Part 31: "Trebam te."

2.5K 114 202
                                    

Nora's POV

"Šta je iskorišteni? Razgovor nije prošao kako si zamislio, pa si se vratio s prijetnjama?"- otvorim vrata koja je zaustavila Ethanova noga sprječavajući mi da ih zatvorim.

"Ti..."- otvorivši vrata ugledam njega te se u sekundi nađe gurnut na mene tako da smo sada oboje bili u stanu.

"Dobar dan!"- iza Ethana se nađe Eliott koji je gurnuo Ethana na mene, ali sam uspjela reagirati i ostati stajati na nogama pridržavajući Ethana koji nije ovo očekivao.

"Kako kome."- odgovori Ethan jer se meni jezik ukočio kada sam ga vidjela na vratima, Eliott uđe u stan zatvarajući vrata, dok je u drugoj ruci držao pištolj.

"Kršite dogovore i nimalo mi se to ne sviđa."- kada shvatim da se Ethan stabilizirao udaljim se od njega tako da sam bila još i dalje od Eliotta nadajući se da ne zna to što Ethan zna.

"Tebi se ne sviđa ni kada se dogovori ne krše."- Ethan je poživčanio tako da je dosta dobro govorio za razliku od mene koja sam imala tisuću i jednu scenu u glavi jer Eliott sigurno nije došao bez veze.

"Kako me znaš."- namigne mu Eliott zamahivajući rukom u kojoj je držao pištolj na što glasno udahnem udaljavajući se još dalje od njih jer ne želim dobiti metak.

"A da me uvedete unutra? Noge su mi otpale dok sam vas čekao."- kaže Eliott očekujući našu reakciju, ali samo smo ostali stajati na mjestu.

"Uvest ću se sam."- dok sam se ja uspješno pokušala udaljiti i od jednog i od drugog na kraju se obadvojca nađu u dnevnoj. Ethan je stao pored mene, dok je Eliott hodao po stanu razgledavajući.

"Nora, a zašto si to napravila? Znaš da smo se lijepo dogovorili."- počne govoriti previše mirno, bilo je previše kako da kažem, emotivno, a toga sam se najviše bojala to je sigurno neki znak, sada će puknuti.

Nisam odgovarala na postavljeno pitanje te se uskoro nađe ispred mene gledajući me.

"Pusti ženu da diše."- Ethan je uočio da mi se tijelo grči svakim korakom kojim mi je prilazio Eliott nakon čega ga rukom pogurne da se udalji od mene.

"Ja ću ju pustiti da diše, a hoćeš li joj ti dati nakon što ti kažem da Zaru više nećeš vidjeti samo zato što ti se izlajala?"-  protrnem na te riječi koje su bile dosta jake čak se i Zara našla u svemu ovome, ni kriva ni dužna.

"Miller."- zareži Ethan te stane ispred mene unoseći se u facu Eliottu kojemu je bilo svejedno za išta.

"Samo da vidim da joj nedostaje dlaka na glavi, strpat ću ti tatu u zatvor tolikom brzinom da nećeš stići ni trepnuti."- počne s prijetnjama Ethan koji ga je nakon toga uhvatio za košulju i držao ga.

"Slobodno, nakon toga se nećeš sa Zarom stići ni pozdraviti, razmislit ću o tome hoću li ti ju dozvoliti da ju vidiš kako ju uništavam."- Eliott se cerekao, a tu sam shvatila da ju je možda oteo i tada se uplašim. Izvučem mobitel iz džepa i udaljim se od njih koji su se sada počeli gadno svađati te sjednem uz rub kutne očekujući da će mi se Zara javiti.

Zvala sam Zaru, ali nije se javljala te me uhvati lagana drhtavica, ovo je sve jednostavno previše. Zara ništa nije kriva.

"Pusti ga."- kada shvatim da Zaru neću dobiti odustanem od toga da ću ju možda dobiti te bacim mobitel negdje sa strane i stanem pored Ethana hvatajući ga za ruke pokušavajući ga udaljiti od njega.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now