Part 22: "Ubit ću te."

2.1K 100 87
                                    

Zara's POV

Gledao ju je i mislim da se čak i premišljao, ali nije izabrao ono što sam mislila da će izabrati. Očekivala sam razgovor, a on ju je ljutito gledao i ponovno nasrnuo na nju, dok je ona stajala dozvoljavajući mu da je udavi.

"Ubit ću te."

"Kunem ti se!"- siktao je, a ja nisam mogla slušati te riječi već sam opet narsnula na njega pokušavajući ga razdvojiti od nje.

"Ethan!"- glas mi je počeo drhtati od straha jer je izgledao stvarno ozbiljno, ubit će ju i ne šali se, a ona ne uzvraća otpor. Ovo nije Nora.

"Makni se!"- viknuo je odgurivajući me od sebe, ali sam se ja bez razmišljanja vratila spašavajući Noru.

"Nora gurni ga, napravi nešto!"- vikala sam i na nju jer ne mogu sama, a ona stoji i nepomično ga gleda tako da sam pretpostavljala da me nije ni čula.

"Ethane ubit ćeš ju."- šta god napravila nije me slušao, nego ju je gledao kao i ona njega sve do trenutka kad je počela gubiti boju na licu tu sam se jako uplašila.

"To i želim."- grubo mi je uzvratio te ih pustim i stanem sa strane.

"Ubiješ li ju, ti više nemaš sestru."- uspuhano kažem jer me ova borba umorila, ali sam mogla napokon vidjeti da me Ethan primjećuje.

"Ja sam ti svoje rekla, ne gledaj me."- pokušavala sam ubrzati proces jer je Nora počela ostajati bez zraka i mogla bi umrijeti.

Pogledao je još jednom u Noru, pa u mene nakon čega ju pusti, a meni lakne.

Nora se počela glasno nakašljavati te otrčim njoj kako bi ju pridržala jer nije bila stabilna na nogama. Nisam marila šta Ethan radi jer sam svu pažnju usmjerila Nori koja se glasno nakašljavala pokušavajući doći do zraka, ali sam mogla pretpostaviti da Ethan šizi.

"Zašto ju braniš?! Tko ti je ona?!"- stao je pored mene derući mi se na uho na što ga pogledam udaljavajući se od njega s Norom jer sam se bojala da će opet nasrnuti na nju.

"Nije ništa napravila i ne zaslužuje da ju ubiješ."- opet sam ju ja branila jer ona nije mogla, a i znam da nije kriva.

"Ti znaš..."- promrmlja sebi u bradu očekujući da ne čujem.

"Pa zar ti ona izgleda kao osoba koja bi to učinila?"- nasmijem se prstom pokazujući na Noru koja se donekle pribrala i uspravno stala pored mene bez riječi.

"U kuću!"- primjetio je da se možda previše deremo te je Noru uhvatio za lakat i vukao u kuću, dok sam ja trčkarala iza njih pazeći da ne napravi neku glupost.

"Zar je to potrebno?"- zaključao je izlazna vrata uzimajući ključeve i nastavio ju je vući po kući ignorirajući me.

"Kad si to uspjela napraviti?"- baci ju na kutnu garnituru u dnevnoj, a Spinee je uočio dernjavu i ušao iz vrta u kuću lajajući na što me Ethan prostrijeli pogledom označavajući da ga ušutim.

"Spinee, van."- pljesnem rukama i poteram ga van te se približom Ethanu i Noru nadgledajući šta se događa.

"I ti za njim."- očima pokaže da produžim za njim na što se nasmijem odmahivajući glavom jer nema šanse, napravit će ne viđenu glupost.

"Govori!"- duboko je udahnuo zatvarajući oči jer je shvatio da sa mnom neće na zelenu granu te se vrcnem kad drekne na Noru koja je sjedila smireno dišući i nije davala nekakve znakove da zna išta o ovoj situaciji.

"Ne viči na nju."- stanem pored njega pokušavajući smiritinjegive ruke koje su letjele zrakom i čekale trenutak kada će udariti Noru.

"Tebi sam rekao, van!"- uhvatio me grubo za ruke i počeo razvlačiti po kući.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now