Dag 18.5 - mijn Love Actually live reacties

42 5 11
                                    

Warning: spoilers. Maar ach volgend mij kent de hele wereld het toch al.

Update: ik heb Love Actually wel al een keer gezien. Ik herinner me het stuk dat die Portugees zich uitkleed uit in het water dook haha! Dit is ook het punt dat ik deze spam begin.

Wat een klef gedoe allemaal. O natuurlijk staren ze elkaar superlang aan op zacht pianomuziek. Please.

"Favorite time of day driving you"
"Saddest part of the day leaving you".

Simpele zielen. Niks beters te doen? Vind een hobby. De enige dude die wel oké is, is de lul Billy de zanger.

Ow kijk Jack Sparrrow's crush heeft taart. Ik vind haar cooler als piraat. O wow hij heeft alleen maar close-up filmpjes van haar. Wat een creep. Hij heeft wel erg mooie ogen dus ik vergeef het hem.

Hey is dat niet de First Dates brug?

Hugh Grant kijkt altijd zo verdrietig. Resting sad face. Constant de neiging medelijden te hebben met die vent. Vermoeiend.

Ow ze gaan Titanic kijken. Heb ik niet gezien haha. Surprise. *neuriet deuntje als ze op de boot zitten* ik vind dat ze een parodie moeten maken op Titanic waar Leo haar gewoon van de boot afduwt. "Do you trust me?" En dan erachteraan. "Hope you can swim!" *deuntjes van houdoe en bedankt*

Oeh kissy kissy met de Portugees. En nu loopt ze weg. Wat een drama. Ren erachteraan dan vent! Wat is dit nou. O wow en hij wordt aangereden.

Hey mijn favoriete karakter! De drugsverslaafde zanger!

Oeh kerstlichtjes. Mensen worden ook altijd extra klef in de winterdagen. Daarom al die september en augustus baby's. Think about it.

O wow de meid is feisty met haar "all for you sir". Dus om de spanning te dempen is Hugh Grant terug in beeld. Ik vraag me af waar Hobbit is gebleven.

Wow. Natuurlijk gaan ze eerst samen dansen op een druk nummer, maar switcht het lied naar een sloom nummer. Zag niemand aankomen. Ow gezellig nu rijdt haar crush haar thuis.

Oeh ze wisselen de romantische piano doedeltjes ook eens met romantische gitaar riedeltjes. En de vent doet zijn jas uit! Oké ze gaan ervoor.

Bah. "You're beautiful". Zo basic. Maar ach hij is pretty. Kijk die spieren. Hij is knap. Een soort lieve superman.

Au pijnlijk. "Not busy". Zegt ze terwijl ze letterlijk nog op hem zit. Oef.

"Mia is very pretty" is echt een valstrik zin. Wat je ook zegt is fout. "Yes she is" en "I don't know" allemaal foute antwoorden. Misschien dat je met "she is, but not as beautiful as you are" uitkomt of zoiets haha. Kut statement.

Mia is wel een agressieve flirt zeg.

Haha die telefoon. Wow. Nokia flipphone. Maar aw nee waarom gaat hij nou voor Mia. En wow dan moet hij ook nog van Mr Bean een ketting kopen. Flashiest of flashes. Wow close one man. Wist je dat blijkbaar 31% van de Nederlanders wel eens vreemdgaat. Dit is hoger dan het wereldlijke 22%. (Bron: ene Durex onderzoek).

Hey Hobbit die een blowjob krijgt. He's back!

Oja de vent die naar Amerika gaat. Collin. Held. O wow en het werkt ook nog. Wat een onzin.

Oeh cadeautjes onder de kerstboom. Natuurlijk niet de ketting. Pijnlijk. Hij kiest voor Mia. Waarom kiest hij voor Mia? Betere vraag: waarom kiest Mia voor hem? Nee, waarschijnlijk gewoon een golddigger.

Ugh nog drie kwartier.

Het is allemaal wel zo typisch met dat zoetsappige muziek op de achtergrond. Geen let's go rock 'n roll. Behalve als je Billy Mack telt. Daar is hij ook weer! Interessante, witte leren jas.

Oeh Hobbit doet ook kissy kissy. Zij is cute. Zei hij nou "thank you" na de kus. Weird flex maar oké.

Ow komt hier die borden sessie vandaan? Wat sneu. Ow huh ook kissy kissy. Maar ze is getrouwd! Of is het zo'n pity zoen. Zo'n "aw wat schattig" pakkerd.

Haha awkward. Een liefdes confession van Billy en Chubby. Wat schattig. Oké dat stukje is leuk. Lieve ogen die chubby. Als een puppy.

Natuurlijk heet ze Natalie overigens. "Geboren op kerst". Typisch. Nou rennen dan mr Prime Minister. Ow wow cool Mia aan de deur. Ze komen natuurlijk allemaal samen. Gezellig. Nou gezellig met je Natalie in de auto David. Top octopuskostuum. Oke half aangerand door het octopus kostuum.

Natalie heeft schattige wangetjes. Wil je echt in porren.

Run Natalie! Run!

En die andere vent rent natuurlijk naar zijn Portugees.

Ah kleine dude kan drummen. En hij heeft gelijk, Joanna is cool.

(Ik krijg een melding van Miles dat ik Hugh te veel belachelijk maak. Sorry man. Ik weet dat het je soulmate is).

Ow gaat kleine man ook zijn moment hebben? Hij heeft echt een babyface. Later ook. Cutiepie.

Hahaha wat wie is deze andere Portugede chick. Ja trouw maar met haar. Topwijf. O hey dit herinner ik wel. Dat het hele dorp mee ging. Vond ik de eerste keer beetje vreemd en overdreven, nu weer. Kan me nooit voorstellen dat mijn dorp het wat kan schelen. Volgens zijn mijn buren sowieso niet echt een fan van mijn gezin. We skippen alle sociale dingen ook. Bah buurt barbecue en small talk. Zo nep. Sowieso hebben mijn buurjongen en ik een soort ongeschreven deal om nooit met elkaar te praten. Zelfs niet toen we bij elkaar in de klas zaten. Echt het tegenovergestelde boy nextdoor verhaal. 

O hey Mr Bean alweer.

Hey kleine dude. Dat mag niet zomaar. Je kan niet rennen door een airport. Tss. Onbeschoft.

"Apparently he is going to kill Aurelia"
"Cool!"
Kijk dat is de actie die ik zoek.

Aw kleine dude krijgt een kusje. Leuk hoor man. Meer romance dan in mijn leven. (Zei ik helemaal niet op een jaloerse toon).

Nou Jamie. Ga je haar nog vermoorden? Ow trouwen. Lijkt op elkaar.

Haha die ober! Hij is echt zo'n ober! Topvent. Echt zo met snor en zijn bravo. Ow en ja die dude en Aurelia gaat nu kissy kissy doen natuurlijk. Pff. Verrassend. Ow wow die pa ook. Plottwist. Dat wordt de vreemdste trio ooit.

Aw en dan komen ze natuurlijk op de airport samen net als in de intro. Het komt weer samen allemaal. Cirkel is rond. Top.

Nah oke misschien was de film niet zo slecht. Maar zou ik het een tweede keer kijken?

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now