Hoofdstuk 22 - Harry

2.9K 178 26
                                    

"Nou??" Dringt Gemma aan. Ik slik, zal ik haar vertellen wat er met me aan de hand is? Ik kijk op de klok, misschien kan ik nog snel weg vluchten voordat ik het haar echt moet vertellen, ik hou van haar, maar soms bemoeit ze zich teveel met dingen. Half 9. Ik kijk terug naar Gemma en dan valt het kwartje, half 9? Fuck half 9! "LOUIS FUCK." Roep ik uit voordat ik gehaast opsta en mijn hand onder die van Gemma vandaan trek. "Wie is Louis en wat is er? Chillax." Ik kijk haar aan en schud mijn hoofd. "Louis is.. nee ik vertel het je later wel, ik heb haast. Oh fuck dadelijk kom ik te laat." Ik trek mijn jas gehaast aan en geen Gemma een kus. "Wat is er aan de hand?" Ashton verschijnt achter haar, ik kijk hem even kwaad aan en verlaat dan de kroeg.

Ik spring mijn auto in en druk als een gek op het gaspedaal. Dadelijk is hij al weg en is hij teleurgesteld in me.. God Harry, waarom moet je dan ook zoveel drinken, en niet helder nadenken. Nou ja, nu denk ik wel helder na en volgens mij door de stress is de alcohol ook mijn lichaam uit. Hoe kon ik dan ook zo'n fucking idioot zijn. Met een snelheid van 100 km per uur rijd ik de oprit van ons huis op en druk snel op de rem waardoor ik tegen het stuur aan vlieg omdat ik ook nog zo dom was om geen gordel aan te doen, serieus Harry, wat is er mis met jou.

Ik val half de auto uit en blijf met mijn jas achter de deur haken. "NOU GODVERDOMME!" Roep ik uit. Ik trek mijn jas los en gooi de deur met een klap dicht. Ik maak mijn weg naar de voordeur waar ik over een steen heen struikel en hard tegen de deur aan val, die open gaat.

"Harry, wat een lawaai. Is er iets?" Mijn vader staat lachend voor me waarna ik langs hem loop en begin te roepen. "LOUIS? LOUUUUUUIS!!!" Ik krijg maar geen reactie waardoor ik nog harder roep. "LOUIS!" Mijn vader legt zijn hand op mijn schouder en draait me om. "Louis is al weg." Zegt hij. Ik sla tegen de deur aan en laat een lange harde kreet horen.

"Godverdomme, kon je hem niet even tegenhouden?" Mompel ik. Hij haalt zijn schouders op. "Hij heeft nog op je gewacht, maar het was al half 9 en ja, hij wilde op tijd zijn." Ik begin te lachen. "Voor wie? Zijn ontzichtbare vrienden? Hij ging met niemand.." Ik hoor hoe hard deze woorden klinken en neem ze gauw terug. "Dat bedoelde ik niet." Mompel ik. "Nou in ieder geval, in de tijd dat hij op je wachtte hebben we een goed gesprek gehad, ik heb het gevoel dat we elkaar al beter mogen nu, is het niet geweldig?" Zegt hij met vreugde. "Prachtig.." Mompel ik.

"Hee, Haz? Wist je trouwens dat Louis op jongens valt?" Ik draai me geschrokken om en staar mijn vader zonder enige emotie aan. "Hij vertelde het me, nou eigenlijk had ik hem wel al een beetje door hoor." Ik laat mijn mond openvallen en schud mijn hoofd. Ik had dit moeten weten, al die tekenen.. Ik wist het.

"N-Nee.." Mompel ik. "eigenlijk lijkt me dat wel leuk, zo'n homo zoon. Daar kun je tenminste gezellig mee praten, die zijn meestal wat rustiger dan die hetero jongens van tegenwoordig, wiet, wiet, vrouwen, sex en nog meer wiet." Mompelt hij in zichzelf. Ik schud mijn hoofd nogmaals en draai me om. "Jij bent toch niet gay Harry? En als dat wel zo is kun je het me altijd vertellen he!" Ik voel dat mijn wangen rood worden en hoe de vlinders door mijn buik schieten.

"Nee." Spit ik terwijl ik me terug draai om hem aan te kijken. "Dat dacht ik wel, zo'n type ben je niet." Hij begint te lachen waardoor ik aan de ene kant boos word. Waarom heeft Louis dat mij niet verteld? Misschien omdat hij denkt dat ik homophobic ben door wat ik zeg, nee, door wat iedereen zegt. Door Zayn? Ik weet het niet, maar ik moet het van Louis zelf horen.

"Ik ga naar het schoolfeest, op zoek naar Louis." Mompel ik binnesmonds. Mijn vader knikt en geeft me een klopje op mijn schouders. "He, niet zeggen dat je het van mij hebt, en doe een beetje aardig tegen die jongen wil je? Hij is een goede gozer, misschien moeten jullie maar eens vrienden worden, of zo." Ik knik en ren het huis uit.

Ik stap in mijn auto en kijk in de spiegel waar ik mijn haar goed doe. Ik zie er niet uit, gadver. Waar maak ik me ook zorgen om?

Ik start de auto en rijd naar school.

Drown •Larry Stylinson• Dutch (on hold)Where stories live. Discover now