Dag 13 - Banjo Sam

41 4 6
                                    

Wow plottwist. Nieuw recept. Perzik, kaas, crème frêche, shaorma, olijven en penne. Bam. Lekker. Boem. Nice.

Maar goed, vandaag kwam ik erachter dat ik een seksgod ben. Dus ach, niks nieuws dus. Mijn zelfvertrouwen in dit blog varieert van "ew wat doet Gollum in mijn spiegel" tot "wie vindt mij nou niet geweldig". Vandaag zit ik eens goed aan de arrogante kant, want man wat houd ik er van horoscopen te lezen. En wat houd ik van mij! Zo trots op mij!

Ik ben een leeuw en een draak en die karakters zijn allebei zo overweldigend. "Geboren leiders" en "natuurlijk hoffelijkheid" en "ongebreidelde seksuele lust". Like holy shit, als dit niet de inspiratie is van alle Masons in weerwolvenverhalen weet ik het ook niet meer.
Maar goed, helaas grotendeels moeten werken aan school en dus heb ik vandaag nog niet de wereld kunnen overnemen.

Morgen word ik echt digitaal afgeslacht. Bah. Elke leider van de groep kan dan vragen stellen aan de leraar. Vragen via mail kan niet. Het mooie is, eigenlijk ben ik niet eens de leider van de groep, maar Lilly schuift gewoon langzamerhand die taken op. Thanks Lilly, houd ook van jou.
Het komt gewoon door mijn geboren leiderschap. Mensen volgen me gewoon graag. Hahahaha. Kill me.

Oeh trouwens. Gister of eergister of eer-eergisteren? Geen gevoel van tijd. Alle dagen lijken op elkaar. Misschien heb ik dit zelfs al wel allemaal verteld. Misschien zijn al deze dingen in het boek maar in 1 dag gebeurd en heb ik de overige twee en een halve week als een zombie op de grondgelegen, nog doder dan mijn cactus.

Maar goed ik ging met Lilly ons bucketlist doorlopen. Ik zeg altijd ons bucketlist, maar het is meer mijn bucketlist en ik forceer Lilly om erbij te zijn want anders ben ik alleen. Onderdeel van de bucketlist is mijn bruiloft. Dat heb ik sowieso al ergens neergezet, ik vind het leuk om over bruiloften te praten. Ze hebben iets magisch. Ik praat ook echt vaak over mijn begrafenis. Een ietsjes minder magische beleving, behalve als je mijn as als een soort leuke toverstof besprenkeld in je duivelse ceremonie. Dat klinkt wel feestelijk. Leuk kampvuurtje, kleurrijk offer.

Ugh wat lult mijn brein.

Ik wilde zeggen dat eigenlijk echt heel simpele dingen op mijn bucketlist staan. Naast het hele trouwen natuurlijk, want dat gaat een wonder worden. Maar ik zou gewoon graag willen picknicken, naar een ijshockeytoernooi en een kampvuur. En bij het kampvuur hoort natuurlijk marshmallows en een akoestische gitaar, want duh. En dit is eigenlijk heel makkelijk te regelen. Na het magische juno-maand natuurlijk dan.

Weet je, het zou me zo leuk zijn als ik iemand kende die banjo speelde. Dan liet ik Banjo Sam altijd langskomen. Lijkt me een topvent en ook iemand die verrassend diepzinnig kan zijn, weet je. Dan stopt hij met zijn jollige versie van für elise, pakt hij je hand en zegt hij iets Pinterest achtigs als "time is everything we have and don't". En dan plots staat hij op en doet hij all the single lady dansje.

Altijd pret met Banjo Sam.

Over Pinterest gesproken, ik was vandaag ook bezig met het ordenen van mijn pinterest account. Ik had een board met woorden waarin ik al mijn filosofische shit in gooi. Nu heb ik dat verder verdeeld naar definitions, poetry en statements. Poetry heeft echt alleen maar zinnen van atticus. Hij/zij heeft fancy zinnen. Hint, check him out. #ad #influencer.
En ook mijn board outfits verdeeld in skirts, classy, grunge en colorful. Skirts heeft echt een aparte gekregen, want op een of andere manier lukt rokken combineren me niet goed. Broek = logisch. Dan heb je ineens een rok en is het van wuz deze. Het lijkt bij mij gwn heel snel alsof ik mijn benen heb gewikkeld in een gordijn of alsof ik een wannabe chearleader ben.

Oeh wacht ik heb soort van wat nuttigs gedaan. Ik heb geluisterd naar mijn muziekevolutie op spotify. 2016 was voor mij echt Shawn Mendes en Imagine Dragons en One Republic. Nu juist heel veel pop met QuinnXCII en Chainsmokers en o mai gawd ik heb iemand ontdekt. Soran. Ik houd van die stem. *zingt in engelenstem* Emma emma emaaaaaaa.

Engelenstem doet me denken aan Sneeuwwitje. Dat a a a a a a. En dan komen de vogeltjes aan fladderen. Ik kan het best eens leuk gaan proberen nu, maar denk dan dat ze eerder op mijn hoofd schijten. Laatst stuurde een onbekende vent mij via dm scheetgeluiden. Wist gelijk dat dat mijn soulmate was natuurlijk. Muzikaal hoogstandje.

Over nare geluiden gesproken, mijn zusje en ik heb en het communiceren opgegeven. Dus nu maken we vogelgeluiden naar elkaar. Naja vogelgeluiden. Beetje alsof die vogel wordt gepierced door een neushoorn en zijn laatste schreeuw om hulp gilt. Beter doet ze dat niet als ik moet skypen voor school.

Also, vraag van vandaag:
Durf jij je dromen te volgen? (Credits naar pickwick)
Weet je dat doe ik gewoon elke keer aan het einde. Ik drink zoveel thee. Ik houd van thee.

En nu is Moira moe.

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now