Dag 35 - mensbanaan

31 5 2
                                    

Ik had Lilly gezien. Met taart! Ik had taart meegenomen om haar ouders nog te bedanken voor het meehelpen met verhuizen naar mijn kamer. Alleen was het enige wat ik schreeuwde: ik heb taart!

En ook allemaal heel verrast zijn als ze de doos openen en een hele taart zien. Ik zei toch dat ik taart had.

Goed, was gezellig. Heb alleen maar 5 zinnen kunnen schrijven voor school. Iets te gezellig. Man ik moet eigenlijk gewoon echt serieus wat doen voor school. Ik kan me maar niet focussen. Het duurt zo lang voordat ik door een hoorcollege ben.

Ik vertelde een collega over de hoorcollege-opnames en op een of andere manier vond ze het heel komisch. "Ze laten jullie gewoon youtube filmpjes kijken". Klopt wel op zich. Verder keek ik naar een pandababy en een rennend paard. Doe vrouw was er heel vrolijk over. Was leuk.

Mijn leidinggevende zat de hele tijd tegen me aan te zeiken. Nee, valt wel mee. Drie keer. Mijn probleem was meer dat wat ze van me vroeg echt veel te veel was. Ik kan niet én de klanten doorwijzen naar de zelfscankassa's, én kassa bedienen, én mandjes doorgeven. Eigenlijk moest ik ook nog na elke klant de kassa's schoonmaken. Basically zat ik gewoon heel veel te schreeuwen en om me heen te kijken. Mensen letten ook gewoon niet op. Moet ik weer naar voren lopen om naar die chick met oortjes te zwaaien.

Sowieso een hectische dag. Mijn baas werd in zijn gezicht gespuugd nadat een man iets wilde stelen. Collega's zijn uitgescholden. En gewoon überhaupt die drukte in de stad. Er zijn ook steeds meer winkels open. Ik wil eigenlijk wel naar de zara. Ze hebben daar echt een heel leuk jasje, maar ik heb niet veel tijd. Nu ga ik ineens weer afspreken met mijn Hongaar.

Hij vroeg dus of hij mijn haar kon doen. En weet je, even a la Hannah Kleit finesse door mijn haar zou best wel cool zijn. New me!

Alleen ja, ik weet niet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alleen ja, ik weet niet. Wat als het heel lelijk wordt? En sowieso corona, hè. Dus hij stelde een deal voor: als ik hem mijn haar laat knippen, mag ik de zijne doen. Lijkt me eerlijk gezegd echt heel erg grappig. Dus ik was verkocht. Hij vroeg ook gelijk of ik dan bleef slapen, maar dat leek me allemaal een beetje veel. Sowieso moet ik weer werken de dag erna.

Oké ik las ergens dat bananen 50% van hun dna met mensen delen. Halfmensen? Als je een banaan eet, ben je dan half-kannibaal? Hoe kunnen we zo op bananen lijken? Lijkt een goede vraag voor Casuelle . Ik moet haar wel goed bezig houden.

Coronablog (rant)Where stories live. Discover now