Dag 31 + 32 + 33

27 3 0
                                    

(Tussendoor. Rob Jetten en Mark Rutten zijn ook van Indische afkomst. Gewoon bijna al die grote fractieleiders hebben wat met Nederlands-Indië. Ik voel me geroepen! Ik moet er tussen staan! #voteMoira #MoiraForPresident)

Oke oke even wat updates gemist van mijn voortreffelijke leven. Ik had het druk met schoolwerk ineens. Het tentamen is namelijk ineens drie weken vervroegd. Wtf. Dit is niet de afspraak. ik ben nu dus helemaal stressplant nu. Rip.

Bright side, ik ben ook goed bezig geweest met sporten. Van 7,5km in een uur naar 8km in een uur rennen. Dit keer ook aan één stuk door gejogd. Ik kwam het dus heel enthousiast vertellen aan mijn zusje. Komt zij aan met: "Ow haha. Moira, je bent shiny." Dat noem je zweet, Aukje.
Ben ik zo lui dat ze me nog nooit heeft zien zweten of zo? Wel maar weinig spierpijn gehad, dus ik heb gewoon te weinig gedaan. De volgende keer kijken of ik het een uur en kwartier vol kan houden. Ik ga gewoon superfit deze quarantaine uit haha. Vernieuwde Moira! Misschien moet ik gaan trainen voor dat ding van Lilly: de 80. Vindt ze vast tof. Dan ben ik officieel onderdeel van een stad waar ik niet eens woon. Het is dus zeg maar een traditie om gezamenlijk 80 kilometer te lopen, want gezellig ofzo.

Gisteren heb ik ook nog gesport. Maar een half uurtje, want ik moest daarna weer door met school. En net toen ik een beetje in een flow zat, besloot mijn lamp het ineens te sterven. Je merkt het verschil wel als je tl-balk ineens uitvalt. Ik snap er niks van. Het ging echt van shine bright like a diamond naar join the darkside. Over shine bright like a diamond gesproken, mijn tas is eindelijk binnen. Het is een reflecterende tas! Mijn oude schooltas viel uit elkaar dus het was tijd voor een upgrade. Hij is iets groter dan ik dacht dat hij zou zijn, maar dat is goed, passen eindelijk mijn wettenbundels in mijn tas.

We hadden oranje tompoucen. Twee dagen voor koningsdag waren ze al snel uitverkocht, maar we zouden op koningsdag weer een goede voorraad hebben. Allemaal 3+1 gratis. Je kan zo'n koningsdagklassieker toch niet missen? Nou meer mensen dachten dat dus.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Na anderhalf uur waren we uitverkocht op de losse tompoucen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Na anderhalf uur waren we uitverkocht op de losse tompoucen. Man, gekke mensen allemaal. Sowieso begon het lekker met de KMA die langskwam met een bestelling van 2000. De man van de fietsenstalling ging me dat heel enthousiast vertellen. Leuke vent. Misschien kan ik wel vrienden worden met fietsenstalling dude.

We hadden 500 tompoucen meer besteld dan vorig jaar (1000). En er waren ook nog 475 besteld. Dat is dan 1500+475+2000= heel veel tompoucen.

Het was wel het enige drukke deel van de winkel. Ik zat daar maar een beetje te chillen in mijn doodstille hoek achterin de winkel.

Trouwens, mensen snappen de definitie "uitverkocht" niet echt goed. Als het uitverkocht is, betekent het dat het er niet meer is. Op. Gone! Nee, ook niet in de vriezer. Nee, we hebben het ook niet ergens in een hoekje verstopt om er een leuk spelletje van te maken. Nee, we kunnen ook niet snel 500 extra maken.

Ook hè, de wc's zijn nog steeds dicht. En het helpt niet om te roepen: "Maar waar moet ik dan naar de wc!" Ja, weet ik veel. De bosjes dan hè, mevrouw.

Maar goed, na de tompouce file was er niet veel drama meer in de hema. Ik moet zaterdag weer. Gezellig. Nee, dat klonk heel sarcastisch, maar ik vind het serieus wel gezellig. En ik kan er soms wel om lachen, als klanten gefrustreerd worden. Simpele mensen. Hun grootste zorg is of ze met een tompouce thuiskomen of niet.

Zo vervelend dat zoveel namen op "a" eindigen hè. Dan wordt Donna omgeroepen, maar kan dat door het oortje net zo goed als Moira klinken. En dan is het maar gokken dat ze jou niet nodig hebben.

Heb udon noodles gemaakt met sesamolie, knoflook teriyaki saus, ketjap manis, bosui, sesamzaadjes en rode pepers. Was lekker. Minpunt was dat er niks van vlees ofzo bij zat, maar een lekkere snack haha. Maar daarna in de avond wat vlees en andere zooi bij gegooid

 Maar daarna in de avond wat vlees en andere zooi bij gegooid

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Kijk dan hoe kleurrijk! Het was wel lekker. Ik was trots. Mijn zusje ging de dag erna koken en had heel toevallig dezelfde ingrediënten nodig. We wilden allebei Japans koken, dus had je snel allebei: sesamzaadjes, knoflook, shiitake, bospeen en bosui nodig. Ach, uiteindelijk is het toch heel anders geworden.

Mijn huisgenootjes vroegen of ik langs kon komen voor een spelletjesavond, maar ik ben niet gegaan. Niet dat ik niet wilde, het lijkt me hartstikke gezellig, maar het voelt niet als een goed idee. Dus ik ben lekker in mijn quarantaine gebleven.

Nog bovenin een lekker nummertje. Leuk hè

Coronablog (rant)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu