Hoofdstuk 18 - Harry

3.6K 179 67
                                    

-hoofdstuk bevat smut. -

"Nu nog een vriendin vinden om de rest mee uit te vogelen, want ik kan je niet verder helpen." Lach ik. Louis komt overeind van zijn bed en kijkt me aan. Zijn blik brand door mijn ziel heen waardoor ik het gevoel heb dat hij me kan aflezen. "Misschien wel." Fluistert hij. Ik kijk hem verbaasd aan en schrik een beetje als hij opstaat en mijn kant op loopt. "W-wat bedoel je?" Mompel ik, struikelend over mijn woorden. "Daar zul je zo achter komen." Fluistert hij in mijn oor waardoor de haren in mijn nek overeind komen te staan. Hij plaatst zijn lippen in mijn nek en omdat we dit eerder geoefend hadden, kon hij mijn sweet spot gelijk vinden. "F-fuck, Louis. Je hebt jezelf al bewezen hoor." Kreun ik uit. Maar Louis stopt niet, in tegenstelling zelfs. Hij komt bovenop me zitten en duwt me zachtjes naar beneden.

Hij verlaat met zijn lippen mijn nek en bijt op zijn lip terwijk hij me aankijkt met zijn helder blauwe ogen, die soms wat afwijken naar groen. Zijn handen gaan via mijn naakte bovenlichaam naar de elastieke banden van mijn boxer waardoor ik rood word. "Louis.. W-wat ga je doen?" Mompel ik, voor zover ik de kracht heb om nog te reageren, hij maakt me gek. Louis reageert niet, het enige wat hij doet is lachen en af en toe aan de elastiek van mijn boxer trekken. "Wil je me verder helpen?" Fluistert hij tegen mijn lippen aan, ze zijn nog geen centimeter van de mijne af. Ik knik, twijfelend. "Ontmaagd me." Zegt hij. Ik voel hoe er een bobbel in mijn boxer ontstaat waar Louis zachtjes tegenaan drukt met zijn onderlichaam, ik slik.

Niet veel later drukt hij zijn lippen hardhandig op de mijne, ik heb geen idee wat er aan de hand is maar ik geniet ervan. Zijn snelle handbewegingen maken zich opnieuw een weg naar mijn boxer waarna hij er met zijn hand zachtjes in glipt. Ik kreun als hij met zijn koude vingers mijn lengte aan raakt en ik voel hoe Louis tegen mijn lippen aan grijnst. "Kom op Harry, je kunt wel beter." Fluistert hij als hij de kus even onderbreekt en naar mijn bobbel kijkt. Als snel neemt hij mijn lengte in zijn handen en begint hij er zachtjes mee te spelen. "Niet zo verlegen zijn." Mompelt hij. Ik slik nog harder dan eerder en langzaam rollen de kreunen mijn mond uit. Ik probeer me zo stil mogelijk te houden, maar wat Louis met me doet, man het voelt zo goed.

Louis gaat steeds harder met zijn handen waardoor ik moeite heb met ademen. Hij bijt op zijn lip terwijl hij af en toe kijkt naar hoe hij mijn lengte bespeeld. Ik voel mijn hoogte punt aankomen en span mijn hele lichaam aan. "Ik weet wel dat je voor mij wil komen, Harold."

En dan schrik ik wakker.

Ik haal mijn hand door mijn bezweten haar en kom met alle kracht in mijn lichaam overeind. Ik voel hoe het bed nat is, en niet alleen door mijn zweet. Ik sta snel op en veeg het, witte spul, met een handdoek van mijn bed af waarna ik gauw mijn boxer verwissel. Ik kijk naar Louis die vredig ligt te slapen en adem diep in en -uit. Ik weet wel dat je voor mij wil komen, Harold. De woorden spoken als eisen door mijn hoofd, elke keer als ik naar Louis kijk.

Ik ren naar de badkamer en doe de deur achter me op slot. Ik open de kraan en gauw een hand vol met water in mijn gezicht waarna ik het er even goed doorheen wrijf. Ik kijk naar mezelf in de spiegel en merk nu pas hoe rood ik eigenlijk ben.

What the fuck was dat? Waarom droomde ik over Louis, en waarom droomde ik over Louis die net een krolse kat was, wat zeg ik, een tijger. Waarom droom ik over sex met een jongen, met een rat. En waarom genoot ik ervan?

Ik pak een handdoek en veeg mijn gezicht schoon. Zal ik gaan douchen nu? Nee ik wil niet dat Louis wakker word en me zo ziet, ik doe het morgen vroeg wel.

Ik hou mijn handen achter mijn hoofd en loop rondjes door de badkamer, totdat ik besluit om terug naar mijn bed te gaan.

Ik stap onder de dekens en knijp mijn ogen stijf dicht. Ik weet wel dat je voor me wil komen, Harold. Ik open mijn ogen en staar naar het plafond. Ik weet wel dat je voor me wil komen, Harold.

Dat wil ik inderdaad, Louis.

Drown •Larry Stylinson• Dutch (on hold)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu