Week 7

30 1 0
                                    

Quote van de dag:
"Ik heb zo veel desinfectiegel op mijn handen, dat als ik mijn handen was, er waarschijnlijk allemaal slijm vanaf komt"

Ik heb eindelijk mijn jasje van de zara opgehaald. Nu matcht het met mijn lavendel broek. Ik heb altijd al zo'n matchend suit willen hebben.
Wel vervelend, als je het besteld krijg je er zo'n grote kartonnen doos bij. Ja, die hoef ik niet. Heb ik dus een kartonnen doos op mijn bagagedrager moeten proppen. Tja oké, was eigenlijk ook weer niet zo'n groot probleem.

De buren zijn 50 jaar getrouwd. Heel schattig. De dochter had een serenade geregeld. Ik ging als creepy buur in mijn sweatpants vanaf het balkon judgen. Ik voelde me echt zo'n muppet. Eén van die twee oude mannen.
Daarna hadden we ze taart gegeven. Van teurlings! Die hebben goede taarten. Het was dezelfde taart die ik ook aan Lilly had gegeven. Slagroomtaart.

Met Lilly een tentamen gemaakt. Hardcore fraude gepleegd. #welcometothedarkside #maturecontent #livingontheedge
In het begin maakten we het helemaal zelf. Daarna beetje googlen. Daarna wat overlegd... maar het begin was helemaal eerlijk verlopen! Beetje credits voor dat alsjeblieft.
Eén keer had Lilly een tentamen en ik kwam er onnodig naast zitten. Ze moest een casus schrijven en gaf me een hoofdrol: ik was het lijk. Altijd een eer.
Ik wilde ook wel taart meenemen voor wat extrs morele support, maar misschien is elke keer taart meenemen te veel. Ik kan ze trakteren op tompouce. Of, mondkapjes! Altijd handig. Ik weet niet of we ze nog hebben. Ze zijn best snel uitverkocht.

Ik heb pronkend een essay geschreven over de defintie van passie. Ik heb het nog kort gehouden en hij was al verrast van de spam. Man, als ik echt eens losga kan ik echt 500 berichten sturen. En niet korte? Gewoon echt stukken tekst. Julia vond dat altijd zo heftig. "Oké, ik ga alvast slapen," zegt ze dan. Eerst dacht ze nog dat ik dan zou stoppen met typen, maar nee hoor, als ik een verhaal heb maak ik het gewoon af.

Misschien praat ik veel.

Niet altijd tho. Ik kan nog steeds niet praten met die meid van de hema. Wat zeg je? No way dat ik weer door het hele "man wat zijn het rare tijden, hè" heen moet. Al hè, gister was het toch een redelijk gesprek. Verder dan een "ow moet jij nu werken, ik ben al klaar" werd het niet echt, maar dat is al meer dan de afgelopen maanden. Gekke flirt skills. Feel the sexual tension.
Ow, en we hebben een naam. Jordan. Coole naam voor een coole chick.

Er was weer een vage klant in de hema. Een Engelsman die op zoek was naar density foam. Nou, ik had geen idee wat hij daarmee bedoelde. Op een of andere manier zag ik piepschuim voor me. Nouja, als een normaal persoon vroeg ik hem of hij het kon uitleggen, weet je. Of vertalen met google translate. Een foto. Weet ik veel. Alleen hij keek me alleen fronsend aan en herhaalde constant hetzelfde woord. Zo vervelend als mensen dat doen. Als je een woord herhaalt, snap ik het niet ineens beter. Ik ben geen internetpagina die je even kan refreshen.

Uiteindelijk maar een collega erbij gehaald. Al kwamen we er met zijn tweeën ook niet bepaald uit. En die vent fronste ook zo raar. Dus wij uitleggen dat wij hem proberen te helpen, zegt hij: "but are you?" Ja, vieze kut lul. Obviously. Goed, na een tijdje werd hij geïrriteerd. "Fix it please," zei hij dan nog. Dude. Alsof hij ons een les wil leren. Weirdo.

Meanwhile wordt Lilly helemaal uitgescholden door klanten. Ik heb best veel geluk. Tot nu toe. Ik ben er nog maar 4 maanden. Voelt echt als langer. Ik ben echt een trotse hemamedewerker. We kregen laatst perenijsjes. Perenijsjes zijn lekker.

En ik heb een nieuwe baan! Vrijwilligerswerk bij rechtswinkel Tilburg. Ja mensen, vanaf 8 september ben ik misschien wel degene die je juridisch advies komt geven. Cool hè. Vandaag was een telefonisch sollicitatiegesprek. Ze stelde me wat vragen zoals "wat verwacht je" en "wat zijn je zwakste punten". Ik had de neiging om bij dat laatste te zeggen dat ik "te perfectionistisch" was. Maar neh, liegen leek me geen goede start.
Ze was wel echt enthousiast over mij. Superlief. Eindigde ook met "ik denk dat je een goede aanvulling bent op ons team". Tof man. Ik heb er zin in!

Een barbecue gehad. Ow en een auto-ongeluk. En lekker hamburgers. Ook rucola. Ik heb een soort tik dat ik graag mijn bord leegeet of eten op maak. Dus toen ik met wat vrienden op vakantie was, gingen ze dat natuurlijk verder uittesten. Uiteindelijk had ik bijna een heel bord droge rucola opgegeten als ze het niet bij me weg hadden gehaald. Sindsdien is er altijd rucola als we wat gaan eten.

Een van mijn vrienden was laatst jarig geweest dus gingen we eens browsen voor cadeautjes. Naast een foute pizzasnijder hadden we natuurlijk nog meer onzin nodig. Blijkbaar kan je zelf legopoppetjes samenstellen. Kost 15 pond. Verzendkosten: 10 pond. Maar vanaf 110 pond ofzo zijn de verzendkosten gratis! Even 8 mensen vinden die een eigen legopoppetje willen hebben. Ergens zou ik best een eigen legopoppetje willen hebben. Lijkt me fancy.

Ik heb een muggenbult in mijn nek. Bah.

Ik wilde vandaag kijken naar de raketlancering. Willem en ik appten elkaar enthousiast erover hadden en hadden allebei live youtube aanstaan. Wel grappig ergens, hij zat naast mijn tante mij te appen. En mijn tante appte met mijn vader.
Goed. Vol inspanning gekeken naar de beelden en geluisterd naar een beetje eentonige vrouwenstem om er dan ineens achter te komen dat het weer niet meezit. Duimen natuurlijk dat het beter wordt. Nope. Hij gaat niet!

Zoals een wijze Rowan zei in dit soort situaties:
"Ugh"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 27, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now