hoofdstuk 44 - Harry

2.4K 168 35
                                    

"....dus ik zei toen tegen haar, no way! Want kom op dat doe je toch niet? Je gaat toch niet zomaar iemands baan afpakken..-" Ik glimlach naar Johannah maar volg verder niks meer van wat er word gezegd. Alles waar ik aan kan denken is niet hier bij me, waarom is hij niet hier?

"Het spijt me maar zouden jullie me even alleen kunnen laten? Heel even maar. Ik wil wat nadenken." Johannah en Des knikken en staan samen op. "Dan eh.. zien we je zo wel weer? Hou je taai." Des zwaait en ik lacht. "Komt goed.." fluister ik.

Ik sluit mijn ogen en probeer mijn rust te vinden.

"Zayn, Louis, wat doen jullie?" Mompel ik met alle kracht die mijn lichaam me toelaat.

De gestalte die zich tot Zayn vormde laat Louis los en kijkt me lachend aan. "Hey Hazzman!" Ik schud mijn hoofd en negeer Zayn die duidelijk gedronken heeft. Dan kijk ik naar Louis, hij staat stil en staart over mijn schouder, in het niets.

Weer schud ik mijn hoofd.

"Waarom.." Mompel ik. Zayn komt naar me toe en klopt me op mijn schouder. "Nou Harry, dat kan ik je zo vertellen-" Ik luisterde niet naar Zayn's dronken geratel, het enige wat me boeide was Louis. Hij toont geen emotie, niet eens een sprankje.

"Laat maar." Mompel ik waarna ik Zayn weg duw en hij met een klap op de grond beland. "Ho is." Schreeuwt hij, ik geef hem een dodelijke blik en kijk naar Louis.

"Dit Louis, dit had ik nooit van jou verwacht. Vies is het, ranzig." Ik schud mijn hoofd nogmaals en ren langs hem het steegje uit, zonder terug te kijken.

Ik schrik wakker. Het zweet op mijn rug drupt langzaam het dekbed op. Mijn hoofd steeks en langzaam beginnen er van allerlei gedachtes binnen te stromen. Zou het echt zijn? Zouden het herinneringen zijn? Alles komt terug, het gesprek met pap en Johannah, het gevecht met calum, calum die weet dat ik gay ben, zayn... alles.

"PAP!" Roep ik zo hard als ik man terwijl ik probeer omhoog te komen. Des stormt de kamer binnen en haalt gerustgesteld adem als hij ziet dat ik oké ben.

"Harry jongen, wat is er? Je laat me schrikken." Ik veeg het zweet van mijn voorhoofd af en kijk hem geschrokken aan. "Heb ik het je verteld? Heb ik het jou en Johannah verteld?" Hij kijk me verward aan. "Wat?" Ik schud mijn hoofd. "Dat ik en Louis..."

"Gay zijn? Ja dat heb je verteld. Herriner je dat niet meer dan? Harry maak je er niet zo druk om, we zijn blij voor jullie." Ik voel hoe mijn borstkast word opengesneden met een groot zwaar kapmes, hoe mijn ribben worden gebroken en hoe mijn hart er langzaam en secuur word uitgesneden. Louis heeft een ander. Louis is met Zayn. Het komt allemaal terug. Calum weet het. Mijn leven is over.

Mijn leven is.. over...

Tik. Tak. Tik. Tak. Tik. Tak. Boem.

"Harry?"

Stilte.

"Harry? Aarde aan Harry?"

"Louis?"

"Haaaryyy? Word nou eens wakker.."

"Louis ben jij dat?"

"Volgens mij word hij wakker. Kijk hij word wakker."

"Hey jongen, je was even weg. Ben je oké?" Een fel licht schijnt door mijn oogleden.

"Louis? Waar is Louis?"

"Geen idee. Niet hier in ieder geval. Harry hoor je me?" Zwaar. De stem is zwaar.

"Ja.."

"Goedzo. Kun je me ook zien?"

"Nee.."

"Shit, hey dokter kunt u even komen? Je bent weg gevallen Harry, maar rustig aan.. het komt goed. Waar dacht je aan?"

"Louis."

"Hey ja dokter schiet eens op, wat een slome boel jezus."

"Ik dacht aan Louis."

"Ik weet niet waar hij is Harry."

"En Zayn, Louis heeft me bedrogen.. Mijn hart gestolen en niet teruggeven."

"Wat bedoel je Harry?"

"Louis.."

"Godverdomme dokter schiet eens op het gaat niet goed met hem dit gaat niet goed komen."

Tik. Tak. Tik. Tak.

"Nee nee asjeblieft niet opnieuw! Louis doe me dit niet aan."

"Ik ben het, je vader. Louis is hier niet. Ik weet niet waar hij is."

Tik. Tak. Tik. Tak. Tik. Tak.

"Ja waarom duurde dat zo lang? Mijn zoon heeft paniek aanvallen. Hij heeft dit ooit eerder gehad. Toen hij jong was.. het is een lang verhaal maar..- Harry blijf bij ons, niet weggaan."

"Louis.."

Tik. Tak. Tik. Tak.

"DOE DAN IETS!!"

Tik. Tak. Tik. Tak. Boem.

-----

Sorry voor de slome updates, we hebben bijna examens en daarna beloven we zo veeeel mogelijk te schrijven. Hope u enjoyed it!


Drown •Larry Stylinson• Dutch (on hold)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora