Week 5 ofzo

32 4 4
                                    

Oké mijn updates zijn gestorven. Dagelijks houd ik niet meer vol dus ik ga het wekelijks doen. Hoera! Eens denken wat ik nu weer heb uitgespookt.

Laten we eens gezellig beginnen. Ik heb een genocide gepleegd. Legertje mieren heeft het territorium vruchtensap willen veroveren en ik heb ze met een spons moeten uitroeien.

Nee, oké beter nieuws. Ik heb weer gerend laatst. 9 kilometer in een uur gedaan. Ik ben trots en ik was ook echt kapot. De volgende dag zelfs beetje spierpijn. Alleen daarna echt niks meer gedaan. Zo trots was ik, de "nou dat is dan weer genoeg voor dit jaar" trots. Misschien dat ik vanavond weer wat doe.

Tentamens komen er weer aan. Stom. Ik was wat colleges aan het kijken. Dan denk je dat je nog twee werkcolleges moet kijken, splitst hij het op in vier colleges. Bedankt man. Ik doe dat vak later wel. Sowieso wordt dat tentamen heel vaag. "Essay-achtig" werd hun beschrijving. Ja, kan ik veel mee.

Nieuwe serie begonnen en toen ineens heel "never have I ever" af gekeken. Het gaat zo snel soms. "Ow er zijn 10 afleveringen" en dan ineens "wacht ik zit al bij 9". Overigens vind ik die Paxton niet eens zo knap. Vooral omdat hij me een beetje oud lijkt voor de middelbare school, maar dat vind ik altijd wel bij die acteurs. Neem Teen Wolf. Liefde voor die serie, want Dylan O'Brien, maar dat zijn geen 16-jarige tieners. Ik zit me te bedenken hoe ik was toen ik 16 was. Ik zat toen te tinderen met Rowan. Nee, oké, niet echt waar ik op doelde.

O wow wacht! Toen ik 16 was ging ik met school naar Tilburg University en kregen we daar een lecture over rechten. Ik vond het vreselijk! We kwamen binnen en die vent riep super enthousiast: "Weet je wat leuk is? De algemene voorwaarden! Het duurt je soms wel 2 uur om doorheen te komen, maar daar zit toch het plezier? Als je rechten studeert, snap je dat!"
Hell no, dat ik er zo een word.

Maar goed, look at me now. En die vent kreeg ik later ook nog als leraar. Als professor was hij niet veel beter. Hij tekende twee-benige paarden, krabbelde wat lijntjes en wilde overeenkomsten uitbeelden in pop-art. Snapte er geen hond van. Deuzige vent.

Terug naar de netflix-serie. Ik vond Ben vond een betere match. Ik heb het even opgezocht en Paxton is ook gewoon 29. Tjonge man. Ben is 18 net als de hoofdpersoon. Geen wonder dat ik die twee beter vind passen. Al moet ik zeggen, Paxtons lichaam, niet slecht. Plezant voor de ogen. Opkikkertje voor het netvlies.

Ik heb ook het hele seizoen "too hot to handle" gekeken om in de knappe-mensen-mood te blijven.
Heb me echt vreselijk gefrustreerd aan die meiden, maar juist daarom was het ook wel entertainment. Over entertainment gesproken, Lilly vindt dat ik echt iemand ben die mee moet doen aan First Dates. Man, ik hoef mezelf niet op video te zien. Ongemakkelijk gelach, gestuntel en vreemde gesprekken incoming! Ik zie mezelf ergens ook weer juist te veel sharen. Dat ineens het hele internet mijn niet-bestaande liefdesleven kent.

Net alsof ik dat niet al op wattpad heb vastgelegd.

Nee, oké. Als ik op mijn dertigste nog steeds zo hopeloos ben als nu, wil ik het best proberen. Entertainment voor de wereld, potentiële liefde voor mij. Dat is nou win-win.

Over vreemde relaties gesproken. Had een verwarrend gesprek met mijn Hongaar en hoe hij niet gelooft in monogamie. Hij zou het liefst één main relatie hebben met daarnaast ook nog een paar meiden die hij zou willen daten. Het werd een vermoeiend gesprek waarin ik de "hopeless romantic" vertegenwoordigde. En als zo'n traditioneel georiënteerde soulmate-fanaat kon ik zijn "het gaat om vrijheid" principe niet volgen. Als je iemand leuk vindt, wil je toch überhaupt niet met andere mensen zijn?

Maar goed. Grotendeels ging het gesprek over mijn Danny Phantom jeugd crush, want kom op, wie had die niet. Het is nou niet dat die Phineas zo aantrekkelijk is. O mai gawd Phineas, jouw driehoek hoofd waar je neus in verwerkt zit, echt hot!

Over belachelijke dingen gesproken. Mijn zusje kende Stan Lee niet. Dit is al een schande op zich, maar daarna spelde ze het als "stanley" in google en begreep begreep niet waarom ze messen als afbeelding kreeg.

Mijn moeder zei vandaag ineens. "Wat is dat programma. Chantal Janssen blijdt slapen? Ze bleef slapen met die kleine lul."
Dus ik van "wat?"
"Ja kleine lul"
"Wat!"
"Die Nederlandse rapper. Kleine Lul."
"Ow Lil Kleine!"
Ik kwam niet meer bij. Ze kwam nog met het "ach, je snapt toch wat ik bedoel" argument, maar dat liet me alleen maar harder lachen.

Ik ging filmpjes van driejarige mij kijken. Dan verwacht je schattig gedoe weet je wel. En op zich was dat ook wel, allemaal heel erg awww wat cute. Een kleine Moira die diet alsof ze Julia is bovenop het trapje van de babyglijbaan. Alleen kom ik dan uit op filmpjes van mij. Ik ben echt een vaag kind. Dan ben ik gewoon een matras door het huis aan het verslepen om liggend voor de tv te liggen. Oké, nee dat is genius. Als de tv niet naar het bed kan, dan je bed naar de tv.

Leuker was het filmpje van kleine mij die met een dino ging spelen. Dan heb je die kindjes die heel schattig "mama" roepen. Nou, nee, had kleine Moira geen zin in natuurlijk. "Eej, mam!" riep ik, terwijl ik mijn stem verlaagde. Welke driejarige doet dat? Stem verlagen? "Eej, mam! Dino op mijn hoofd!"

Ik heb nu wel weer ongeveer hetzelfde kapsel als toen ik 3 was. Comeback van de bob. Het is nét iets te kort vind ik. Had hij ook door toen hij me knipte. "Ja, oeps" is niet iets dat je wil horen als iemand met je haar bezig is. Maar goed, het heeft wel wat, en zo lekker kort is wel fris. Daarnaast zie ik echt niemand... Op alle klanten van de hema na. En alle mensen die ik random snaps stuur van mijn hoofd. Ow en heb morgen ook een sollicitatiegesprek.

Ik ben benieuwd. Het lijkt me wel leuk om bij de rechtswinkel te werken. Dan kan ik weer nieuwe vrienden maken. En diepzinnigere gesprekken hebben dan dit

 En diepzinnigere gesprekken hebben dan dit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Kijk oké. Slid into my dm's all you want, maar kom dan met een onderwerp. Desnoods een fucking openingszin. Wat moet ik met "hy"? Wie speelt het überhaupt zo?

Also, geen idee waarom ik de 30 jarige Indiase man vroeg of hij me kende. Ik vond het trouwens jammer dat je geen schuine tekst kon doen. Voor extra drama.
Do u know me?
Do u know me?

Maar nee. Sad.

Coronablog (rant)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu