Dag 14 - even zeiken

52 5 10
                                    

Ik ben echt levens-incapabel ofzo. Echt een fucking mongool. Het lijkt me zo chill om gewoon handig te zijn, weet je. Ugh.

Maar goed. Helaas pindakaas ben ik gewoon een beetje dom. Het plan was om boodschappen te gaan doen, maar het lot had een ander idee. Allereerst was de accu van de auto leeg, omdat de binnenlamp nog aan stond. Dus dat is sowieso een begin van intelligent top niveau. Dan bel ik de autovent om langs te komen en ging hij met zijn gekke draadjes Parker terug tot leven brengen. Nou hoera, nu kan ik weer rijden! Dus dat doe ik dan ook braafjes zoef zoef over de weg, maar dan besef ik dat de benzine bijna op is. Dus rijd ik naar het tankstation. En raad eens? Veel te weinig gereden.

Yup. Sta ik fucking stil. Fuck fuck fuck. Kreeg ik natuurlijk ook dezelfde vrouw aan de lijn die haar praatje dan ook afsluit met "wel echt meer dan een half uur rond rijden dit keer".

Dus nu sta ik hier als idiootje op een tankstation. Fuck me. Batterijen van mijn telefoon schreeuwen ook om hulp. Kan er ook nog bij.

Ugh het is gewoon zo vermoeiend om mij te zijn! Ik zak echt weg in zelfmedelijden. Pff en straks zeker ook weer dezelfde vent die Parkers accu gaat vullen. Die heeft ook het vertrouwen in de mensheid verloren.

Naja goed. Laat ik het maar eens over gisteren hebben om de tijd te doden, want ik ben gister weer eens vergeten hierin te schrijven. Typisch.

Ugh ik heb de hele tijd aan de groepsopdracht gewerkt en raad eens? We hebben het helemaal verkeerd gedaan. Top. Krijg je dat er weer bij. Mooi man. We hadden een video conference en ik heb natuurlijk helemaal niks gezegd, maar wel aantekeningen gemaakt van andermans vragen. Vandaag maar geskypt met mijn groepje om uit te leggen hoe en wat. En natuurlijk mis je dan drie mensen van je groepje. Handig. Moet ik dat weer gaan regelen bah. Bah. Blegh!! Ew!!

Also, Hema dreigt failliet te gaan? Eerst breng ik corona naar Tilburg en dan naar Breda. Dan werk ik bij de Hema en breng ik ze naar hun ondergang. Fijn. Maar verder ben ik hartstikke leuk en moet je vooral met me omgaan. Ik ben een sukkel die ongeluk brengt, maar verder an absolute delight. What more do you need? Intelligentie en geluk is toch overrated.

We keken gisteravond met de fam descendants 2. Echt een flauwe Disney channel film, maar pap vond hem geweldig. Ik snap die late obsessie met Disney niet helemaal. Eerst die enthousiasme voor baby Yoda, dan High School Musical en nu keihard lachen om "de giftige appel valt niet ver van de boom". Ik heb er dus officieel een nieuw klein zusje bij!

Naja, de fles jägermeister is ook helemaal leeg...

Aukje zeker. Zuiplap. Ze moeten het jong leren, hè.

Het is overigens best frisjes buiten. De zon schijnt wel en alles, maar het is nou ook weer niet echt lekker om buiten te zijn. Dus iedereen mag stoppen met het zeiken van "omg wat een mooi weer om te wandelen, helaas zitten we in quarantaine" op instagram. Nee! Het is koud! Ik ben maar naar binnen gegaan. Met een verkoudheidsneus word ik straks nog uitgescholden voor corona ook. Naja binnen. Ik vergezel Parker met zijn dooie accu. Kut! Ugh shit man! Waarom dan ook? Waarom!

Het enige wat me nog een beetje troost kan brengen is een zak red band snoep. Fizzy, zacht zoet zuur. Die chemische blauw met roze flesjes zijn het lekkerst.

Ugh twee oudjes staan achter me. Misschien even zeggen dat ik hier met pech sta en dan die "aww" aanhoren alsof deze keer niet mijn eigen schuld is. Nee, boehoe ik ben heel zielig. Snik snik.

Ik hoor nu al in mijn hoofd die teleurgestelde zucht van mijn ouders. I tried! Maar goed, ik heb dan wel weer het geluk dat tot nu toe ik alleen maar pech heb gehad op veilige plekken. Parkeerplaatsen en vlak voor mijn huis. Dus weet je, het kan allemaal erger.

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now