Dag 23 - Hannah Kleit <3

35 6 3
                                    

De Hongaar is chill. Zou best hem en zijn vriendin in het echt willen meeten. Even langs de Efteling. Naast mijn Hongaar een mede-Bredanaar bevriend. Casuelle hi!

Mijn Hongaar probeert me over te halen kaal te gaan. Zegt dat het me goed staat. Een seconde heb ik er echt over getwijfeld. Ik bedoel, man wat is je hoofd dan licht, en sommigen zien er echt badass uit. Denk toch niet dat ik het ga doen.

Het kapsel van Hannah Kleit vind ik wel cool. Naja, ik vind vooral haar cool denk ik, dus ga ik even iedereen verblijden met haar pretty face.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kijk haar knap zijn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kijk haar knap zijn. Ik ben fan. Blijf ook nog steeds fan van Zendaya, haar outfits zijn zó leuk! Ik zal iedereen besparen met nog meer spam. Sowieso kent iedereen haar wel en anders krijg je met mij te maken... Ik vond haar zo leuk met Tom Holland in Spiderman Far From Home. Tom Holland is ook al leuk. Zoveel leuke mensen. Nja anyways...

Ik heb een oude foto van mezelf gevonden. Super dramatisch. Hoofdje in de zee van niks. Als je heel goed kijkt, is er in de verre verte een boot.

Als je een beetje scheel kijkt, lijkt mijn hoofd een beetje op een schoen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als je een beetje scheel kijkt, lijkt mijn hoofd een beetje op een schoen.

Oké dus echt allemaal mensen gingen sporten. Dus ik dacht, weet je, na mijn goede break van een jaar heb ik vast genoeg gerust om eens te beginnen. Mentale voorbereiding is altijd handig.

Het begon goed, want het begin is de juiste outfit pakken. Ik vind sportkleding echt leuk. Het geeft me echt confidence. Het lijkt dan alsof ik al heel sportief bezig ben geweest zonder ook maar iets te hebben gedaan. Daarom heb ik ook echt veel te veel sportkleding, vooral tegenover hoe vaak ik sport. Sportbh's zien er ook zo leuk uit, als een soort kleurrijke croptop. En joggingbroeken zijn zo comfy.

Ik ben echt random met mijn outfits. Óf een hoodie en een losse broek en kleurrijke sneakers. Óf een strakke croptop in een skinny jeans en enkellaarsjes. Niks ertussen.
Ow wacht suits. Ik houd van suits.

Perfecte outfit is gewoon een joggingbroek met sportbh. En dan een kleurrijke colbert als jasje. Een gekke mix van business casual en supercomfy.

Goed, na een hele evaluatie van mijn outfit moest ik natuurlijk ook nog echt wat doen. Eerst goede muziek opzetten, want no way dat ik de hele tijd naar mijn zielige gehijg ga luisteren, en gaan. Ja niet heel verrassend dat mijn conditie niet echt heel goed is, maar hey niet heel slecht gedaan. Goeie twee minuten kunnen volhouden. Ik kan mezelf een schouderklopje geven.

Nee, ik heb serieus wat gedaan. En daarna door naar het gekke parkour dat Aukje met mueslipakken uit had gestippeld. Je moest zijwaarts en zigzaggend om de "pionnen". Ze moest wat bedenken voor school. Ik vind het wel weer leuk dat ze zoveel moeite stopt in een parkour, maar het filmpje wel maakt in haar pyjama.

Ik eet een stuk meloen.

Hema belde me. Ja, was heel dom, ik zag gewoon dat iemand me belde, maar ik nam niet op. Ik heb zo'n gewoonte onbekende nummers niet op te nemen. Heel stomme gewoonte soms. Vooral omdat ik niet alle nummers in mijn contacten heb staan. Mijn moeder belde me een keer op haar nieuwe nummer en ik nam gewoon expres niet op. Echt kut eigenlijk. Misschien moet ik het niet meer doen.

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now