Part 39: "Trudna sam."

2.5K 110 103
                                    

Nora's POV

Mislite da sam odmah nakon što su dečki ispretresali kuću da sam se vratila kući? Htjela sam, ali naravno da nisam otišla. Ethan je toliko bio sretan da ga jednostavno nisam mogla odbiti da ostanem još malo ovdje.

"I šta ćemo sada?"- upitam ga, a ja sam sjedila opušteno na kuhinjskom otoku gledajući ga kako stoji ispred mene i nasmijano me gleda, dok ispijam svoju jutarnju kavu.

"A trebali bi nešto?"- on je moje pitanje shvatio totalno drugačije, nego ja koja sam postavila to pitanje misleći šta ćemo nas dvoje sada. Kako će sve ovo funkcionirati?

"Ethan."- nogom ga lagano šutnem po nozi koja je bila odmah nasuprot mene kako bi ga natjerala da se malo uozbilji.

"Šta Ethan? Daj me pusti da te gledam, dok ovako mirno sjediš i piješ tu kavu znajući da me nećeš napasti svakog trena."- njegova rečenica mi je izmamila osmijeh na lice, a pogled koji mi je uputio tjerao mi je trnce u tijelu, dok se u želudcu okrenuo cijeli zoološki vrt.

"Kako si tako siguran da te neću napasti?"- zafrkavala sam se s njim pa kao ljutito skupim obrve što ga je nasmijalo.

"Mislim da nemaš više razloga."- bio je ponosan misleći kako je sada siguran, ali on ne zna da sa mnom nikad nije siguran.

"Oho, kako smo samouvjereni nešto ovog jutra. Ja ću uvijek imati razlog napasti te, bez brige ti budi, pričekaj samo da kavu popijem."- nakesim se te spustim šalicu kave pored sebe nasmijano ga gledajući.

"Aaa, zašto si takva?"- glumio je tužnog i nesretnog dječaka, dok sam ga ja promatrala podignute obrve ne znajući kakva sam ja ti.

"Kakva?"

"Pa takva."- upre prstom u mene na što prekrižim ruke na prsima spremna odgovoriti mu.

"Nekad sam emotivna duša, a nekada hladnokrvna kučka. Ovisi, šta probudiš u meni."- odgovorim nakon čega slegnem ramenima, a on nasmijano zagrize usne preokrećući očima što je izgledalo jako seksi. Jako seksi je to izveo.

"Koliko si lijepa, na toliko načina."- nježnim glasom mi se krenuo unositi u lice, dok sam se ja smijala izbjegavajući ga pogledati jer ću se zarumeniti kao paprika zbog toga što komplimenti i ja ne idemo u isti koš.

"Čak i komplimenti jutros frcaju na sve strane, Ethane šta se događa s tobom?"- nasmijano ga upitam i pogledam ga uči koje su mi bile jako blizu, njegovo lice mi je bilo toliko blizu da sam mogla osjetiti njegov dah na svojim usnama, dok su se njegove ruke našle put oko moga struka.

"Ti si se dogodila."

"Obila si mi se u glavu, kako si i rekla."- lagano je spustio usne na moj vrat i počeo ga nježno što mi je godilo i to jako.

"Interesantno."- lagano sam se nagnula na taj otok kako bi on imao širi spektar za ljubljenje što je njega naravno zadovoljilo, a pogotovo kad sam svoje noge obgrlila oko njegovog struka, a rukama se uhvatila za njegov vrat.

"Drago mi je da jesi jer vjerojatno ne bi bio ošamućen kao sada."- pogleda me nakratko pa sada spusti usne na moje nježno me ljubeći.

"Ošamućen?"- nakratko prekine poljubac kako bih postavila pitanje nakon čega se opet nastavimo ljubiti.

"Ne znam kako nazvati ovo što se događa u meni."- govorio je kroz poljupce, dok sam ga pažljivo slušala što govori.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now