Part 70: "Planiram zaručiti Ethana."

1.6K 78 139
                                    

Nora's POV

Kako opisati ulogu trudnice u četvrtom mjesecu trudnoće? Teško za opisati, a samo da ponovim da sam u četvrtom mjesecu trudnoće i prošlo je samo dva mjeseca kako smo se vratili u svoju normalu. A situacija sada je ovakva. Ethan uskače mojima u tvrtci kad stigne jer meni ne dozvoljavaju iz razloga što sam trudna, što se mene tiče njihov izgovor je preblesav, ali dobro, neka ih je jer dok oni rade ja se družim sa ženskom ekipom, šetamo se, jedemo, pričamo, zezamo i još puno jedemo. Redovito idemo na pregled s bebom koja se još uvijek nije ritnula i ne znam šta čeka. Ne mogu dočekati taj prvi pokret bebe u meni. Imam trbuh i sve simptome trudnice, osim što se blesava beba još uvijek ne želi ritnuti i dok ja iščekajuem prvo ritanje bebe na pamet mi padaju razne još blesavije ideje. Došla sam do toga da umjesto da Ethan zaruči mene, da ja zaručim njega jer ima posebne živce koji me mogu trpjeti i mislim da je zaslužio da uzmem njegovo prezime koje toliko želi, pa da mu barem jednu želju ispunim. Znam da sam luda, ne morate mi to govoriti, ali u trudnoći u kojoj vam je dosadno na pamet padaju razne stvari.

"Presladak mi je, ali ja ne želim da on zna da ja mislim da je on presladak. Razumijete?"- Azra od kad je kisnula Iliyu postala je malo reći luda, i sada Ell, Iris, Zara, Alina koja je malo reći legenda od žene kao i Selena, pa čak i ja moram slušati Azru koja je zaljubljena do ušiju i ne zna tko joj nosi glavu.

Trenutno je sva ženska ekipa, čak i ona najmanja koja uključuje Erin i Cassie je kod Ethana u kući jer smo Ethan i ja kao odrasli ljudi kao zaključili da bi bilo bolje da se preselim kod njega jer u mome stanu nema mjesta za još jednog člana tako da je moj stan vikendica ili ako želite na naški, moj stan služi da kada se posvađamo da imam gdje otići. Nadam se da sam dobro objasnila. Jesam li?

A sad trik pitanje. Gdje je muški dio ekipe? Da vam pravo kažem, nemam pojma. Jutros su samo došli, pokupili Ethana i nestali. Ne znam gdje su. Možda i bolje da ne znam, a u međuvremenu su došle cure jer su i one ostale same, pa su došle kod mene da ne budemo same. Logično, jel?

"Šta planiraš napraviti?"- upita Alina koja je već ufurana u priču kao i ostatak nas. A sada slijedi jedna kratka priča o Alini. Zašto je iz Moskve došla u Manchester? Pa ovako. Frajerica je upisala fakultet koji je navodno htjela i onda je shvatila nakon pola godine što je išla na fakultet da ona to ne želi i bojala se reći svojima i mačka dala petama vjetra i pobježe kod Iliye i tako... Eto je, već se dva mjeseca skriva od svojih kod Iliye i ne želi se vratiti u Moskvu, a kako je krenula mislim da ni neće. Za svojih devetnaest godina gospođica je učinila stvarno puno ludosti.

"A ne znam."- slegne ramenima Azra hodajući po dnevnoj vrteći mobitel u rukama ne znajući što učiniti.

"Poslao mi je, Gdje si mačko?"- Azra vrisne i skokne na mjesto otvarajući poruku koju je dobila od Iliye.

"Pa odgovori mu gdje si."- smireno se oglasim dajući joj skroz solidnu ideju za odgovor na što pogledam u cure koje su kimale glavom slažući se s mojim prijedlogom.

"Da mu napišem... Tu sam macane čekam nekog mačora raar i namig?"- Azra je stajala nasuprot nas koje smo sjedile na kutnoj i gledali ju kako tipka na mobitel to što je rekla smijući se tomu misleći da se šali.

"Malo je..."- oglasi se Iris uz grimasu joj davajući doznanja da je to možda malo previše.

"Malo sam navalentna, pomislit će da sam radodajka."- brzo se složi s njom Azra, pa nakratko makne pogled s mobitel i pogleda u nas.

"Pa malo..."- kimne Iris koja joj je prvo rekla da je to možda malo previše.

"A da napišem... Evo tu sam brate?"- dođe Azra s novim prijedlogom koji nas je nasmijao jer ona kada je to govorila baš se uživjela u to.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now