisje zoent. Ik slik hard en kijk weg. "Hee lekkerding." Een meisje met lang blond haar en een zwart jurkje staat naast me. "Zullen we zoenen?" Ik kijk haar vol walging aan en duw haar aan de kant. "ga weg hoer." Ik kijk nog even naar Louis die aan het zoenen is met dat vreselijke meisje en ren als een gek de club uit, richting mijn auto.

Ik ga zitten en doe de deur dicht. Ik ga met mijn hoofd op het stuur liggen en wrijf door mijn haar. Harry doe normaal, kom op doe normaal. Je haat die rat, doe normaal. Ik probeer mijn gedachten ergens anders op te richten. Maar als ik omhoog kom en in de spiegel kijk, zijn mijn lippen het eerste wat me opvalt, en gelijk denk ik terug aan net. Wat was dat?

Drown •Larry Stylinson• Dutch (on hold)Where stories live. Discover now