Part 52: "Gušiš me."

1.7K 93 124
                                    

Nora's POV

Znate, nakon što je prošlo više drama nisam očekivala da će se situacija smiriti, ali da će se barem malo stišati. To da, to sam jako očekivala. Ethan i ja smo se penjali stepenicama zgrade u kojoj ja živim neočekivajući da ćemo na mome katu to jest hodniku, naletiti na gužvu i viku pred mojim vratima. Pažljivo slušajte tko se sve tu nalazi. Čitate? Spremni? Tata, Liam, Kain, Niall, Ethanovi divni prijatelji kojih ima sigurno preko deset, Azra, Ellie i teta Karmen. Da, dobro ste pročitali. Sve ljude koje smo htjeli zaobići barem danas našli su se na okupu i trenutku galame jedni na druge.

Stajala sam na zadnjoj stepenici koja me dijelila par metara od njih koji se pred menom svađaju, a pošto Ethan nije bio pored mene pretpostavljam da je bio iza mene i također šlagirano gledao u njih. Netko se u toj gužvi se nakašljao i svi su se odmah pomahnitalo okrenuli prema nama buljeći u nas očekujući objašnjenje. Kao zalivena sam šutjela držeći knedlu u grlu misleći da je sve ovo jedna velika mašta.

"Vas dvoje?!"- šokirano vikne Liam i dodatno me splaši jer sam bila uplašena činjenicom da im moram sve ovo objasniti. Kako će to izgledati kada im to stvarno budem morala objašnjavati? Sada su me samo još više uplašili.

"Ethane."- teta Karmen je uočila da sam ukočena, ne samo ja nego i Ethan koji također nije u stanju objašnjavati, ovo.

Potrčala je prema njemu grleći ga, dok je na meni i dalje bio ubojiti pogled moje obitelji na meni.

"Sreli smo se slučajno na ulazu, ja idem u stan, a on kod bake."- drhtavo kažem pokazujući rukama iza sebe opravdavajući to što sam rekla jer ga upravo teta Karmen grli.

"Okej, to si uspješno opravdala, a tko su ti ove kolege?"- pita Niall pokazivajući na ljude iza sebe koji su očito bili u mome stanu, glasno izdahnem stišćući usne od napetosti.

"Pa jesam li vam rekla sto puta da Ethan danas ima rođendan i da ga želimo iznenaditi?"- iza sebe začujem glas tete Karmen koja je očito odlučila sudjelovati u laži s nama. Ta žena definitivno ima moj najveći respect. Trpjeti Ethana, pa sad mene. Velika je to stvar.

"Želite ga iznenaditi, a svi kod nje u stanu?"- i oglasi se Kain koji nije izgledao kao i obično. Bio je poprilično ljutit što inače nije.

"Ovaj tu kenjac se zaljubio u ovu tu i onda smo morali nekako do nje. Nije htio sam, pa smo svi išli."- ispali Chase pokazivajući na Iliyu i Azru izvlačeći se na to, Kain ih je pogledao podignute obrve sumnjajući u to što je rekao.

"Dobit ćeš ti kenjac, nogom u prkno."

"Ne prijeti mi se, maleni."- njih dvojca su započeli svađu koju je prekinuo tata svojim pitanjem.

"Super, došli ste u stan. A gdje je vlasnica u međuvremenu bila?"- kaže tata koji me sada uhvatio. Sada ili ću reći preuvjerljivu laž ili ću mu reći istinu. A šta ako mu kažem to što Ethan i ja imamo i na kraju nas dvoje jednostavno odustanemo od toga, možda se dogodi nešto, a ne želim da se brine još oko mene, trči svako malo misleći da sam tužna. Moram i ja ovo prihvatiti, pa ću im tek onda reći. Nije vrijeme.

"Iris. Bila sam kod Iris, rekla je da želi razgovarati sa mnom. Htjela je doći tu, ali sam ja inzistirala da ću ja doći kod nje jer mi je smetala gužva u stanu. Stalno sam s njih dvije, uvijek netko leti oko mene. Sad sam malo prošetala i srce mi je na mjestu."- izvučem se na prvo što mi padne na pamet ne razmišljajući hoću li uspjeti doći do Iris kako bih joj rekla da ju trebam da mi čuva leđa. Iliya i Lucas su se tiho smijali, a to su uspjeli samo zato što su oni ispred njih, a oni iza njih. Smijali su se davajući si umjesto pet o dlan, ond zmajeve, znate ono, šaka o šaku sretni jer misle da smo ih uvjerili.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now