Dag 22 - Pasen

49 6 8
                                    

Ik ging gister koken en het was niet lekker. Het was pasta met restjes uit de koelkast. Had niet echt smaak, haha. Maar niks dat een beetje maggi niet kan fixen.

Het begon sowieso niet echt soepel. Zo opende ik de spekjes.

Ach het was wel leuk om te doen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ach het was wel leuk om te doen. Het had gewoon geen smaak.

Vreemd genoeg heb ik nog niet echt last gehad van de quarantaine. Naast dat ik mijn vrienden natuurlijk mis, want die heb ik enzo... Verder? Best te doen allemaal voor mij. Sterker nog, ik heb het best druk. Op een of andere maak ik mezelf wijs dat ik nu met quarantaine de tijd heb om dingen te doen die altijd al heb willen doen, maar steeds heb uitgesteld. Dus heb ineens een heel lange to-do-list.

Ik wil een keer een lang pianostuk componeren en het een poëtische naam geven. Ik moet ook nog poëzie schrijven. Leren photoshoppen, maar ook op papier leren tekenen. Gebarentaal leren. Och en ik wil eigenlijk nog meer foto's gaan maken en daarvoor dan ook make-up leren. Ik wil een mini onderzoek doen over alle fouten in onze democratie dat we zo heilig vinden, maar tegelijkertijd ook een grote grap. Er zijn nog allemaal boeken die ik heb gekocht en wil lezen. En verder gewoon genieten van het zonnetje terwijl ik vol gedachte in het gras lig.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg.

En ik heb ook allemaal dingen klaar staan voor als dit allemaal voorbij is. Sowieso als eerste heel veel foto's maken met Lilly. Ik mis dat kind. Dan wil ik nog langs de kamers van mijn vrienden. Een soort roadtrip door Nederland. En reizen, zo veel reizen!

Heb weer een foto dinges gemaakt.

Handjes, 13-4-2020

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Handjes, 13-4-2020

Ja ik weet niet echt wat het is. Ben maar door oude foto's gaan scrollen, kijken of ik nieuwe inzichten heb. Kwam wel echt een vrolijke foto van mij en Aukje tegen van vorig jaar zomer.

Rowan heeft volgens mij zijn hele gezin aan het sporten gezet. Hij laat steeds snaps zien van de sibling work-out. Meanwhile zeurt mijn ma al over de spierpijn voordat ze überhaupt is begonnen met sporten.

Ik heb wel een gigantisch chocolade-ei gegeten. Ik vind denk ik melkchocolade wel een van de lekkerste. Als je uit de classics wit, puur of melk zou moeten kiezen, vind ik het zelfs de lekkerste. Soms is wit ook wel lekker. Puur is bah.

Bah!

Ik snap niet wat er met mijn gezicht aan de hand is. Het schreeuwt echt puistjes, puistjes overal puistjes! Als een soort Oprah die cadeautjes uitdeelt. Ik eet te vettig misschien. Hm wat heb ik de laatste tijd op. We koken wel thuis. Ik kook. Ja, daar is het probleem.

Nee, valt echt tegen hoe vaak ik kook. Moet het vaker gaan doen. Dan ben ik een meesterchef als ik weer op kamers ben.

Bob ziet er iets beter uit. Heb hem nu al echt een lange tijd geen water gegeven. Misschien had ik hem wel verdronken in water. Of misschien bloeide hij juist op? Geen idee, hij ziet er weer net zo cactus uit zoals ik hem ken. Verdord, treurig en schreeuwend om hulp. Zoals ik ze graag heb.

Oja het was gewoon Pasen gister, en lol ook vandaag. Ja, ik heb niet zoveel met Pasen. Thanks Jezus voor je kruis, maar de feestdag is saai. Ik was ook dat kind dat gewoon geen eieren kon vinden. En ik houd ook niet van ei. Mijn nichtjes en neefjes vonden het heel grappig allemaal. Eikels.

Vandaag ga ik facetimen met mijn Hongaar lijkt het. Spannend. I guess. Ik vind skypen altijd zo ongemakkelijk. Hij zei wel ergens in de evening. Lekker vaag, geen ene kut aan, dus zie het mezelf ook gewoon niet doen. Moet wel op tijd naar bed enzo. Nee haha ik weet niet, hij geeft een rare vibe.

Ging vandaag naar de speeltuin, omdat tja... speeltuin. Even mijn innerlijke pedofiel loslaten. Nee, maar ik weet niet, speeltuinen zijn vrolijk. We waren toen toch al onderweg voor het vuilnis. Pret was er snel vanaf toen Aukje en ik niet meer de enige waren en die ouders heel erg judgend keken.

Breda is overigens denk ik echt de enige stad met zo'n speciaal restafval pasje lijkt het. We hebben ook drie bakken: een oranje deksel voor plastic, een blauwe voor papier en surprise de groene voor gft. Sowieso veranderde het heel vaak met de afvalbakken. Eerst een gft mix restafvalbak. Toen kon je er een gratis groene bak bij krijgen. Daarna kwam er bij de speeltuin een gigantische oranje container voor plastic. En... ik stop al want dit is echt helemaal niet interessant.

Toedels

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now