Part 56: "Ne moraš ovo učiniti."

1.6K 93 140
                                    

Ethan's POV

"Znamo šta pokušavaš i vjeruj mi neće ti uspjeti."- Nora me ostavila samog s njima i shvaćam to, reagirali su onako kako ona to nije htjela, nije se ni nadala ovom svemu isto kao i ja. Očekivao dam barem da će se samo okrenuti i otići odavde, nisu, Liam je nastavio provocirati.

"Možeš li mi konkretnije objasniti šta pokušavam jer vidim da znaš neke stvari koje ni ja sam ne znam?"- ako im popustim izludit će me i natjerati me na stvari koje se ni meni samome neće svidjeti.

"Samo ću ti reći da ona nije glupa, sama će shvatiti tko si i šta želiš od nje. Možda će tada biti kasno, ali shvatit će."- tiho je rekao Niall i izašao iz kuhinje tako da sam se iskreno nadao da je otišao prema izlazu.

"Ja više nemam što dodati."- prokomentira Kain i ispali za Niallom, a za njim ode i Liam bez riječi ostavljajući me samog. I bolje da su otišli, samo su mi stvarali nervozu i pritisak. Okretali su me protiv samog sebe, osjećam se kao još gora osoba kada sam čuo šta misle o meni.

Stajao sam na mjestu gledajući u jednu točku na zidu razmišljajući gdje je Nora. Trebam li ju ostaviti samu ili da odem za njom?

Nisam uspio ni donijeti zaključak već me iz misli prekine zvonjava mog mobitela koji je bio u dnevnom na stolu. Potrčim misleći da je Nora, ali protrnem kada vidim da je Benjamin koji radi kod mene u tvrtci i zove me samo kada je sranje u tvrtci.

"Stari i stara su ti tu, izgledaju kao da planiraju veliko sranje. Dođi prije nego što svi najebemo."- htio sam ga tražiti da ponovi jer je toliko brzo to rekao, a još od prijašnje zbunjenosti nisam mogao odmah pohvatati što je rekao.

Zanemario sam činjenicu da sam u trenirci i duksi već sam bez razmišljanja ispalio iz stana brzo prolazeći pored bake koja je sretna stajala na svome ulazu, a po svojoj reakciji iliti ignoriranje nje od žurbe sada je već sigurno zabrinuta.

Na putu do tvrtke nazvao sam Chase jer planiram veliku stvar, ako saznam da rade nešto što mi nije po volji. Banuo sam u salu za sastanke gledajući u ljude koji slušaju njih dvoje. Hodaju salom i zapovjedaju, a kad me ugledaju nasmijano me pogledaju. Skrenem pogled prema Benjaminu koji nije izgledao zadvoljno te sam odmah zaključio da mute nešto.

"Zašto se ovdje organiziraju sastanci, a da ja to ne znam?"- zatvorim vrata sale kako ostatak tvrtke ne bi čuo svađu koja bi ovdje mogla nastupiti.

"Pošto imaš curu, mora se netko brinuti o poslu. Ali bez brige, cura će uskoro biti riješena pa ćeš se ponovno posvetiti poslu."- sledi mi se krv u žilama kada su spomenuli da će Nora uskoro biti riješena. Misli su mi se okrenule za 360 stupnjeva.

"Ja sam rekao mami koja me očito nije shvatila ozbiljno, ali evo reći ću i tebi."- pogled s mame koja bi se trebala prisjetiti našeg razgovora, pogledam u tatu koji će me sada čuti.

"Takni ju i svi idemo u zatvor."

"Postao si duhovit od kad se družiš s njom."- nasmije se tata gledajući u mamu tako i nju tjerajući na osmijeh, pa se i ja nasmijem makar sam znao što slijedi.

"Ne vjeruješ mi?"

"Chase!"- sarkastično upitam nakon čega zazovem Chasea koji u salu uđe sa još nekoliko policajaca. Ako me ne posluša svi idemo u zatvor, ja sam ozbiljan.

"Jesi li se predomislio?"- tata se uozbiljio vidjevši Chase, a ja ga pogledam u nadi da me shvatio ozbiljno.

"Pitao sam te nešto."- smireno mu kažem pred svim tim ljudima jer jednostavno emocije više nisam mogao kontrolirati. Dan još nije započeo, a pun je sranja.

"Dobro, neću ju dirati."- digne ruke u zrak u znak predaje na što glasno izdahnem kimajući glavom.

"Mogu ti vjerovati, ali neću. Ipak idemo u zatvor."- nisam mislio da ću donijeti tu odluku, htio sam ih samo preplašiti, ali to je za mene nemoguća misija. Oni će već sutra naći način kako ju ponovno pokušati ubiti. Sigurnije je za sve da se ovo završi. Što prije to bolje, svjestan sam da i ja riskiram zatvor, ne da riskiram, nego idem u zatvor zbog sudjelovanja u svemu ovome. U redu, završit ću u zatvoru, barem ću biti miran znajući da Nora, a ni Zara neće stradati.

Svugdje tiΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα