Part 16: "Misliš da ima prste u tome?"

2.3K 102 16
                                    

Nora's POV

Niall i ja smo se do pola u noć vozili, jeli gdje stigli, pričali, a nakon toga me dovezao kući uvjeravajući me kako će se ići ispričati tati za svoje ponašanje i pokušati ga uvjeriti u isto. Nije mi još otkrio razlog svoje misteriozne promjene, ali otkrit ću to.

Trenutno sjedim i pijem jutarnju kavu uz najljepši pogled na svijetu razmišljajući što me sve danas može dočekati na poslu osim Ethana kojemu sam izričito napomenula kako ga nakon ovoga svega više ne želim vidjeti. Vidjet ćemo koliko me slušao.

Iz misli me trgne zvono mobitela te sam pretpostavila tko me zove, pa sam se samo javila.

"Halo?"

"Oho, napokon si pribavila mobitel."

"Koliko moraš bit smotan od 0 do Nora da ti mobitel ispadne pod auto."- odmah je Liam započeo s provociranjem te se rukom uhvatim za glavu spremna na moguću glavobolju.

"Jesi gotov?"- upitam ga čisto onako da se psihički pripremim za nastavak provokacije.

"Jesam."- vedro odgovori.

"Ok, ako je to sve možemo li završiti poziv?"- pitam te sam po pitanju shvatila da danas nisam baš raspoložena, moguće da je pms.

"Je, samo sam htio provjeriti jesi živa i jesi li se vratila kući."

"Sigurno si jako sretan što sam živa i što sam se vratila kući."- sarkastično kažem te shvatim da sam možda pretjerala.

"A zašto si ti opet živčana?"- odmah je primjetio moju živčanost na što glasno izdahnem uzimajući šalicu kave u ruke ispijajući je.

"Ne znam, pms možda."- slegnem ramenima na što se on nasmije.

"Aham, onda je najbolje da te ne provociram danas."

"Ne samo danas, nego i ostatak života."

"To baš ne mogu obećati."- i nasmije se, a ja sam taj osmijeh mogla zamisliti, onaj podli, onaj koji samo Liam može napraviti.

"Duhovito."- sarkastično uzvratim.

"Nego, hajde spremaj se ti, pa se vidimo na poslu."

"Ćus!"- pa bez pola muke prekine ne očekujući da ga ja možda želim pozdraviti ili nešto slično.

Glasno izdahnem ispijajući zadnji gutljaj kave te uđem u kuću ne očekujući još jedan poziv.

Ostavim šalicu na kuhinjskom otoku, a pošto sam se prije ispijanja kave spremila samo sam obukla jaknu, uzela ključeve od auta i izašla iz stana te ne razmišljajući da mi je guma na autu probušena i da ne mogu na posao s autom, spustim se u garažu gdje se ugodno iznenadim vidjevši da guma na autu nije probušena. Odmah sam znala tko ima prste u tome.

Barem nešto dobro ovog jutra.

Sjednem u auto i odvezem se u tvrtku bez ikakvih gužvi na cesti što je rijetkost, pa sam danas stigla na vrijeme na posao.

Ušla sam u tvrtku ne očekujući iznenađenje koje mi je Ethan pripredio. Na putu do svog ureda sam ga mogla vidjeti kako hoda prema meni sa nekom ženskom, dok ju čvrsto drži za guzicu misleći valjda da nitko to ne vidi i tako hoda s njom po tvrtci. Glumio je da me nije vidio, ali vidio me i imala sam neopisivu želju ga udaviti kosom od ženske koju drži za guzicu. Prošli su pored mene cerući se što me frustriralo jer ga ne želim ovdje.

Ljutito uđem u ured u kojem zateknem Kaina kako sjedi na fotelji te je mogao vidjeti da sam ljuto ušla u ured.

"Am... Bok."- pokušam ga što vedrije pozdraviti kako bi prikrila očitu ljutnju od maloprije.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now